Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

BurakHAN

Üye
  • Toplam İleti

    206
  • Katılım

  • Son ziyaret

BurakHAN Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Adana
  • Arabam:
    2015 Focus 1.6 Ti VCT PS Sedan
  • Meslek:
    Bilgisayar
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

835 profil görüntüleme

BurakHAN's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

65

Toplam Beğeni

  1. BurakHAN

    Sw Araç Tavsiyesi

    Merhabalar; Şu sıralar sw araç almaya karar verdim ama çok kararsızım. Bütçe: 150.000 civarı. Ford Mondeo Passat B7 B8 Variant Opel İnsignia vb araçlar arasındayım. Limitleri zorlamıyorum performans seven biri değilim. Tek isteğim konfor ? Otomatik vites olması gerek. Değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler ?
  2. Alt salıncak tabladan da olabilir.
  3. Benim aracın şanzımanı da komple değişeli 1 sene oldu. Değiştirdikten 2 ay sonra yine sorun çıkarmaya başladı ve şuan 75 model otomatik arabalar gibi sallana sallana sürüyorum. Alıştım artık ?
  4. Benim de bugün seyir halinde iken şanzıman arazası dedi sonra tüm arıza lambalarını sırayla yaktı ve araç saçmalamaya başladı sağa çektim hemen söndürdüm. Bir daha da çalışmadı. Gece gece yolda kaldım. Takviye ile çalışıyor ama geri sönüyor. Sabah ilk iş mecburen akü alacam da fiyatları görünce kahroldum orası ayrı.
  5. Merhaba; Mekanik seslerden kastınız şakırdama şeklinde mi vites geçişlerinde ? Ben bu sorunu yaşadım şanzımanı değiştirdim 3 ay sonra tekrar sesler devam ediyor.
  6. Ses şakırtı sesi mi ? düşük devirlerde geliyor değil mi ?
  7. Valla test sürüşü sırasında yanımda oturan bayana arabayı ben anlattım resmen. Benden iyi bilen sizlersiniz ? O zaman led kayar sinyalin geldiği far mı farklı anlamadım ?
  8. Bayii dekiler zaten pek sıcak konuşmadı. Bu size gelmez dedi resmen. Trend x satışı için broşür falan verdi ?? Bir de bayii de sergilemek için sedan getirmişler ne kadar doğru bilmiyorum ama "Müşteri geldi ben bunu alacağım dedi ve satın aldı" dediler. Yeniden getirmişler aşağı depodaydı gidip inceledik. Bir de bir şey farkettim sedanda sinyal yaktım görmek için ama Led kayar sinyal bile yoktu Titanium donanımında. Sanırım xenon lar ile beraber gelen opsiyon. Adama soruyorum kayan sinyal ney diyor.
  9. Adana-Gizerler' de geçen gün test sürüşü yaptım 8 ileri dizel Otomatiği. Opsiyonlarıyla beraber bu resimdeki araca 260.000 Lira fiyat çektiler. Ayrıca 18 jant konforu çok düşürmüş. Bir de şanzıman geçişleri çok hissettiriyor. Hele ki vites düşüşlerini aşırı hissettiriyor. Beklentiyi çok yüksek tuttuğumdan mıdır nedir MCA dan buna geçme düşüncesini aklıma dahi getirmedi bu araç. Parası olana ve hastasına diyelim
  10. BurakHAN

    Ford Focus Vs Audi A6

    Temizini bulman çok zor b6 audi a6 yı. İlle de alacağım diyorsan tavsiye etmem hele ki çok takıntılıysan.
  11. Aynı şekilde katılıyorum. Benim araç da ti-vct. Corolla veya civic e göre baya sesli kalıyor.
  12. Bence kompakt sınıf bir araç bu kadar üstünde durmamak gerek. Bu sınıftaki her aracın birbirinden eksiği ve fazlası var. Herkes kendi kriterlerini karşılayacak bir araç tercih etmeli. Bu sınıfta kusursuz bir araç beklememek gerek. ST Line focus mesela bana fazlasıyla yetecektir. Ama alamayacağım gerçeği beni kahrediyor ??
  13. Adana Otokoç u aradım da. Ocak ayını bulur bize gelmesi dedi. Test etmek için sabırsızlanıyorum. Bide bu tam otomatik şanzıman tam benlik kesinlikle.
  14. Thor led i muhtemelen sonradan taktıran olacaktır. Hatta MK4 trend x aracım olsaydı ilk yapacağım titanium led veya thor taktırmak olurdu. Yakup bey baz ve orta donanım araçlar geldi mi ülkemize ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.