Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168606 Yeni Corolla ile Toyota yeniden Türkiye’ye dönüyor. 150 milyon Euro’luk yatırımla Corolla, 52 ülkeyeTürkiye’den ihraç edilecek Yeniden Adapazarı’nda üretilmesine karar verilen Corolla 11.neslinin Avrupa tanıtımı İstanbul’da yapıldı. %88'i yerli olacak yeni Corolla’da, Toyota Touch 2’nin, 6.1 inç 800 x 480 çözünürlüklü WV GA dokunmatik ekranı bulunuyor. Bu sistem radyo, CD/ MP3 çalar, Bluetooth, cep telefonundan müzik dinleme, USB vasıtasıyla müzikçalarlar ile bağlantı gibi özellikleri bir arada topluyor. Geri görüş kamerası sistemde standart olarak sunuluyor. Yeni Corolla 4620 mm uzunluğunda, 1775 mm genişliğinde ve 1465 mm yüksekliğinde. Bir önceki nesile göre 80 mm daha uzun, 15 mm daha geniş ve tavan yüksekliği 5 mm daha alçak. Corolla’da Kolay Akıllı Park Destek Sistemi olan SIPA (Simple-Intelligent Park Assist) ile ön ve arka yan tamponlar üzerinde bulunan sensörler kullanılarak sürücü çok daha dar alanlara otomatik olarak paralel park edebiliyor. Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız almak iddiasındaki yeni Corolla’da gövdenin bazı bölümleri daha hafif metal kullanımı ile sağlamlaştırılmış. Daha hassas elektronik direksiyon sistemi ile ise direksiyon hâkimiyeti ve duyarlılığı da artırılmış. Yeni Corolla ikisi benzinli bir de dizel olmak üzere dört farklı motorla üretilecek. 99 beygirlik 1.33 litre ve 132 beygirlik 1.6 litre Valvematic benzinli ile 90 beygirlik 1.4 litre D-4D dizel iç pazarda satılacak. Üzgünüm ama Kore'liler bu işi daha iyi yapıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168608 türkiye için hayırlısı olsun... beğenmedim ben... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168612 benim anlamadığım yeni bir araba tasarımı yapıyorlar içindeki saat 2 liralık kalitesiz dijital saatler gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168622 Eskisini bile cruze conrtolsus,sustalı olmaayan anahtarla bile 59 bine satıyorlar, geri görüş kamerası standart diyor 70 binden başlar artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168626 Toyota ya motor lazım. Bir ara Mercedes ile dizel motor anlaşması yaptıklarını duymuştum ama ayrıntıları bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168632 Lastikler emanet gibi durmuş. Lastik çapından kaynaklanıyor sanırım. İç mekan da pek hoş durmuyor. Eskiden beri süregelen Corolla sempatimi pek olumlu etkilemedi doğrusu. Yine de ülkemizde üretilip ihraç edilmesi güzel . Hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168639 doğu arabalarını zaten sevmiyorum genel olarak, bir eksiklik hissi yaratıyor bende hepsi, ama içi eskisine göre bayağı iyi olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168640 babamı focusu almadan önce zor vazgeçirmiştim corolladan . dışı öyle böyle idare ediyordu da içi tam bir felaketti. boşuna emekli arabası dememişler şaka bir yana içi bir azcık daha iyi olmuş sanki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201313 yıl comment_168661 Türkiye'de üretilecek olması sevindirici....aracı ise beğenmedim..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201313 yıl comment_168820 Toyota, Honda vs böyle araba çıkarmaya devam ederlerse, korelileri geçmek için uğraşacaklar bundan sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201313 yıl comment_168821 Cruze 'a benzettim ben. Ahım Şahım bi tasarımı yok bence . Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201313 yıl comment_168829 Valla bunlar için ansiklopediler yazılıyor. Bu C sedanlar içinde ekonomiklik üstüne kurulmuş bir model. Fazla eleganlık prestij iddiası yok sportiflik iddiası yok. Biraz bezemişler işte ve güzel bile olmuş. BU açıdan bakınca tamamen hedefledikleri arabayı yapmışlar. Yine dünyanın her yerinde çok satmaya devam edecektir. Fakat bizlerin çoğumuz bu arcın hedef kitlesinde değiliz. O yüzden böyle yorumluyoruz. Bence bir devrim yapmışlar. Odometre sıfırlama çubuğundan vazgeçmişler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl comment_169183 Üretimi Türkiyede olduğu için iyi, gerisi pek hoş olmamış. Zaten 12V çakmaklığı görüpde aa negüzel araba yapmışlar diyecek birisi tanımıyorum ben. İki krom koymuşlar bir gündüz farı araba yaptık diye koyuyolar piyasaya. Arkadaş bir farkın olsun yaw. "Sürücü oturma teknolojisi" "Farları tamamlayan panjur" "Daha kaslı çamurluklar" Hele heleee... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın