Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erdem Özyücel

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erdem Özyücel Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    konya
  • Arabam:
    focus 2
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Erdem Özyücel's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Benzin pompası değiştirildi ve sorun çözüldü.
  2. Merhablar. 2009 focus benzin/LPG li aracım var. Araba sabah ilk marşta çalışıyor fakat biraz gider durursam çalışmıyor. Marş basmasında sıkıntı yok denemek için belki 10 kere marş bastım aküde zayıflama marş motorunda yavaşlama yok. Fakat motor hiç almıyor. 2-3 saat beklersem zor da olsa çalışıyor. En rahat sabah çalışıyor. Çalıştıktan sonra herhangi bir sıkıntı yok. Arıza ışığı yanmıyor LPG sıralı sistem (benzinde çalışıyor ayrıca LPG de başlatmak için düğmeye basılı tutup marş yaptım yine almadı) Çekişte bir fark yok Araç focus 2 makyajlı
  3. Bunusöylediğiniz iyi oldu kışlıkları taktırmaya giderken yanımda yapıştırıcı götüreyim. Gerçi sıkarken yapıştırdıklarımız geri çıkar gibime geliyor. Sizinkini neyle yapıştırdılar, bilginiz var mı?
  4. serviste geçen yıl yağı tam sentetik 5/30 yağ ile değiştirmişler. Ondan önce yarı sentetik kullandıklarını söylediler. Benim de yakıtta baya fark etti ama %30 kadar değil Ayrıca motor sesinde belirgin azalma oldu sanki.Bende şu an bir depo ile (depo aynı max 32 lt alıyor) 105 sabit hızla 450 km yi buluyor. Daha önceden 400 civarında seyrediyordu. (yazdıklarım sayılar tek seferlik ölçümler değildir)
  5. Heralde sökülüp takılabilen birşey değil. Çıkınca anca yapıştırma ile takılabiliyor heralde. Kışlıkları takarken söküncce biraz incelerim. Benim ses bu yaz gelmeye başladı ve aracım 4 yaşında olduğu için garanti çoktan bitti.
  6. Ben gittim servise ve anında teşhis ettiler. Tekerleğe bende ayağımla vurmuştum ama yeterincehızlı vurmamışım (kıyamamışım). Usta vurdu tekerleğe o ses hafiften geldi. HEmen bijonlara baktı. Jantlar aliminyum alaşımlı olunca aynı renk dursun diye heralde bijonların üslerinde aynı renk kapak gibi geçmeli kılıflar var. O kılıflar gevşemiş. (kışlıkları takıp çıkarmaktan heralde, arkalara takmıyorum onlar sımsıkı) 5 bijonada parmakları ile bastırdı birisi diğeride tekerleğe vurdu o ses gelmedi. Bijonların Tanesi 10 TL imiş isterseniz 2 set alıp önleri yenileyelim ama 100 TL tutar dedi. (kılıflar bijondan ayrılmıyor yani çıkıp takılan , ayrıca satılan bişey değil) Bende artık kaldırım kenarında ve duvar kenarında camı kapatmaya karar verdim. Sesi tekrar tarif edeyim isterseniz başınıza gelirse en azından konrtol edecek kolay bir nokta. Sanki büyük bir bozuk para metal bir yüzeyde serbestce duruyor ve titreşimden yerinde zıplıyor gibibir ses geliyor. Tabi bu ses sadece mucurlu asfaltta ve parke yolda oluyor. Düz zeminde merkezkaç dan dolayı kılıflar hareket etmiyor ve ses çıkmıyor.
  7. Mehabalar 2009 sedan makyajlı kasa aracımdan bozuk yollarda öncen bir tıkırtı geliyor böyle zil sesi gibi serbest bir metal başka bir metalin üzerinde tıngırdıyor gibi. ses çok yüksek değil ve sadece kaldırım yanında duvar yanında gidince duyuluyor. Düz yolda yansımadığı için duyamıyorum. Ne olabilir acaba? Gözle şöyle bibaktım ama herhangi gevşek bişey göremedim. Direksiyonda felan herhangi bir anormallik çekme felan yok. Düz yolda hiç ses gelmiyor sadece parke yolda ve bozuk yolda geliyor. Amortisörlerden felan mı acaba?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.