Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Er-Ol Otomotiv - Ford Yedek Parça Ve Daha Fazlası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba hayırlı işler hayırlı satışlar 

1-)2.2 transit tdci 155 hp lik olanın Oem  intercooler radyatör fiyatını öğrenebilirmiyim ?

2-)Stoğunuzda mevcutmu ?

3-)Mevcutsa kapasitesi kaç litre acaba ?

4-)İntercoolerin ölçülerini en boy derinlik yazma şansınız var mı ?

Şu an stogumuzda mevcut degil kdv dahil 320 tl fiyatı var.

Merhaba Focus 3(2013) 1.6 benzinli(hb)  kaput altı izolatör var mı acaba ?

Stokta mevcut kdv dahil 110 tl fiyatı var.

• Yanıt 1,6k
  • Görüntüleme 346,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Er-Ol Otomotiv olarak siz değerli forum üyelerine en iyi ve en doğru bilgileri aktarmaya çalışacağız. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Yag filtresi 20 hava 65 mazot 120 bir de polen degisebilir 85 tl km ye gore triger vs olabilir. --3 dakika sonra eklendi-- Herkese merhaba Askerlik görevim dolayisiyla 3 haftalik

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Er-Ol Otomotivden sipariş ettiğim parçalarım geldi.   Salı günü saat 16:00 da havale yaptım.   Aynı gün ürünler kargoya verilmişti.   Çarşamba günü yani bugün kargo şirketi,paketi adresime getir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

klipsleride gerekli,fiyata dahil mi?Ödemeyi nasıl yapıyorz,halkbank için hesap numaranız varsa gönderebilirmisiniz?

Ercan Çetiner tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Er-Ol otomotive tesekkur ediyorum. Beni servis kazigindan kurtardilar. Bahsetmistim, titanyum x lerde far yikama var ve benimkilerden biri kirildi. Arastirdim montaji basit 5dk. Parca numarasindan servise telefon actim. Aradigim 3 sercisten ikisi ellerinde olmadugini isteyebileceklerini 15 gunde gelecegini ve parca fiyatinin kdv haric 350 tl oldugunu soylediler ve iscilik haric dedi. Inanin devamini dinlemeden kapattim. Ebay da buldum ucuz ama beklemek istemedim.Erol a mesaj attim. Yalan olmasin 140tl ye mi ne gonderdiler. Tekrar tesekkur ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

Er-Ol otomotive tesekkur ediyorum. Beni servis kazigindan kurtardilar. Bahsetmistim, titanyum x lerde far yikama var ve benimkilerden biri kirildi. Arastirdim montaji basit 5dk. Parca numarasindan servise telefon actim. Aradigim 3 sercisten ikisi ellerinde olmadugini isteyebileceklerini 15 gunde gelecegini ve parca fiyatinin kdv haric 350 tl oldugunu soylediler ve iscilik haric dedi. Inanin devamini dinlemeden kapattim. Ebay da buldum ucuz ama beklemek istemedim.Erol a mesaj attim. Yalan olmasin 140tl ye mi ne gonderdiler. Tekrar tesekkur ediyorum.

Biz teşekkür ederiz yardımcı olabildiysek ne mutlu :)

klipsleride gerekli,fiyata dahil mi?Ödemeyi nasıl yapıyorz,halkbank için hesap numaranız varsa gönderebilirmisiniz?

Yok klipsler üzerinde gelmez tanesinin de kdv dahil 1.50 tl fiyatı var. Halkbank için hesap numaramız yok malesef.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba.

2010 model Focus 2.5 için bagaj kapağı FOCUS yazısı varmıdır sizde ve fiyatı nedir?

Yanıtlama zamanı:

Yeni mondeo araç satın aldım kısmetse çarşamba teslim edecekler,orjinal 3d paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum temin edebilir misiniz

Yanıtlama zamanı:

Yeni mondeo araç satın aldım kısmetse çarşamba teslim edecekler,orjinal 3d paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum temin edebilir misiniz

Hayırlısı olsun öncelikle malesef temin edemiyoruz yetkili servisten tedarik etmeniz daha kolay olur.

Yanıtlama zamanı:

Focus 2 makyajlı için kauçuk paspas mevcut mu ? Hem halı şeklinde olanın hemde kauçuk olanın fiyatlarını alabilirmiyim size zahmet .

Yanıtlama zamanı:

Focus 2 makyajlı için kauçuk paspas mevcut mu ? Hem halı şeklinde olanın hemde kauçuk olanın fiyatlarını alabilirmiyim size zahmet .

Malesef mevcut değil paspas satışımız yok.

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 2013 Sedan araç için iç kapı kolu çevre nikelajı var mı?

Varsa fiyatı ne?

Fiyatı uygunsa bana satar mısınız? :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

slm focus 2sedan ön 2 adet amortisör lazım orijinal diğerlerinin fiyatı nedir birde siz hangi markayı önerir siniz teşekkür ederrim

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 2013 Sedan araç için iç kapı kolu çevre nikelajı var mı?

Varsa fiyatı ne?

Fiyatı uygunsa bana satar mısınız? :)

Malesef mevcut değil çevre nikelajı kapı döşemesinde gelir.

Yanıtlama zamanı:

765b61c07c0bbbfd94fb0f14915ba61c.jpg

Vize başvurusu için Harbiye'de beklerken sanırım reddettiğim dilencilerden biri sinyal camını kırmış.

Focus 3 arka sinyal kapağı var mı tek olarak yoksa komple set mi? Fiyat nedir?

Yanıtlama zamanı:

765b61c07c0bbbfd94fb0f14915ba61c.jpg

Vize başvurusu için Harbiye'de beklerken sanırım reddettiğim dilencilerden biri sinyal camını kırmış.

Focus 3 arka sinyal kapağı var mı tek olarak yoksa komple set mi? Fiyat nedir?

Resim acılmıyor da arka sinyal kapagından bahsettiginiz arka stop mudur ya da stop camı  ? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.