Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Polat

Üye
  • Toplam İleti

    159
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet Polat Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kilis
  • Arabam:
    '17 Focus TDCI Titanium
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Ahmet Polat's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

76

Toplam Beğeni

  1. Hayırlı akşamlar diliyorum. Bugün hareket halindeyken müzik sistemi kendiliğinden radyoya geçiş yaptı. USB belleğe geçiş yapmak istediğimde ise sistemde kaynaklar içerisinde USB hiç görünmüyordu. Deneme amaçlı telefonu bağladığım USB telefonu şarj ediyor. Siz sorunu nasıl çözdünüz acaba. Servise gitmeden çözüm mümkün mü?
  2. Dün itibariyle ben de lastikleri değiştirip crossclimate taktırdım. Çok yoğun bir kış yaşamadığımız için yorumlara bakarak ve Lastikci arkadaşımın da olumlu geri dönüş aldığını belirtmesi üzerine bu lastiği tercih ettim.
  3. Kasko :Allianz Fkasko 826,49 TL (Hasarsızlık + Öğretmen ve Tek Sürücü indirimi) Sigorta : Allianz 260,00 TL
  4. Faturada sizin araca değil de farklı bir araca yakıt verilmiş gibi gösterdiklerini duymuştum. Benim bacanak bu şekilde yakıtı % 12 - % 15 civarı indirimli aldığını söylemişti. Hatta Gaziantep'e gittiğimde sanada alalım demişti de ben burdan depoyu fullediğim için bu şansı kullanamadım maalesef. Yalnız tam detayını bilmiyorum.
  5. Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın
  6. Ellerinize sağlık. Oldum olası bu arabaya ısınamadım bir türlü. Özellikle, arkadaşların bahsettiği gibi, iç mekan çok da iç açıcı değil.
  7. Bazen aşırı sevgi de zararlı oluyor demek ki.
  8. Garip; ama dediğiniz gibi çok uzun sürmez 20-30 gider bir bakarsınız devamsızlıkla ilgili herhangi bir gün ibaresi bulamayabilirsiniz. (Sonuçta lise zorunlu hale geldi.) Göreve ilk başladığımda (10 yol önce) İlköğretim kurumlarında 20 gün devamsızlık ibaresi vardı. Sonradan kaldırdılar yaklaşık 6-7 yıldır herhangi bir gün ibaresi yok. Yönetmelik dolaylı olarak hiç kimseyi sınıfta bırakmayın diyordu. Geçen sene yapılan düzenlemeyle zaten ilkokullarda (1-4 sınıflar) öğrenciyi sınıfta bırakmak yönetmelik yoluyla kaldırıldı. Çocuk sürekli devamsızlık yapmaz ise yani 1 gün dahi okula gelse öğrenci 1-4. sınıflarda kesinlikle sınıfta bırakılamıyor. 5-8. sınıflarda ise dolaylı olarak öğrenciyi sınıfta bırakmak bir hayli zorlaştırılmış durumda varın lisede bu öğrencilerin ne yapacağını siz düşünün. Sonuç bir diploması olan ama mesleksiz belki de okuma yazma bilmeyen insanlar.
  9. Aynı şilayetle servise gittim lastikler sökülerek kontrol ettiler fakat ne olduğunu bulamadılar. Şuan hala devam ediyor.
  10. Bu kez sıraya koyup bekletmiyorlar. 3 yakıt türüne de zam yapılmış.
  11. Ahmet Polat

    Vites Düşürme

    Daha çok bulunduğum bölgede bulunan rampaların sonundaki virajlara yaklaşırken kullanmışlığım oldu. Fokusta da aynı yerlerde kullandım. Bu arada eksik bilgi verdim, benim yaptığım araç devirliyken vites küçültmek olarak değil ayağı gazdan çekerek uygun hıza düşünce vitesi küçültmek şeklinde oluyor. Yani durmak için değil yavaşlayacağım zamanlarda kullanıyorum, o da minimum 5 ten 3. vitese düşerken 5-4-3 şeklinde. Onun dışında ışıklar için konuşursak seçimlik sorularınıza göre 2. maddeyi daha çok uygularım.
  12. Ahmet Polat

    Vites Düşürme

    Bu konuda pek bilgim olmamakla beraber bazen bende kullanıyorum. Bir ara isminin başında ileri sürüş teknikleri uzmanı yazan birisinin (ismini hatırlayamadım.) bu yöntemi yakıt ekonomisi için önerdiği bir video izlediğimi hatırlıyorum. Yanılmıyorsam Renault aracımı aldığımda servisten verdikleri CD'de vardı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.