Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20187 yıl comment_484044 Merhablar. 2009 focus benzin/LPG li aracım var. Araba sabah ilk marşta çalışıyor fakat biraz gider durursam çalışmıyor. Marş basmasında sıkıntı yok denemek için belki 10 kere marş bastım aküde zayıflama marş motorunda yavaşlama yok. Fakat motor hiç almıyor. 2-3 saat beklersem zor da olsa çalışıyor. En rahat sabah çalışıyor. Çalıştıktan sonra herhangi bir sıkıntı yok. Arıza ışığı yanmıyor LPG sıralı sistem (benzinde çalışıyor ayrıca LPG de başlatmak için düğmeye basılı tutup marş yaptım yine almadı) Çekişte bir fark yok Araç focus 2 makyajlı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 20187 yıl comment_484086 Aynı sorunu yaşıyordum ama kesin sebebini bulamadım. Birçok işlem yaptırdım değişiklik çok olmadı fakat triger kayışını değiştirdikten sonra tekrarlamadı(bağlantısı var mı bilmiyorum). Akü kutbunu söküp takınca da çalışmaya devam etmişti beklememe gerek kalmıyordu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20187 yıl comment_484322 ECU beynindeki kablo değişimi gerekiyor. Aynı sorunu ben böyle çözdüm. Ama benimki motor sıcakken çok geç çalışıyordu. Hiç çalışmadığı olmadı. Bi lpg ustasına gösterin derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20197 yıl Yazar Solution comment_495799 Benzin pompası değiştirildi ve sorun çözüldü. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın