Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198975 Pzerolar çin malı oyun hamuru gibi lastikle bukadar , konfor lastiği zaten üzrerindekiler ... zaten sonlara doğru yolda tutamadım Kasım 17, 201312 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198977 Ben tırnak bırakmadım Type-R ile olan çekişmede:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198979 Güzel bir gündü arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrar videoyu izlerken özendim baya bidahakine dizel focuslarla bir grup katılalım diyorum yoksa benzinli araçlar çok acımasız olur Özendim baya hiç bişey olmasa 1.3 dizel astraya rakip olurum Kasım 17, 201312 yıl Teoman Akyar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198980 Videoyu yeni izledim heyecanlandım ve baya güldüm olduğum yerde başında baya güldüm ama piste çıkarken bismillahla çıkmanız iyi olmuş Tolga abimiz de tam şöförmüş eb nin hakkını yerde bırakmamış tebrikler katılan herkese. Mertcan katılıyorum gelecek yaza büyük bir etkinlik gerekiyor 95 likle geliriz bizde Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_198994 Bunlar da benden gelsin o zaman makinemde bir kaç resim ve video kırıntısı buldum Kapışalım mı? Lastiklere yazık oldu. Başına talihsiz bir olay geldi ve pistin dışına aldılar. Bunlar da Sürüş eğitiminden videolar. Video kaydı almadan önce kalite ayarını yapmayı unutmuşum kusura bakmayın. Bir de işin içine acemilik girince görüntüler bayağı kalitesiz çıkmış. Kasım 18, 201312 yıl Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_199019 Cok keyigli oldugu kesin. Tolga Abi yi hrm katilimi hem de piloyaji icin tebrik ederim. Bir de merak ettigim bir husus var. Viraja yaklasirken sert fren yapmaktan kacinmis gibi algilaniyor videodan. Hani motora da yuk bindiriyorsunuz oyle saniyorum. Yani demek istedigim sert frenle bira daha iyi zaman cikartilabilir miydi, yoksa sert fren yaptiniz ben mi fark edemiyorum. Son tur baya eglenceli gidiyormus kaymalar falan ama kamera isi bozmuş. Video fotograflar harika. Tekrar elinize emeginiza saglik. Bir de test surusu videolarinda arabanin aniden kayarak spin atmasinin nedeni ne? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_199021 ben olacaktım ki sonuncu olurdum otomotikle birde acemilik varki... Kasım 17, 201312 yıl Mehmet G tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl Yazar comment_199025 Bir de merak ettigim bir husus var. Viraja yaklasirken sert fren yapmaktan kacinmis gibi algilaniyor videodan. Hani motora da yuk bindiriyorsunuz oyle saniyorum. Yani demek istedigim sert frenle bira daha iyi zaman cikartilabilir miydi, yoksa sert fren yaptiniz ben mi fark edemiyorum. Bunu yapmak için güçlü aracın olması lazım yani kısa mesafede iyi hızlanan yoksa ani frene gerek yok ve pisti tanımak lazım. Daha ilk bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199026 Süper.... Tek kelimeyle! Kulaklarımın dün çın çın ötmesinin nedeni de anlaşıldı. Daha önce yazmıştım ya öndeki arabayı geçebileceğini görüp sakin sakin gitmek hayaldir diye işte arkadaşlar bunu gayet iyi yaşamışlar, ve iyi ki Honda varmış yoksa bu heyecanın ancak yarısını tadardınız. Kayıt da çok güzel olmuş. Tolga teknikle ilgili bir-iki not: Ümit de bahsetmiş daha iyi tur zamanı için viraja tam gaz gelip güvenli en kısa mesafede sert fren yapmak sonra gazı kapatıp devam etmek lazım, yarış ortamında motor kompresyonuyla yavaşlamak diye bir şey olmaz. Bir de virajlara sanki biraz erken kapanıyormuşsun gibi hissettim. Mesela 8.virajı bu güçlerde bir araba ile tam gaz dönmek mümkün sadece tam oretasında ayağını hızla gazdan çekip bırakacaksın, o da hafif yön değiştirme sağlıyor ve ideal çizgiye oturtuyor. Ayrıca kayarak yolda kalmaktansa kaymadan iki lastikle "kurb"lere (yol kenarındaki kırmızı beyaz alan) çıkmak daha hızlı gitmeni sağlar. Sabri'nin yazdığı gibi PZero gibi bir lastik olsa daha rahat eder ve bize daha az lastik sesi dinletirdin. Tabii bir de Honda'yı düzlükte de geçmenin yolu vardı: Yakubu arabadan atmak Çok güzel paylaşım, teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199030 Bir de test surusu videolarinda arabanin aniden kayarak spin atmasinin nedeni ne? Oradaki ıslak yeşil alanda yerde bir mekanizma var. Belki sesini de duymuşsunuzdur. Mekanizmanın tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ama oradan sonra gerisi geliyor zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199032 Evet Yakup ve Tolga şu keyif için teşekkürler....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199034 Oradaki ıslak yeşil alanda yerde bir mekanizma var. Belki sesini de duymuşsunuzdur. Mekanizmanın tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ama oradan sonra gerisi geliyor zaten. Bu mu? Cem abinin favori videolarında vardı bu izniyle paylaşıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199036 Tolga ve Yakup'u tebrik ediyorum, gerçekten keyifli geçmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199037 Seramik frenleri de alınacaklar listesine ekleyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl Yazar comment_199038 Tabii bir de Honda'yı düzlükte de geçmenin yolu vardı: Yakubu arabadan atmak Onlar da 2 kişiydi Düzde herkes geçer Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın