Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201412 yıl comment_251405 Merhaba, geçenlerde aracım baya bir kirliydi. Yıkatayım dedim. Yıkattıktan sonra bagaj kapağında şöyle bir boya kalkması olduğunu fark ettik. Yaklaşık 10-15 kaporta ustasına gösterdik bunun sebebi nedir diye. Hepsi bu bagaj kapağı boyalı dedi. Tazyikli sudan dolayı atmış olmasın ustam dedim. Dedi yok bu arabada iki kat boya var dediler. Aracımı sıfır olarak 29 Ocak 2013 tarihinde Otokoç'tan aldım. Ön çamurluk dışında boyanan değişen parçası yok. Kafamız rahat olsun diye sıfır araç alıyoruz o bile boyalı çıkıyor. Aldığımız yere götüreceğiz yakın zamanda ne önerirsiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201412 yıl comment_251406 İşiniz zor gibi muhtemelen boyalı olduğunu kabul etseler bile sonradan sizin tarafınızdan boyanmış olduğunu ima edeceklerdir bu tip haberleri sık duymaya başladık sıfır araç alırken bile ekspertiz yaptırmak lazım anlaşılan:(Kolay gelsin size.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201412 yıl comment_251408 3-5 çapulcuya güvenmek yerine ölçüm cihazını alıp bakacaksınız. Bagaj'da buna benzer şeyler gördüm ama 2 kat boyalı vs diye değil hatalı üretim bir şekilde. Neyse çift kat boyalı olsa ne olacak sanki kazası var mı yok mu ona baksınlar kim takıntılı ise, siz büyütürseniz yapacağınız bişey de kalmaz. Yeni araç alanlara tavsiyelerimiz arasındadır; almadan önce kontrol edin ettirin diye. Yapacak birşey yok ispat dahi edemezsiniz aldıktan sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201412 yıl comment_251412 1 seneden fazla bir zaman geçmiş,ispat edilmesi çok zor bir durum. Bayinin ne yazıkki pek olumlu cevap vereceğini sanmıyorum denemekte fayda var tabi ama geçen süre v.s önemli etkenler. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251456 Farklı bir durum; Benim araçta spoiler'da boya dökülmesi sorunu olmuştu. Üstelik alalı 3 ay olmamışken. Serviste lokal boya yolu ile yapıldı. Tabi onlar lokal dese de komple spoiler'ı boyamıştır diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251468 o kadarcık yerden nasıl anlamışlar ?hemde iki kat boya var demişler.Maşallah ustamıza. Bence detaylı ölçüm yapan bir merkeze kontrol ettirin aracınızı.Belkide bir sıkıntısı yoktur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251472 Hatta aracı alma aşamasında satış temsilcisine aracın boyasını cihazla ölçtürmek istiyorum diye talep de bulunduğunuzda, bunun mümkün olamayacağını satış işlemi bitip, araç üzerine geçtikten sonra bu işlemin yapılabileceği ve akabinde bir sorun çıkarsa da aracın değiştirilemeyeceği belirtilip müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi size tavsiye ederler. O ana kadar yeni bir arabaya sahip olmanın neşesi, o satış temsilcisinin sevimli size yakın halleri ve hatta o arabaya duyduğunuz sempatide de yerini farklı duygulara bırakır Ben bu süreci yaşadım ama farklı markalarda durum bunun gibi mi işliyor emin değilim? Aracı alırken temkinli olmakta fayda var. (neyse ki araçta boya yoktu) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251474 Ford marka araçlarda boya hatasının çok olduğunu servisteki kaporta ustasından duydum.Böyle bir sorun için servise gittiğinizde büyük ihtimal ile garanti kapsamında tekrar boyarlar.Zarar gören yine siz olursunuz.Bunlarla karşılaşmamak için sıfır alındığında mutlaka boya ölçümünü yaptırmalısınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251476 Şunu da eklemek istiyorum. Satış işlemleri bitip, aracı bayiden teslim almadan önce boya tespitini yaptırınız. Eğer araç boyalı çıkarsa aracı teslim almayınız. Araç bayide kalsın. Bundan sonraki aşamada aracın boyalı olduğunu ispatlamak daha kolay olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252882 birden fazla ustaya gösterdim demiş ya işte. Bu insanlar bu işten ekmek yiyorlar.Bilirler. Çapulcu denmesine de anlam veremedim Çağatay. İspata gelince, bayi çok çok orayı size boyamayı teklif edecektir.1 yıl geçmiş üzerinden evet boyadık size verdik demelerini beklemeyin. Çok da büyütmeyin bence,üzüldüğünüze değmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252887 birden fazla ustaya gösterdim demiş ya işte. Bu insanlar bu işten ekmek yiyorlar.Bilirler. Çapulcu denmesine de anlam veremedim Çağatay. İspata gelince, bayi çok çok orayı size boyamayı teklif edecektir.1 yıl geçmiş üzerinden evet boyadık size verdik demelerini beklemeyin. Çok da büyütmeyin bence,üzüldüğünüze değmez. Bir çok ustanın yeni boyama modellerinden haberi bile yok ki haliyle direkt güvenmek zor mübalağaaaa'ya izin verelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252889 Bir çok ustanın yeni boyama modellerinden haberi bile yok ki haliyle direkt güvenmek zor mübalağaaaa'ya izin verelim gerçi çapulcu olmak bir anlamda şereftir (!) ama konunun geziyle ilgisi olmadığı için yadırgadım.. Yeni boyama modeli ney yahu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252890 bariz olarak çift kat boya var. tıpkı benim kaput gibi... ama fabrikada ama burda orasını bilemem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252892 eheuhehuee neyse yahu konuları sahipleri yarım bırakınca arda kalanlar için amaçsız bir yarış var hissi oluyor bende araç boyama çeşitleri yani sürekli birşey değişiyor yani yukarda da dediğim gibi benzerlerini ben gördüm ve hasarlı felan değildi araçlar . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın