Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Volkan Ergüner

Üye
  • Toplam İleti

    47
  • Katılım

  • Son ziyaret

Volkan Ergüner Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Focus III TDCI Titanyum X
  • Meslek:
    TSK
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

806 profil görüntüleme

Volkan Ergüner's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

18

Toplam Beğeni

  1. Aracımı sıfır aldım ve titreme sorunu en baştan beri vardı. İlk dizel aracım olduğu için normal sandım hep. 15-30-45 bin bakımlarından sonrada hiç değişmedi titremeye devam etti. 47000km de akü değişti ve orjinalden daha güçlü akü takıldı. Titreme devam etti. Bunun sorun olduğunu yani titremeyen focus 3 ler olduğunu bu konuyu okuyunca anladım:) Bütün yazılanları okudum. Motor kulak keçesi yıpranması olamaz çünkü sıfır aldım. Akü olamaz 5000km önce değiştirdim. Bi yazılımdan olabilir diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
  2. Aracım 2012 tdci titanyum x ve 52000km de.45000 de bakıma soktum. Yağ motocraft 5w30 kondu. Şimdi bir haftadır aracı ilk çalıştırdığımda direksiyonun arkasındaki ekranda "motor yağı değişimi" diye bi ikaz veriyor.Bakıma 8000km var. Ve araba günde en fazla 20-30 km yapıyor. Ne yapmalıyım. Arabanın böylr bi ikaz verebildiğini bile bilmiyordum . Bi sorum daha var 52000km oldu ve fren balatalarımı hala değiştirmedim. Kış lastığı taktırmak için geçen hafta ustaya götürdüm. Balataya da bakarmısın dedim. Baktı ve daha yarısı duruyor dedi. Abi brn sıfır aldım ve 50000km de dedim gösterdi balataları baya etli görünüyorlardı. Normal mi?
  3. Uzun araştırmalar sonucu demişsiniz sizi bu ürüne sevk eden nedenleri öğrenebilirmiyim? Ben de düşünüyorum bu cihazı. Mesela aynı markanın bi ürünü daha var nx251y neden o değilde bu. Aracınız trend x ama oto park ve sesle komutu destekliyor mu
  4. Navitech nx-232r ile nx-251 y arasında ne farklar var. Hangisi yeni çıktı bunların. Eylül 2015 itibariyle otomatik park ve 2012 modellerde olan sesle komutu destekliyorlar mı forumda konuyla ilgili çok şey okudum. İki yıldır bekliyorum düzgün bir ürün bulamadım.
  5. Yaarkadaslar abartmayin ne ustalik isteyen işi. Ben video seyrettim sonra internetten aldim boya tamir kitini arabamin renk koduna gore 50tl ye .icinde pasta cila vernik boya zimpara ve suluboya fircasi var. Elin tirtemesin yeter titrese bile zimparayi yapinca bisey kalmiyor zaten ve hic belli olmuyor. Ben cok memnun kaldim. Hic gidip iki cizik yuzunden arabanizi boyatip satarken gicik olmayin.
  6. Sana iki secenek sunacagim. 1.Meguiars ürünleri kullanan bi yere gittirip pasta cila yaptirman sonrasinda Meguiars M34 alip aracini her yikamadan sonra bu spreyle silmen. Aylarca aracin parlak kalacaktir. 2.Biraz el becerin varsa benim gibi yapacaksin. Internetten A.100-150 tl arasi bir polisaj makinasi alacaksin. B.Meguiars M105 pasta 250ml.25 tl C.Meguiars M205 cila 250ml 25tl D.Meguiars M26 boya koruma 250ml. 40tl E.Meguiars M34 hizli cila 400ml 30tl F. Meguiars v4000..v8000 polisaj pedi 100tl. Bu pedler cok uzun omurludur bi kere alir yillarca kullanirsin. G. Internetten uygulama videolarini izleyip uygulayacaksin. Pastayi yilda bir kere cilayi canin istedikce yaparsin.
  7. Bende ters pismanlik yasadim gecenlerde. 3012 de titanyum x aldim sunroof la 71000tl ye. Herseyi olsun istedim. Beyfendi gibi pismanlik duymiyim diye. Allah var ford diyarbakirdaki temsilci arkadasta yönlendirdi. Ama simdi satiyim diyorum o titanyum x in o kendi kendine parkin o sunroofun o krom detaylarin bizenonun gunduz ledinin 7 farkli ic aydinlatmanin degeri kalmiyor. Satmaktan vazgectim binecem on yil. Uzulmeyin arkadaslarin dedigi gibi ince dokunuslarlarla arabanizi daha da gusel hale getirirsiniz.
  8. Er-Ol otomotive tesekkur ediyorum. Beni servis kazigindan kurtardilar. Bahsetmistim, titanyum x lerde far yikama var ve benimkilerden biri kirildi. Arastirdim montaji basit 5dk. Parca numarasindan servise telefon actim. Aradigim 3 sercisten ikisi ellerinde olmadugini isteyebileceklerini 15 gunde gelecegini ve parca fiyatinin kdv haric 350 tl oldugunu soylediler ve iscilik haric dedi. Inanin devamini dinlemeden kapattim. Ebay da buldum ucuz ama beklemek istemedim.Erol a mesaj attim. Yalan olmasin 140tl ye mi ne gonderdiler. Tekrar tesekkur ediyorum.
  9. Nereyi tiklayacaz baskan tapatalk ta yok galiba
  10. Bir ay bekleme pahasına gece grisi aldim. Secim asamasinda beyaz mi olsa dedim. Beyazin bildigin transit beyazi olduğunu gorunce gece grisinde dogru karar verdigimi anladim. Bence focus 3 sedan a en yakisan renk gece grisi.
  11. Ya calisan bir motorda...yukte olsun olmasin tuketim 0 lt olabilir mi
  12. Tavanda gozluk koyma yerinin onunde cikintili yuvarlak bi düğme var saat istikametinde cevirin. Bende ilk aldigimda acamamistim. 2012 titanyum x benim ki ama aynidir diye dusunuyorum
  13. Dogan bey tesekkur ederim. Siz alin diyene kadar sabredebilirsem beklicem.Cyclone alicaz heralde. Diger yaziyi oludum. Bu arada 5 mart geceli 6 gün olmuş taktiran yok mu acaba? 2011/2012 lerle 2013/2014 ler arasinda konsolda ebat olarak nasil bi fark var ki bazi arkadaslar eskilere olmuyor demiş. Anlayamafim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.