Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20178 yıl comment_450443 Arkadaşlar merhaba, 2011 focus 1.6 ecoboost titanium araç almayı düşünüyorum. 100.000 km'de araç. Bu aracı kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Araçta yatak sesinden dolayı 6.000 tl ye sıfır sandık takılmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20178 yıl comment_450447 6000 tl ye sıfır sandık mümkün değil çıkma sandık motordur o . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20178 yıl Yazar comment_450465 Sıfır deniliyor. Faturası dahi varmış. Turbo, triger seti vs falan yok üzerinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20178 yıl comment_450467 2 saat önce, Halis muhammet dal yazdı: Bu aracı kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. 100.000'i geçtim. Yaklaşık 6 senedir beraberiz. Performansı iyi, yakıtı performansına göre makul, genelde sorunsuz ve keyifli bir araç. Beklentilerinizi alalım ki ona göre cevap üretelim. Soğutma suyu haznesi ve borusu değişti, konusu var. Başka da sorun çıkarmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20178 yıl comment_450469 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20178 yıl comment_450559 21 saat önce, Özer Aksu yazdı: 6000 tl ye sıfır sandık mümkün değil çıkma sandık motordur o . sandık motor zaten çıkma motor demek değil mi ? başka bir arızadan yada kazadan dolayı perte çıkmış aracın motoru motor ihtiyacı olan araca takılır... araç yürürse devam (sıfır sandık) karışık bir tabir olmuş kafa karıştırıyor "sıfırlanmış rektefiye görmüş başka bir sandık motor" demek istemişler bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20178 yıl comment_450562 sandık motor zaten çıkma motor demek değil mi ? başka bir arızadan yada kazadan dolayı perte çıkmış aracın motoru motor ihtiyacı olan araca takılır... araç yürürse devam [emoji4] (sıfır sandık) karışık bir tabir olmuş kafa karıştırıyor "sıfırlanmış rektefiye görmüş başka bir sandık motor" demek istemişler bence Çıkma motor;- kazalı hasarlı araçlardan sökülüp rektefiye işlemi sonrası kullanılır- Garantisi bulunmaz. - Muayene ve tescil işlemleri zordur süreç uzundurSandık motor;- Araç üreticisinin üretim bandından segman, piston, krank ile beraber gelen 0 motordur . Ayar vs gerektirmez - 2 yıl üretici garantilidir- Muayene ve tescil işlemlerinde sıkıntı yasamazsiniz Sıfırlanmış dahi olsa çıkma motordan hayır gelmez düşüncesindeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20178 yıl Yazar comment_450581 Bugün Ankara da bir satıcıya ulaşarak sandık motor fiyatını sordum, 8500 tl dedi. Bu fiyatlara sıfır sandık motor mümkün müdür? Onun haricinde araçla ilgili bir sıkıntım yok. Titanium paket, 1.6 ecoboost 100.000 km de 52.000 lira sizce de fiyat makul müdür? Aralık 7, 20178 yıl Halis muhammet dal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20178 yıl comment_450593 @ER-OL Otomotiv de o fiyatlara yaklaşık 6 ay önce vardı. Şuan ki fiyatını görürlerse verirler . Ben 3 ay önce sattım 56000e . 88000km de . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın