Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201312 yıl comment_183459 Küçüklükten beri motorsiklet sevdam var, o zamanlar bisiklettende inmezdim ama annem kesinlikle karşı oldugundan yalan oldu gitti. Gerçi chooper istiyordum ben, Honda shadow ve yamana dragstar hayalimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201312 yıl Yazar comment_183465 ciddi ciddi almayı düşünüyorum şuanda honda crf 250 l , şehir içi , dışı , offroad ,kross herşey birarada ... racing ,naked, chopper ve enduro dan sonra tek binmediğim tarz olarak , hem ucuz hem çok amaçlı , ve bence dağ bayırda çok eğlenceli bir motor ... http://www.youtube.com/watch?v=msHOat2uGI0 10750 tl ... Eylül 2, 201312 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201312 yıl comment_183473 Hadi hadi, imkanımız yok alamıyoruz diyeceğinize adrenalin kontrolu bahanesine sığınmayın... Velev ki öyle ise en geç orta yaş krizinde alırsınız (sanırım kırklar civarı, ben hala bekliyorum ayrı mesele) Aslinda evet imkanlarimizi ailelerimiz belirliyor hem baskidan hemde onlara olan sorumluluklardan(evlat acisi gibi) bir nevi bahane oluyor. Orta yas`a geldigimizde bu sefer benim cocuguma karsi sorumluluklarim olucak yine yalan olucak.Galiba benim yukarda anlattigim hersey bir hayal olarak kalicak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201312 yıl comment_183559 Beni motor işine ilk bu video meraklandırmıştı http://www.youtube.com/watch?v=5jVN-5WvOgA Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201312 yıl comment_183562 Adamın rahatı kaçmış bence İçine 5 harfli kaçmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183671 Dünyada kaç kişi yaptığı işi ölümüne severek yapıyor ?Bence saygı duyulası insanlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224401 Tutku, eşe dosta paraya hatta kırığa çıkığa bakan bir şey değil. Kaç kere ölümden dönüp, rakiplerinin arkadaşlarının kalıcı olarak yaralandığını öldüğünü görüp bu işe devam edenler var. Her ne kadar çoğu insan kazalarıyla bilseler de bu sporları ben kazasız ve çekişmeli halindeki adrenalin ve belirsizliği daha çok seviyorum. Özensem de çok riskli bulduğum ve ailem bırakmayacağı için motorsiklet kullanmayacağım muhtemelen. Ama belirli de olmaz, 100'ü geçmeyen bir scooter trafik derdinden kurtarabilir . Zamanında ötenazi olarak görüyordum şimdi öğrenirken, sürerken, zamanı da yormasını da unutuyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201412 yıl comment_250976 Dört teker kokpitinden konuyu hortlatalım, iftar sonrası uyanık kalmak için birebir: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201412 yıl comment_250977 Bu yarış daha önce de anıldığı gibi turistik pazarlama harikası. Yarış döneminde adaya gidecek feribotlarda bile yer bulunmuyormuş, ayrıca yer olmadığı için insanlar sokaklarda yatıyormuş vs. Yarış o kadar tehlikeli ki (tam rakamı hatırlamıyorum ama aşağı yukarı) 120 yıllık tarihinde seyirci ve pilot olarak 150 civarı insan ölmüş. Son yıllarda üst üste kazanan (Guy Martin sanıyorum) yarışma komitesinin birkaç kez üst üste katılanlara bir daha katılma izin vermemesi gerektiğini söylüyor. Bu arada bugün yeni çıkan CB500F'i inceledim biraz. Güzel olmuş, aşırı agresif değil. Beğendim doğrusu. Ayrıca NC750d İntegra ve Nc750X'de hedef alanımda Birde xmax 250 var çok tavsiye edilen bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201412 yıl Yazar comment_251039 Dört teker kokpitinden konuyu hortlatalım, iftar sonrası uyanık kalmak için birebir: yanlız herif ne gitmiş ... Kendimi pilotun yanında hayal ettim ; salavat getirip dururdum herelde .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201412 yıl comment_251041 @Mertcan Çelik, @Engin Uzunoğlu Şişşşt, sizin başka bir başlığınız yok mu bu "şunu mu alayım bunu mu" muhabbeti ile ilgili... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201412 yıl comment_251042 @Mertcan Çelik, @Engin Uzunoğlu Şişşşt, sizin başka bir başlığınız yok mu bu "şunu mu alayım bunu mu" muhabbeti ile ilgili... Mesaj alındı iletiler taşındı Bir de geçen gün zamanında TT'de 2 kişilik motosikletimsi şeylerle yarışlara denk geldim adını unuttum. Bu 2 kişiliklerin adını ararken Wikipedia'daki rekorlara denk geldim: Edit: Sidecar'mış adı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201412 yıl comment_251091 Dört teker kokpitinden konuyu hortlatalım, iftar sonrası uyanık kalmak için birebir: Bunu paylaşmaya gelmiştim Manyak bişey bu. nabız ve solunum ölçümü de koymuşlar.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın