Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çanakkale - Manisa / Brc - Landirenzo Sorunsalı


Hakan G.

Önerilen Mesajlar

Merhaba. Her canlının ölümü tadacağı gibi her 1.6 sahibinin de başından geçeceği bir gerçekle karşı karşıya kaldım ve aracıma lpg taktıracağım. Bu işlerde deneyim de önemli olduğu için sizlerin de özellikle daha önce lpg taktırmış kişilerin deneyimlerinden yararlanmak için konuyu açtım. Diğer başlıklardan okuduğum kadarıyla genelde dönüşüm güzel, sıkıntısız. Lpg takıldıktan sonra son durumlar nasıl onu da merak ettim.

Aklımda BRC ile Landirenzo ikilisi var. Çanakkalede ikamet ediyorum ve bu yüzden Landirenzoya daha yakınım. Hanım Manisalı olduğundan tatilde oraya gidince de BRC taktırabilirim. Ancak markada çok kararsız kaldım. Taktırmayı düşündüğüm her iki yer de yüksek makine mühendisi. Çanakkalede taktırırsam uzun yolda deneme şansım da olur diye aklımda şimdi taktırıp öyle gitmek var.

Landirenzoya daha yakın birisi olaraktan özellikle Landirenzo kullanıcılarının fikirlerini almak istiyorum. Bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?


Ayrıca bu iki ilden kendinizin lpg dönüşümü yaptırdığınız ve memnun kaldığınız veya sakın şuraya yaptırma dediğiniz yer var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

her iki markada gayet iyidir ben astra aracımda landirenzo kullanıyorum,daha önce focus 1 aracımda yine landirenzo kullanmıştım çokta memnundum hiç bir sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim ,arkadaşım da skoda fabia aracında kullanıyor aracı şuan 240bin km de 30 bin km den beri landirenzo takılı aracında o da çok memnun olduğunu söylüyor.

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cumartesi günü Çanakkale'de lpg taktırma işini gerçekleştirdim. Yeni sistem kitler çok az ses yapıyormuş gerçekten, onu farkettim. Lpg göstergesi olmasa arabanın lpg dönüşümü yapıldığını farketmeyeceğim bile. Şimdi sıra geldi aracın muayenesi ve lpg yi ruhsata işletmekte.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 gün önce ilk defa lpg ile uzun yol deneyimim oldu.Edremit'te aracı 2,69 dan (yanlış hatırlamıyorsam) fulledim.Ortalama 110 km hız ile Menemen'de aracı yeniden 2,42 den fulledim. Toplamda 160 km lik yolda 20 tl lik lpg aldı. Bu da yaklaşık km de 12 - 13 kuruş demek oluyor. Gerçekten memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.