Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Eray Özberk

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Eray Özberk Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Malatya
  • Arabam:
    12 Focus 3 Tdci Titanium
  • Meslek:
    Elk Teknikeri
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Eray Özberk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Merhaba arkadaşlar Çin’den elm327 modülünü almak istiyorum. Bluetooth ve WiFi özelliği olan. Sorum ise bu modülü kullanarak enjektörler de bi sıkıntı varmı yokmu hepsi düzgün çalışıyor mu görebilirmiyim. Alacağım modülün resmî de aşşağıda ki gibidir.
  2. Neden burada gözüküyor anlamadım. Sürümü bile gözüküyor. Bence bir yerlerde gizli kalmış özellikler var. :)
  3. Merhaba. Ford etisde takılırken yazılım güncelleme sekmesi altında buna rastladım acaba anahtarsız giriş aracımda var mı? iyi forumlar.
  4. Hepsini okudum hocam. Ama bulamadım. benim araçta bluetooth çalışıyor usb de telefonu taktığımda tepki veriyor desteklenmiyor diye. Ama usb takınca hiç bir tepki vermiyor. Servise gittim aracınız için güncellemede yok dedi. Ancak etis de güncelleme gözüküyor. Çözemedim gitti.
  5. Merhabalar. Aynı sorun bende de mevcut. Yeni aldığım 2012 titanyum focus'un usb girişine flash bellek taktığımda araç hiç bir tepki vermiyor. Farklı farklı usb ler denememe rağmen çalışmadı. Ayrıca Usb yoluyla telefonu bağladığımda desteklenmeyen aygıt uyarısı verdi. Bu sorun hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
  6. Merhaba arkadaşlar. Arabada dinlenebilecek remix ve bass ağırlıklı önerebleceğiniz müzikler varmı. Türkçe remix tercihimdir. Benim listem bu şekilde.
  7. Cevabınız için teşekkür ederim Yakup bey. Araştırıyorum.
  8. Çok teşekkürler Yakup bey. Şuanda sayfa sayfa geziyorum. Sadece ekran değiştirme şansımız var mı acaba. Varsa beni yönlendirebilir misiniz. Teşekkürler.
  9. Benim aracımda Sony var. x Pakette olabilir açıkçası net bilmiyorum Engin bey. İsterseniz ilan kaldırılmadı link gönderebilirim.
  10. Teşekkür ederim Doğan bey. Kusura bakmayın forumda pek iyi değilim hemen araştırıyorum.
  11. Merhabalar. Foruma yeni kayıt oldum ve ilk aracım olan 2012 model focus 3 tdci titanium paketini aldım. Aracı istanbuldan aldım ancak aracım daha memlekete gelmedi. Uzun yol tecrübem olmadığı için 15 gün sonra babam getirecek. Aracımda sony müzik sistemi ve otomatik park sistemi mevcut. Size araç hakkında bir kaç sorum olacak. 1. Sony müzik sistemiyle birlikde göğüsteki ve konsolun üstündeki ekran renkli tft erkan oluyor. Gerekli modüller takılarak araca gps ve geri görüş kamerası takılabilir mi. Yani ekranlar değişmeden. 2. Sony sistem yapıldığında aracın hoparlörleri de değişiyor mu, yoksa sadece göğüs mü değişiyor. 3. Araçta lastik basıncıyla alakalı bir gösterge var mı. 4. Aracın farlarına ve sislerine beyaz xenon takmak istiyorum. Daha önce rakan varsa hangi ürünü takarsam sorunsuz kullanırım. Herkeze şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Mesajı telefonumdan yazdım. Yazım yanlışları icin özur dilerim. İyi forumlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.