Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bi-Xenon Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ilker kemal usta focus 3 fari yapma konusunda isteksiz oldugu icin baya yuksek soylemis fiyati.

aynen bende öyle sezinledim kullanacağı parçaları ben alsam 400 lira tutarmış, açılınca özel mastiği, varmış makine ile presleniyormuş, içi dar olduğundan sıkıntılı yapısı varmış ama audi a3 falan olsa kolay dedi .

eğer öyleyse o far aslında halojen(EROL xenonla birlikte satıyor olabilir tabi onu bilmiyorum), yükseklik ayarıda çalışır. H7 xenon kit alınması gerekir xenon olması için.

erol otoyada sordum mesajda yükseklik ayarı çalışmaz dedi ve zaten orjinallerde de durum böyleymiş. Ne zormuş xenon olayı focus 3 de arabadan soğuttular 2000 model arabalar gibi mercekli angel farı yaptırsam bu kadar uğraşmam sanırım :)

• Yanıt 472
  • Görüntüleme 150,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Umarim faydali olur

• Buda yanarlarken. Pin ve kablo aldım yaptıgım köprüyü iptal edip dogrudan sase bagliycam. Drlleride yarın bagliycam. Far ayarında yaptırdım sag far cidden epey dusukmus. Buda duvar fotosu siz

• Yaw 19 sayfa far konuşulmuş artık söyleme zamanı gelmiş :) mavi kablo kesilecek..:):))) Hehehehehhhhehe

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ne zormuş xenon olayı focus 3 de arabadan soğuttular

Niye konuyu bu kadar büyüttüğünüzü anlamadım.

OEM Bi-Xenon farlar alınıyor 1000 TL'ye, zaten komple kit, ilk mesajdaki talimatlara göre taktırılıyor, uygun usta önerisini şehirlere göre verebiliriz, far yükseklik ayarı takıldıktan sonra yapılıyor ve bozulmadığı sürece değiştirilmiyor.

Sadece muayene giderken 5 dakikada eski farla takılıyor, muayeneden sonra gene eskiye dönülüyor.

Bu satırların yazarı neredeyse iki senedir keyifle ve sorunsuz kullanıyor bu farları.

Yanıtlama zamanı:

Niye konuyu bu kadar büyüttüğünüzü anlamadım.

Konuyu büyütmedim Cem bey, sadece detaylı bilgi almaya çalıştım Ozan arkadaşım çok teknik yazmış elektronikçi değilim ben yanlış anlamayın Erol otoyada sordum, İlker Kemal beyede sordum. Pişman olduğum bir uygulama yaptırdım (far kararttırma) araştırmadan ve buhar alıyor farlar, şimdide yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum yaptığım budur. Bİlgi kirliliği yada rahatsızlık verdiysem herkesten özür diliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Farlar acıldıysa bir kere mercek montajı yaptır derim. 500 lirayla 700 lira arasında maliyeti olur.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

kullanılan far oem far sanki. yükseklik ayarının da çalıştığını iddia ediyorlar. videoda da görünüyor. far motorunu aktif hale getirebilecek sistemi çözmüşler sanırım.

Anıl Polat tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

kullanılan far oem far sanki. yükseklik ayarının da çalıştığını iddia ediyorlar. videoda da görünüyor. far motorunu aktif hale getirebilecek sistemi çözmüşler sanırım.

Manuel yükseliyor ama.

Yanıtlama zamanı:

yorumlardan bu şekliyle bile çalışmadığı izlenimi oluştu bende. TÜVTÜRK için bunun otomatik olması mı lazım yoksa manuel hareket etse de geçerli mi ?

Anıl Polat tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

yorumlardan bu şekliyle bile çalışmadığı izlenimi oluştu bende. TÜVTÜRK için bunun otomatik olması mı lazım yoksa manuel hareket etse de geçerli mi ?

Xenon olan araçlarda otomatik olacak.

Yanıtlama zamanı:

Xenon olan araçlarda otomatik olacak.

yorumlarda kaçırdım mı bilemiyorum . xenon ampül yerine halojen ampül kullanılsa aurislerdeki gibi mercekli halojen olsa ve yükseklik ayarı da bu şekilde çözülse (manuel olsa yani) kontrolde sıkıntı çıkmayacak o zaman.

Vay benim hemşolara bak neler yapmışlar. Neresi acaba bura...

duvarda adana oto elektrik yazıyor hocam. videonun ortasında da transparan şekilde cmb auto yazıyor. cmb auto'ya ulaşıldığında her türlü yönlendirirler heralde.

Yanıtlama zamanı:

yorumlarda kaçırdım mı bilemiyorum . xenon ampül yerine halojen ampül kullanılsa aurislerdeki gibi mercekli halojen olsa ve yükseklik ayarı da bu şekilde çözülse (manuel olsa yani) kontrolde sıkıntı çıkmayacak o zaman.

Olabilir.Yahu zaten bu otomatik bile olsa yıkama sistemi de takmanız lazım.

Yanıtlama zamanı:

evet.

Far oem değil. Çin malı yan sanayi. merceği nedir ne değildir belirsiz, ancak zaten halojen. Yani far üzerinde xenon yok normalde ayrıca bağlanması gerekiyor.

Olabilir.Yahu zaten bu otomatik bile olsa yıkama sistemi de takmanız lazım.

Onuda taksan bu sefer proje isteyebilirler :) fabrikasyon sanırsa geçer tabii.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

http://www.fk-shop.de/index.php?stoken=5D4C3A77&force_sid=b557cd754dd4724fc29f80edafa8b52a&lang=1&cl=search&searchparam=ford+focus

Buradaki ürünlerde dikkate değer kargo varmı bilmiyorum

Mete Turfan tarafından düzenlendi

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2012-en-yeni-kasa-mercekli-far-sifir-108589924/detay

Merhabalar ürünü bu şekilde alsak Monte etsek herhangi bi sorun eksiklik cıkarır mı fiyatı uygun geldi konu içerik vs uygun yerde olmuştur umarım teşekkürler şimdiden

Yanıtlama zamanı:

tek taraf fiyatı diyor. çifti 1500 tl yani. fiyatının uygunluğu tartışılır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.