Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20187 yıl comment_488437 İyi akşamlar 2011 ford focus 1.6 dizel 115BG tit x smart paket aracımı satıp yerine B6 kasa Audi A6 2.0 dizel 140 bg otomatik bu kasa ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler. aracım satılıktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20187 yıl comment_488440 Otomatik MesajBu konu, Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl comment_488497 Sürüş dinamikleri olarak pek alakasızlar ama A6 fena gitmiyor, daha çok yatıyor, daha konforlu, otobanda focus'tan daha az güven verir, multitronic zincirli CVT şanzıman, hissis ama konforlu, A6 kendi yılında sınıfının en uzun arabası ve ciddi geniş bagajı var, amma velakin bagajı liftback olmadığı için kullanımı sınırlı kalıyor. Beklentiler ve sorularla gelirsen daha çok yardımcı olunabilir belki, şu an pek havada kalıyor görüş sormak bence ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl comment_488557 Temizini bulman çok zor b6 audi a6 yı. İlle de alacağım diyorsan tavsiye etmem hele ki çok takıntılıysan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20187 yıl comment_488563 19 yaşında A6 kullanmak = erken emekli olup huzurevinde yaşamak Benim gözlemim yaşlanan Audi'lerin hadinden fazla yıprandığı yönünde (iç aksam). Hiç tavsiye etmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20187 yıl comment_488582 focus vs a3/a4 olsa neysede a6 baya alakasız geliyor. ben focustan insigniaya geçtim C ve D sınıfı olarak yorum yapayım. + Genişlik, Bagaj hacmi, konfor - Yakıt tüketimi, bakımın ve parçaların pahalılığı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın