Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Nasıl eksik. Ary yi basarım bak gider. bi tanesi yok işte, balans yaparken filan kalmıştır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 18 saat önce, Ozan Kar yazdı: Jant göbek kapağı var mı? Fiyatı nedir? Mavi olanlar mevcut tanesinin 23 tl fiyatı var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Şimdi, ER-OL Otomotiv yazdı: Mavi olanlar mevcut tanesinin 23 tl fiyatı var. C MAX titanium jantı var mı eliniz de acaba ya da olmazsa focus titanium jantı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: C MAX titanium jantı var mı eliniz de acaba ya da olmazsa focus titanium jantı? Hazırda mevcut değil resim atarsanız daha net bilgi verebilirim ama ortalama tanesinin 550-600 tl civarı fiyatı vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yazıcı Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Merhaba. 2009 fiesta 1.6 tdci için triger seti. devirdaim. fren müşürü. turbo valfi. yakıt filtresi yağ filtresi. aks Keçeleri. için fiyat verebilirmisiniz. kolay gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kor Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 İyi akşamlar Ford focus 2012 hatback pandizot birleşim yeri plastik elinizde mevcut mu nerede temin edebilirim yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 19 saat önce, Adem Kor yazdı: İyi akşamlar Ford focus 2012 hatback pandizot birleşim yeri plastik elinizde mevcut mu nerede temin edebilirim yardımcı olur musunuz? Tek gelmiyor fakat fiesta araçlarda tek geliyor 60 tl fiyatı var eğer fiyatı onaylarsanız getirtirim focus içinde uyumluysa gönderirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 @ER-OL Otomotiv 2012 Trend 1.6 TDCI için Klima Kontrol paneli arıyorum varmıdır varsa fiyat alabilirmiyim. düğmeleri değiştirirken bozdum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Focus 3 ön fren balataları ve fren diskleri için fiyat alabilir miyim? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Cevaplar uygun yere taşındı. https://www.focusclubtr.com/topic/13228-frene-basinca-ses-geliyor/#comment-391651 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 30.11.2016 - 14:18 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: @ER-OL Otomotiv 2012 Trend 1.6 TDCI için Klima Kontrol paneli arıyorum varmıdır varsa fiyat alabilirmiyim. düğmeleri değiştirirken bozdum. Stokta mevcut kdv dahil 580 tl fiyatı var. --3 dakika sonra eklendi-- 30.11.2016 - 14:56 tarihinde, Semih G. yazdı: Focus 3 ön fren balataları ve fren diskleri için fiyat alabilir miyim? Diskin takımının orjinal olarak 320 tl fiyatı var. Balatanın da 110 tl. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 1.6 EB Motor kulagi, (sanziman kulagi degil, yukaridaki) fiyati alabilir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: 1.6 EB Motor kulagi, (sanziman kulagi degil, yukaridaki) fiyati alabilir miyim? Ben de merak ettim, bir yıl ancak dayanıyor sonra Parkinson başlıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 En son 1 yıl önce değiştirmiştim şahsuvaroğlunda benimki de su koyvermeye başladı. Değiştirmek şart. Garantili 2 yıl . 90.000 bakımda değiştireyim 1 yıl önceki fiyatı ise ; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 EB için nasıl anlıyoruz bozulduğunu işlevini görmediğini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap