Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tahsin Altınata

Üye
  • Toplam İleti

    150
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tahsin Altınata Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    Focus 3 Style SW
  • Meslek:
    öğrt.
  • Cinsiyet:
    Bay

Tahsin Altınata's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

73

Toplam Beğeni

  1. Bende şöyle bir sıkıntı var 5 bin devirden sonra araç benzine geçip ötmeye başlıyor, bu yüzden bir kere arıza lambası yandı daha sonra kendi kendine söndü fakat yüksek devirde sıkıntı devam ediyor
  2. 2009 yılında sıfır Doblo almıştım.Bir yıl kullanıp satılığa çıkardım.Birisiyle pazarlığı yaptık anlaştık aracı birmota göstermek istedi, bende aracımdan adım gibi eminim istediğin yere göster dedim.Neyse aracı götürdük sonuç geldi servis danışman arkadaş aracın hiçbir sıkıntısı yok sadece sol ön kapı boyalı dedi.Şok oldum çünkü aldığımdan beri en ufak çizik dahi olmamıştı.Dedimki nasıl olur aracı sizden aldım kaza yapmadım, bana verilen cevap ben bilmem sonuç bu dedi.Bu arada aracı alan adam senin araç hasarlı deyip fiyatı düşürmeye çalıştı.Düştüğüm duruma bakarmısınız? Çağrı merkezi servisti derken baya bir zaman uğraştım. Sonuç olarak çağrı merkezinden sonunda telefon geldi aracın boya sınırının içinde olduğu fabrikada iki kat boya atıldığı söylendi bende satarken zarar ettiğimi baba bunun söylenmesi gerektiğini sizi mahkemeye vereceğimi söyledim o da siz bilirsiniz dedi ve kapattı. Bir kaç araştırma yaptım araç ticari olduğu için ticaret mahkemesi bakıyormuş sonuç yıllar sürer aracın güvenlik ve teknik bir sorun olmadığı için sonuç olumlu olmayabilir dendi hem maddi hem manevi uğraşmaya deymiyeceği için lanet olsun deyip bıraktım.Yani sonuç hem bayi hem fabrika bu gibi durumlarda işin içinden sıyrılabiliyor bütün birikimini güvenip markaya yatıran alıcılar ortada kalıyor.
  3. Bu nedir arkadaş? 875 lira yağı olurmuş? Servise gitmeyen diye ellerinden geleni yapıyorlar. Bence Otosan ps arızasını tüm ps li araç sahiplerinden çıkartıyor. Bu zihniyetle otomatik satışını nasıl yapacaklarsa
  4. Bugün ilk depomu doldurdum.29 litre gaz aldı,2.45 den 70 lira tuttu.Toplamda 282 km yol yapmışım.Yolun çoğunluğu uzun yol bagaj full dolu, klima sürekli açık.Yanlız şunu belirteyim kullanım şekli olarak 1 yılın acısını çıkardım☺
  5. Manisa'ya kadar gelmişken izmir 2a bölge bayisine gidebilirsiniz.Kurumsal olduğundan kafanız rahat olur.Orasını tavsiye ederim.
  6. Lpg li arabaları bazı servisler almıyor lpg taktırmadan önce iyi araştırın derim
  7. En ufak tank konmasına rağmen 2.5 santim yükseldi onuda strafor koyarak hallettik.İstepne ufak olduğu için isteristemez yükseliyor.Fakat çok sıkıntı olmadı belki benim araç sw olduğu içindir.
  8. Hocam burada daha önceki aracımı yaptırmıştım tabiiki sizin referansınızda benim için önemli oldu.Regülatör olayına dikkat etmemişim.Ne gibi sakıncası olur? 1000 bakımında düzelttireyim.
  9. Teşekkürler ilk işim tüketim değerleri olacak
  10. Pipo var fakat sağlıklı olmuyormuş.Titreme yapıyormuş.Bende bir kaç yerde öyle okudum bende manifolt deldirdim sonradan uğraşmaktansa baştan bitsin dedim
  11. Bugün aracımın yıllık bakımı vardı.Bakımdan sonra 2a brc bölge bayiine gittim.1700+126 ytl sigorta ödeyerek dönüşümü yaptırdım.Inşallah sıkıntısız kullanırız.Pipolu sistemi önermediler manifolt delinerek yapıldı.Birkaç resim çektim onları eklerim.Biraz kullanıp yakıt tüketimi paylaşırım.
  12. Bugün 11.000 km deki aracımı yıllık bakıma götürdüm 360 tl fatura çıktı.En uygun fiyat veren yer burasıydı.Arabayı teslim alırken danışman arkadaş fordun yaz bakım hediyesi var arabanıza bıraktık dedi, teşekkür edip ayrıldım eve gelince faturayı iyice inceleyim dedim baktım ki yaz bakım seti 19 küsür ytl yazıyor.Şaşırdım tabii hem hediye deyip hem faturaya yazmışlar.Çok üzerine düşmedim. Varmıdır başına böyle birşey gelen? Set dedikleri şey şu: Bu arada servisten çıkıp lpg'ciye gittim.Onuda yakıt başlığına yazarım.
  13. Güzel olmuş Güle güle kullanın. Note 3 gibi büyük telefonlar sığar mı acaba?
  14. Tabiiki ama fiyat yine aynı nihayetinde servis kayıtlı buda satarken herzaman satıcının işine yarar
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.