ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 merhaba hayırlı işler hayırlı satışlar 1-)2.2 transit tdci 155 hp lik olanın Oem intercooler radyatör fiyatını öğrenebilirmiyim ? 2-)Stoğunuzda mevcutmu ? 3-)Mevcutsa kapasitesi kaç litre acaba ? 4-)İntercoolerin ölçülerini en boy derinlik yazma şansınız var mı ? Şu an stogumuzda mevcut degil kdv dahil 320 tl fiyatı var. Merhaba Focus 3(2013) 1.6 benzinli(hb) kaput altı izolatör var mı acaba ? Stokta mevcut kdv dahil 110 tl fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çetiner Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 (düzenlendi) klipsleride gerekli,fiyata dahil mi?Ödemeyi nasıl yapıyorz,halkbank için hesap numaranız varsa gönderebilirmisiniz? Mart 18, 2015 Ercan Çetiner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ergüner Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Er-Ol otomotive tesekkur ediyorum. Beni servis kazigindan kurtardilar. Bahsetmistim, titanyum x lerde far yikama var ve benimkilerden biri kirildi. Arastirdim montaji basit 5dk. Parca numarasindan servise telefon actim. Aradigim 3 sercisten ikisi ellerinde olmadugini isteyebileceklerini 15 gunde gelecegini ve parca fiyatinin kdv haric 350 tl oldugunu soylediler ve iscilik haric dedi. Inanin devamini dinlemeden kapattim. Ebay da buldum ucuz ama beklemek istemedim.Erol a mesaj attim. Yalan olmasin 140tl ye mi ne gonderdiler. Tekrar tesekkur ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Er-Ol otomotive tesekkur ediyorum. Beni servis kazigindan kurtardilar. Bahsetmistim, titanyum x lerde far yikama var ve benimkilerden biri kirildi. Arastirdim montaji basit 5dk. Parca numarasindan servise telefon actim. Aradigim 3 sercisten ikisi ellerinde olmadugini isteyebileceklerini 15 gunde gelecegini ve parca fiyatinin kdv haric 350 tl oldugunu soylediler ve iscilik haric dedi. Inanin devamini dinlemeden kapattim. Ebay da buldum ucuz ama beklemek istemedim.Erol a mesaj attim. Yalan olmasin 140tl ye mi ne gonderdiler. Tekrar tesekkur ediyorum. Biz teşekkür ederiz yardımcı olabildiysek ne mutlu klipsleride gerekli,fiyata dahil mi?Ödemeyi nasıl yapıyorz,halkbank için hesap numaranız varsa gönderebilirmisiniz? Yok klipsler üzerinde gelmez tanesinin de kdv dahil 1.50 tl fiyatı var. Halkbank için hesap numaramız yok malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Merhaba. 2010 model Focus 2.5 için bagaj kapağı FOCUS yazısı varmıdır sizde ve fiyatı nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Merhaba. 2010 model Focus 2.5 için bagaj kapağı FOCUS yazısı varmıdır sizde ve fiyatı nedir? Stokta mevcut kdv dahil 35 tl fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Yeni mondeo araç satın aldım kısmetse çarşamba teslim edecekler,orjinal 3d paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum temin edebilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yeni mondeo araç satın aldım kısmetse çarşamba teslim edecekler,orjinal 3d paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum temin edebilir misiniz Hayırlısı olsun öncelikle malesef temin edemiyoruz yetkili servisten tedarik etmeniz daha kolay olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Uzun Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Focus 2 makyajlı için kauçuk paspas mevcut mu ? Hem halı şeklinde olanın hemde kauçuk olanın fiyatlarını alabilirmiyim size zahmet . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Focus 2 makyajlı için kauçuk paspas mevcut mu ? Hem halı şeklinde olanın hemde kauçuk olanın fiyatlarını alabilirmiyim size zahmet . Malesef mevcut değil paspas satışımız yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Focus 3 2013 Sedan araç için iç kapı kolu çevre nikelajı var mı? Varsa fiyatı ne? Fiyatı uygunsa bana satar mısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Galip Özgen Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 slm focus 2sedan ön 2 adet amortisör lazım orijinal diğerlerinin fiyatı nedir birde siz hangi markayı önerir siniz teşekkür ederrim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Focus 3 2013 Sedan araç için iç kapı kolu çevre nikelajı var mı? Varsa fiyatı ne? Fiyatı uygunsa bana satar mısınız? Malesef mevcut değil çevre nikelajı kapı döşemesinde gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Vize başvurusu için Harbiye'de beklerken sanırım reddettiğim dilencilerden biri sinyal camını kırmış. Focus 3 arka sinyal kapağı var mı tek olarak yoksa komple set mi? Fiyat nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Vize başvurusu için Harbiye'de beklerken sanırım reddettiğim dilencilerden biri sinyal camını kırmış. Focus 3 arka sinyal kapağı var mı tek olarak yoksa komple set mi? Fiyat nedir? Resim acılmıyor da arka sinyal kapagından bahsettiginiz arka stop mudur ya da stop camı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap