Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İstanbul Park Buluşması 17 Kasım 2013 | Ford Focus 1.6 Ecoboost | Video

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Pzerolar

çin malı oyun hamuru gibi lastikle bukadar :)  , konfor lastiği zaten üzrerindekiler ...

zaten sonlara doğru yolda tutamadım :)

Tolga Başaran tarafından düzenlendi

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 35k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

artık heyecandan nasıl çıktıysam evden ; ataşehire (baba evi) ne gidip , kaskları alıp benzin almak için durduğum vakit cüzdanı evde unuttuğumu farkettim ehliyet evde kalmış... tekrar ataşehirden gaz

• Süper.... Tek kelimeyle! Kulaklarımın dün çın çın ötmesinin nedeni de anlaşıldı. Daha önce yazmıştım ya öndeki arabayı geçebileceğini görüp sakin sakin gitmek hayaldir diye işte arkadaşlar bunu gay

• Saruhan Özkan
    Saruhan Özkan

Bunlar da benden gelsin o zaman makinemde bir kaç resim ve video kırıntısı buldum             Kapışalım mı?                   Lastiklere yazık oldu.     Başına talihsiz bir olay geldi ve pi

Yanıtlama zamanı:

Ben tırnak bırakmadım Type-R ile olan çekişmede:)

Yanıtlama zamanı:

Güzel bir gündü arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrar videoyu izlerken özendim baya bidahakine dizel focuslarla bir grup katılalım diyorum yoksa benzinli araçlar çok acımasız olur  :)  Özendim baya hiç bişey olmasa 1.3 dizel astraya rakip olurum  :sofeer:

Teoman Akyar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Videoyu yeni izledim heyecanlandım ve baya güldüm olduğum yerde :) başında baya güldüm ama piste çıkarken bismillahla çıkmanız iyi olmuş :) Tolga abimiz de tam şöförmüş eb nin hakkını yerde bırakmamış :) tebrikler katılan herkese. Mertcan katılıyorum gelecek yaza büyük bir etkinlik gerekiyor :D

95 likle geliriz bizde :zha:

Yanıtlama zamanı:

Bunlar da benden gelsin o zaman makinemde bir kaç resim ve video kırıntısı buldum :D   DSC_0001_zpsd48a627d.jpg   DSC_0002_zps247b7db9.jpg   DSC_0035_zpsf2f8988e.jpg   DSC_0122_zps4cf0aa0a.jpg     Kapışalım mı?   :kıhkıh:  :sofeer:   DSC_0031_zps32b675b8.jpg     DSC_0045_zps71645751.jpg   DSC_0044_zps897dea66.jpg     DSC_0068_zpsbfd527b1.jpg   Lastiklere yazık oldu.   DSC_0077_zps7ee363e6.jpg   Başına talihsiz bir olay geldi ve pistin dışına aldılar.   DSC_0089_zpsb8349424.jpg   DSC_0092_zpseba9b263.jpg       Bunlar da Sürüş eğitiminden videolar. Video kaydı almadan önce kalite ayarını yapmayı unutmuşum kusura bakmayın. Bir de işin içine acemilik girince görüntüler bayağı kalitesiz çıkmış.  

Saruhan Özkan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cok keyigli oldugu kesin. Tolga Abi yi hrm katilimi hem de piloyaji icin tebrik ederim.

Bir de merak ettigim bir husus var. Viraja yaklasirken sert fren yapmaktan kacinmis gibi algilaniyor videodan. Hani motora da yuk bindiriyorsunuz oyle saniyorum. Yani demek istedigim sert frenle bira daha iyi zaman cikartilabilir miydi, yoksa sert fren yaptiniz ben mi fark edemiyorum.

Son tur baya eglenceli gidiyormus kaymalar falan ama kamera isi bozmuş.

Video fotograflar harika. Tekrar elinize emeginiza saglik.

Bir de test surusu videolarinda arabanin aniden kayarak spin atmasinin nedeni ne?

Yanıtlama zamanı:

ben olacaktım ki :) sonuncu olurdum otomotikle :) birde acemilik varki...

Mehmet G tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir de merak ettigim bir husus var. Viraja yaklasirken sert fren yapmaktan kacinmis gibi algilaniyor videodan. Hani motora da yuk bindiriyorsunuz oyle saniyorum. Yani demek istedigim sert frenle bira daha iyi zaman cikartilabilir miydi, yoksa sert fren yaptiniz ben mi fark edemiyorum.

Bunu yapmak için güçlü aracın olması lazım yani kısa mesafede iyi hızlanan yoksa ani frene gerek yok ve pisti tanımak lazım.

Daha ilk bu. 

Yanıtlama zamanı:

Süper.... Tek kelimeyle!

Kulaklarımın dün çın çın ötmesinin nedeni de anlaşıldı. :)

Daha önce yazmıştım ya öndeki arabayı geçebileceğini görüp sakin sakin gitmek hayaldir diye işte arkadaşlar bunu gayet iyi yaşamışlar, ve iyi ki Honda varmış yoksa bu heyecanın ancak yarısını tadardınız.

Kayıt da çok güzel olmuş.

Tolga teknikle ilgili bir-iki not:

Ümit de bahsetmiş daha iyi tur zamanı için viraja tam gaz gelip güvenli en kısa mesafede sert fren yapmak sonra gazı kapatıp devam etmek lazım, yarış ortamında motor kompresyonuyla yavaşlamak diye bir şey olmaz.

Bir de virajlara sanki biraz erken kapanıyormuşsun gibi hissettim. 

Mesela 8.virajı bu güçlerde bir araba ile tam gaz dönmek mümkün sadece tam oretasında ayağını hızla gazdan çekip bırakacaksın, o  da hafif yön değiştirme sağlıyor ve ideal çizgiye oturtuyor.

Ayrıca kayarak yolda kalmaktansa kaymadan iki lastikle "kurb"lere (yol kenarındaki kırmızı beyaz alan) çıkmak daha hızlı gitmeni sağlar. 

Sabri'nin yazdığı gibi PZero gibi bir lastik olsa daha rahat eder ve bize daha az lastik sesi dinletirdin. 

Tabii bir de Honda'yı düzlükte de geçmenin yolu vardı: Yakubu arabadan atmak  :kıhkıh:

Çok güzel paylaşım, teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

Bir de test surusu videolarinda arabanin aniden kayarak spin atmasinin nedeni ne?

Oradaki ıslak yeşil alanda yerde bir mekanizma var. Belki sesini de duymuşsunuzdur. Mekanizmanın tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ama oradan sonra gerisi geliyor zaten. :)

Yanıtlama zamanı:

Oradaki ıslak yeşil alanda yerde bir mekanizma var. Belki sesini de duymuşsunuzdur. Mekanizmanın tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ama oradan sonra gerisi geliyor zaten. :)

Bu mu?

Cem abinin favori videolarında vardı bu izniyle paylaşıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Tolga ve Yakup'u tebrik ediyorum, gerçekten keyifli geçmiş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.