Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Arık

Üye
  • Toplam İleti

    201
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat Arık Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Balıkesir
  • Arabam:
    2012 F3 1.6TDCI Tit.Tecno
  • Meslek:
    Kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.137 profil görüntüleme

Murat Arık's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

63

Toplam Beğeni

  1. focus III 2012 ön silgeç takım fiyatı nedir.
  2. usb içindeki klasör adının kontrolleri pek kullanışlı değil. şuan tam emin olmamakla beraber klasörlerinize fordaudi01, fordaudi02..... şeklinde isimler vermeniz ve sesli komutlarınızda bu şekilde seslendirmeniz gerekiyor. sistem bana uymayıp, benim sisteme uymam gerekiyorki ben sevmedim ve klasörleri direksiyonda veya media üzerinde yapıyorum.
  3. geçen hafta da ben 45.000 bakımı yaptırdım 2012 f3 1.6 TDCI için. ben ucuza yaptırdığımı düşünüyorum. 280 TL ye indiler fiyatta. yanlarında olmasam malzemeden çalabilirdi de diyebilirdim ama öyle bişey yok tabiki. ustayı izledim komple. erol otomotivden polen filtresi almıştım. onuda taktırdım. balatalardan korkuyordum değiştir diyecek diye. usta beğendi balataları. 60.000 de değiştiririz dedi. balatalara gerek kalmadan bu bakımı da halletmiş oldum.
  4. 2012 Focus 3 1,6 TDCI Polen Filtresi almam gerekli. Lütfen fiyat verirmisiniz. birde adrese yolluyormusunuz.
  5. Arkadaşlar 2005 1.4 Fiesta Comfort için LPG taktırmak istiyoruz. Bu araca en uyumlu olan LPG ne marka olabilir. İzmirde bu işi kime yaptırabiliriz. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  6. yazım dizel araç içindir. benzinlilerdeki durum iddiada bulunamam. ancak dizel f3 için 48 den yukarı yakıt alamazsınız. ben kalan yakıt sıfır olduktan sonra 50 km civarı kullandım ve heran yolda kalabilirim diye de tırstım açıkçası 46 küsür litre yakıt alabildim. pislik elbette çıkabilir ancak azaltıcı etkisi olacağı kesin.
  7. dizel focus 3 lerde depo kapasitesi 53 litre yazar ancak, 5 litrelik bölümü ölü bölgedir. Yakıttaki toz ve pislik bu 5 litrelik kısımda hapsolsun diye. yani kullanılabilir limitiniz 48 litre. araca 48 litre yakıt alabilmeniz için yakıtı bitirip aracı stop ettirmeniz gerekir. bu şekil olursa 48 litre yakıt alabilirsiniz. dizellerde yakıt ikaz lambası yaklaşık 100 km kala yanıyor ama kalan yakıt sıfır olsa bile aracınız uzun yol şartlarında yaklaşık 80-100 km gidebilir. şehiriçindeyse de 40-50 km gidebilirsiniz.
  8. cyclone sesli türkçe komut özellik yapıldı. arkadaşım şu birkaç gün içinde taktıracak. kendisinden duydum bende. eski tip ürünlere para vermemenizi öneririm. yazılım güncellemesiyle falan düzelmiyor.
  9. nasıl olsunki. Bu cihaz navili değil f3 lerde ilk gelen sonyler. benimkinden. yeni tip büyük ekranlı dokunmatiklerden de getirdiğizde olay tamamdır diyeceğim. beklemedeyim erol otomotiv
  10. sıkıntıya mahal yok artık. amerika versiyonu olmasa bile büyük ekranlı dokunmatikler artık avrupadan türkiye ye geldi bile. servisler konu hakkında bilgilendirilmişlerdir muhakkak. uymluluk durumları satışa çıktıktan sonra belli olur.
  11. aynen hocam. bende de müzik genelde 5-6-7 gibi en fazla. ses yalımını önceki aracıma (2006 Scenic 1.5 DCI) göre çok iyi buluyorum.
  12. f2 iç hacim gayet güzel. f3 malesef daha küçük. şaft tünelini f2 lerde bilmiyorum ancak f3 de yolcular için kısıt oluşturuyor.
  13. bu sorunu hiç yaşamadım. kumanda pilim neredeyse 2 aydır piz zayıf uyarısı veriyor ekranda. ama engel bir durum yok. anahtar sürekli cebimde. uzak mesafeden aç kapa yapabiliyor. araç sorunsuz çalışıyor. uzun süre beklemede bile... ancak pili değiştirmem gerek. bigün tam bitecek.
  14. istediğim parça için cevap verecek kimse yokmudur erol otomotivden
  15. 2004 Model Cmax direksiyon simidi deforme oldu. Ayrıca silgeç takımı (önve arka) Fiyat verebilirmisiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.