Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Er-ol Otomotiv Focus 3 Tft Genis Ekranlı Gösterge

Featured Replies

• Yanıt 523
  • Görüntüleme 110,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Arkadaşlar ürün olsa eğer başlık güncellenir zaten, okursanız eğer sürekli 'var mı?' 'var mı?' sorusu gelince sonuç değişmiyor   Keyifli forumlar.

• hep bunu anlatıyoruz da kimse anlamıyor.

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

şimdi 2014 makyajlı kasa geniş ekranlı gösterge  2012 aracıma alırsam dijital hız göstergesi geliyor mu ? şu an zaten aracımda geniş ekranlı gösterge mevcut elmden açılabiliyor mu ?

Yanıtlama zamanı:

eyvah eyvah abi niye daha önce söylemiyonuz direkten döndük desenize, resmi serviste yaptırdığımızdan belki de yırttık :)

Kemal hocam bu dediklerim resmi serviste oldu :)

Yanıtlama zamanı:

Bu km mil seçim meselesi sanırım servisin bilgisayarında yapılıyor. Yoksa göstergede takar takmaz km seçili geldi. ???

Güncel km yüklenirken olanlar oluyor zaten...

Bekir B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Anlamadım.

Araç bilgisayara bağlandığında mevcut km yi girmeye çalışırken seçenekler arasında mil de var ve o km den önceki tercih, dolayısıyla araca km rakamlarını girildiğinde mil mi yaksa km mi ona dikkat edilmesi gerekiyor zira geri dönüşü yok...( bu işlem araca bağlı bilgisayar üzerinden gerçekleştiriliyor)

Yanıtlama zamanı:

Bu km mil seçim meselesi sanırım servisin bilgisayarında yapılıyor. Yoksa göstergede takar takmaz km seçili geldi. ???

Aynen abi serviste km ayarlarken oluyor Murat abiye dediğim gibi olunca benimkini 5 bin 5 bin artırarak ayarladılar

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Aynen abi serviste km ayarlarken oluyor Murat abiye dediğim gibi olunca benimkini 5 bin 5 bin artırarak ayarladılar

Benimkini direk rakam girerek 27750 şeklinde ayarlandı..

Yanıtlama zamanı:

Ben Murat abi ile taktığımda oldu onun arabasına taktık ilk kmsi 35000 52 küsür oldu sonra servistekiler ah vah dedi bende km yazarak girdiler o hala km yüksek geziyor :)

20.000km boyunca eski gostergeyi kullanmaya devam etse sorun kalmazdı :D

Yanıtlama zamanı:

Seninki torpilli gelmiş :)

Yok yaw, özel servisti ya ondan özel oldu galiba:)):):)

Yanıtlama zamanı:

Yok yaw, özel servisti ya ondan özel oldu galiba:)):):)

Vaaaayyyy :)

20.000km boyunca eski gostergeyi kullanmaya devam etse sorun kalmazdı :D

Oda öyle diyordu :)

Yanıtlama zamanı:

Anladım hangi serviste yapmıştın.?

Servisdekilerin sıkıntısı aracın şase numarası ile program eşleştiğinden km yazma komutu gönderince sistem kilitlenir mi vs?

Ikna etmek lazım gelecek.

Yanıtlama zamanı:

Anladım hangi serviste yapmıştın.?

Servisdekilerin sıkıntısı aracın şase numarası ile program eşleştiğinden km yazma komutu gönderince sistem kilitlenir mi vs?

Ikna etmek lazım gelecek.

Mardin Ford bayii nas otomotiv de yaptırdım 5 dk sürmedi yanımda taktılar uğraştıkları bir durum olmadı bilgisayara grip km saati ayarladılar...

Yanıtlama zamanı:

Kemal hocam bu dediklerim resmi serviste oldu :)

evet Serdar  söylediğimi sen dikkat çekince ben de saçma buldum, resmi serviste yaptırmak belki daha bile riskli..  :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.