ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Merhabalar benim 2012 hb arka silecek kolu veya sadece kolu yoksa takım olarak (kol ve süpürge) ihtiyacım var. elinizde mevcutmudur ve fiyatı nedir acaba. iyi çalışmalar Kdv dahil 125 tl fiyati var siparisle getirtebilirim elimde mevcut degil . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Köprü Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 merhabalar, focus III hb için; -ön silecek takımı -delikleri uyumlu siyah kışlık (kauçuk) paspas- -bagaj ipi ürünleri mevcut mudur ve fiyatları nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Merhabalar kolay gelsın . Aracım 2003 focus 1 ghia benzin/Lpg . Sıze 2 sorum olucak 1.Silecek takımı ( muz ) ne kadar ? 2.katalitik konvektörun ıcınde sanırsam altın sarısı bırsey olması lazımmıs tozmu sunger mı öyle bırsey denılmısdı yanlısda hatırlıyor olabılırım benım aracımda o yokmus bu yuzden lpg yı yakmıyor ve bırazda ses verıyormus ne kadardır bu parcanın fıyatı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 merhabalar, focus III hb için; -ön silecek takımı -delikleri uyumlu siyah kışlık (kauçuk) paspas- -bagaj ipi ürünleri mevcut mudur ve fiyatları nedir? Silecek 65 tl orj yan sanayisi 30 tl. Paspas malesef mevcut degil . Bagaj ipi adet fiyati kdv dahil 40 tl Merhabalar kolay gelsın . Aracım 2003 focus 1 ghia benzin/Lpg . Sıze 2 sorum olucak 1.Silecek takımı ( muz ) ne kadar ? 2.katalitik konvektörun ıcınde sanırsam altın sarısı bırsey olması lazımmıs tozmu sunger mı öyle bırsey denılmısdı yanlısda hatırlıyor olabılırım benım aracımda o yokmus bu yuzden lpg yı yakmıyor ve bırazda ses verıyormus ne kadardır bu parcanın fıyatı ? Muz silecegin fiyati kdv dahil 20 tl. Malesef o bizde mevcut degil anladigim kadariyla egsozcularda bulabilirsiniz . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Altınalan Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 iyi günler , aracım 2013 focus style paket. sol ön far fiyatı nedir? bir de ford amblemi var mı sizde? ufak bir kaza sonucu ön amblem eğildi değiştirmek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oguz A Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Kolay gelsin, 1.0 ecoboost 45.000 bakımı için fiyat bilgisi alabilirmiyim ? birde bujileri değiştirmek istiyorum 30.000 bakımında değiştirmemi tavsiye etmemişlerdi 45.000 de değiştirin demişlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 (düzenlendi) Yeni gelen focuslarda kolçak içinde bir raf konulmuş bu bende yok ama oturacağı kanal mevcut 2012 titanium, 2013 trafik çıkışlı, bu parça servisde 55+kdv sayın er-ol otomotiv'de bu parça ne kadardir. Şubat 1, 2014 Soner Yaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Bu parça varsa ben alırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Yeni gelen focuslarda kolçak içinde bir raf konulmuş bu bende yok ama oturacağı kanal mevcut 2012 titanium, 2013 trafik çıkışlı, bu parça servisde 55+kdv sayın er-ol otomotiv'de bu parça ne kadardir. Benim arac sizinle ayni bende var,aldiginiz yeri sikistirin bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Benim arac sizinle ayni bende var,aldiginiz yeri sikistirin bence Hafta içi bir mail atayım o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Ç. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 er-ol otomotivde online satış yok galiba bendemi var sorun anlamadım ama burdan şansımı deneyim. focus2,5 siyah zemin far almayı düşünüyorum orjinal olarak bi sitede buldum ancak güven olarak sıkıntı yaşayanlar olmuş vazgeçtim ürün kodu 8m5113101cf fiyat bilgisi lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 (düzenlendi) iyi günler , aracım 2013 focus style paket. sol ön far fiyatı nedir? bir de ford amblemi var mı sizde? ufak bir kaza sonucu ön amblem eğildi değiştirmek istiyorum. Visteon olarak mevcut kdv dahil 195 tl. Visteon uretici firmasıdır Logosuz orjinal olarak gecer. Orjinali de var kdv dahil 310 tl de onun fiyatı mevcut sadece aralarındaki fark logosudur. Armanında kdv dahil 85 tl fiyati var. Yeni gelen focuslarda kolçak içinde bir raf konulmuş bu bende yok ama oturacağı kanal mevcut 2012 titanium, 2013 trafik çıkışlı, bu parça servisde 55+kdv sayın er-ol otomotiv'de bu parça ne kadardir. Malesef mevcut degil . Bu parça varsa ben alırım Malesef mevcut degil . er-ol otomotivde online satış yok galiba bendemi var sorun anlamadım ama burdan şansımı deneyim. focus2,5 siyah zemin far almayı düşünüyorum orjinal olarak bi sitede buldum ancak güven olarak sıkıntı yaşayanlar olmuş vazgeçtim ürün kodu 8m5113101cf fiyat bilgisi lazım Takım olarak kdv dahil 430 tl fiyatı var. Kargo tarafımızdan karşılanacaktır. Online satısımız malesef henuz aktif degil. Şubat 3, 2014 ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Armanında kdv dahil 85 tl fiyati var. @Mertcan Çelik, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Kdv dahil 125 tl fiyati var siparisle getirtebilirim elimde mevcut degil Sipariş versem nezaman elimde olur ve ödemeyi nasıl yapacaz. kredi kartı oluyordur sanırım .? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Sipariş versem nezaman elimde olur ve ödemeyi nasıl yapacaz. kredi kartı oluyordur sanırım .? Cuma gunu bende olur malzeme c.teside sizde olur. Odemeyi isterseniz kredi kartı mail order yontemiyle yapabilirsiniz isterseniz eft/havale olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap