Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220585 Buarada ikisi aynı gösterge değil. Birisi farklı üretim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220612 Buarada ikisi aynı gösterge değil. Birisi farklı üretim Haklısın, aracımda da (geniş ekran hariç) bu gösterge paneli mevcuttu ve buna göre değerlendirdim. Neyse cansızdı, sönüktü konusu fazla uzadı Herkes güle güle kullansın. İyi ki almışız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220666 Bizde büyük ekranlandık darısı olmayanların başına Bendeki bu fonksiyon çalışmıyor herkezde böylemi yoksa normali böylemi??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220691 Bugün erol otomotivden almış olduğum göstermeyi taktirdim şiddetle tavsiye ederim. Aracın çehresi değişti. Sira sony panel de bu konu da yardimci olabilir misiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220692 Bugün erol otomotivden almış olduğum göstermeyi taktirdim şiddetle tavsiye ederim. Aracın çehresi değişti. Sira sony panel de bu konu da yardimci olabilir misiniz Bende oradaydım bugün hayırlısı olsun yukarıdaki resimde fonksiyon çalışıyormu sizde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220693 Bende oradaydım bugün hayırlısı olsun yukarıdaki resimde fonksiyon çalışıyormu sizde? Hangi fonksiyon sifirlama fonksiyonu mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220694 Hangi fonksiyon sifirlama fonksiyonu mu ?[/quote Hayır alttaki resimdeki km sayacı o bende hep sıfırda hiç kıpırdamıyor Hayır alttaki resimdeki km sayacı o bende hep sıfırda hiç kıpırdamıyor Şubat 22, 201412 yıl Tahsin Altınata tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220698 kıpırdamaz o sadece işlemi gösteren simge. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220702 kıpırdamaz o sadece işlemi gösteren simge. O zaman normaldir zaten sıfırla deyince araba resminin altındaki sayaç sıfırlıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220765 kıpırdamaz o sadece işlemi gösteren simge. göstergenin görselliğine bir itirazım yok, ama işlevsellik olarak gene sınıfta kalır, ford un bu konuda çalışan vatandaşları bu işi çok umursamamışlar, Ozan tekrar sormak istiyorum, senin göstergede güncellemeden sonra, hız sabitleyicinin rengi dışında değişen bir şey oldu mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220770 göstergenin görselliğine bir itirazım yok, ama işlevsellik olarak gene sınıfta kalır, ford un bu konuda çalışan vatandaşları bu işi çok umursamamışlar, Ozan tekrar sormak istiyorum, senin göstergede güncellemeden sonra, hız sabitleyicinin rengi dışında değişen bir şey oldu mu ? neden? o sadece simge, sayaç sağ alt köşede zaten. gördüğüm bir değişiklik olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220774 neden? o sadece simge, sayaç sağ alt köşede zaten. gördüğüm bir değişiklik olmadı. cevabın için teşekkürler Ozan sualine cevap olarak; iyicene de kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın, zaten parametreleri aynı anda göstermesi benim için yetti de arttı, bir iki özellik ben ekliyim daha somut olsun, sağ alttaki, parametreyi biz seçebilirdik, sıfırlanabilecek 2 ayrı km sayacı olabilirdi, çok mu önemli, değil tabiki, bugüne kadar kullandığım arabaların yarısında zaten yol bilgisayarı yoktu Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220796 Merhaba arkadaslar aracim sifir di bu gosterge panelini yeni taktim ancak tuketimler cok garip 14 l gosteriyor tüketimi bu normal mi sizce Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220800 Merhaba arkadaslar aracim sifir di bu gosterge panelini yeni taktim ancak tuketimler cok garip 14 l gosteriyor tüketimi bu normal mi sizce Gosterge ile alakasi olmamasi lazim. Zira veri olarak ne gelirse onu gosteriyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220804 Bende hem gosterge paneli hem ortadaki 5"ekran yeni yazilim gelince guncellendi sorun yok. Navide renklerde degisiklik oldu mesela son guncellemede. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın