Cem Durna Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-2012-hot-sale-car-auto-leveling-system-for-car-xenon-headlight-adjust-headlight-to/516012297.html bu modul ise yariyabilir belki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Far ayarı devre dışı mı kalıyor abi farları takınca Evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Ve siyah zeminliler. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 yükseklik ayarı için yaptığım kablolamayı yanlış ve eksik yapmışım. xenon farı evde çalıştıramadık ama X paket ve X paketsiz araçta voltaj ölçtük aynı görünüyor. Kablolamayı düzelttiğimde çalışmasını bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 yükseklik ayarı için yaptığım kablolamayı yanlış ve eksik yapmışım. xenon farı evde çalıştıramadık ama X paket ve X paketsiz araçta voltaj ölçtük aynı görünüyor. Kablolamayı düzelttiğimde çalışmasını bekliyoruz Oooo yaaa keske deneseydim bugün Ama nasil yanlış yapmis olabilirsin ki? 13 ve 14 nolu pinleri ters mi taktin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Oooo yaaa keske deneseydim bugün Ama nasil yanlış yapmis olabilirsin ki? 13 ve 14 nolu pinleri ters mi taktin ? sağda ve solda farklı işler yapmışım abi ne yapmışım bende anlamadım ama yanlış olduğunu görüp detaylı bakmadık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Oooo yaaa keske deneseydim bugün Ama nasil yanlış yapmis olabilirsin ki? 13 ve 14 nolu pinleri ters mi taktin ? Abi arkadaş biraz keçi inatlı. İnatla anlamadı, herşeyi ölçtükten sonra haa dedi sonra sinirden kudurdu. Far input voltajları ve şekilleri birebir aynı yanlızca doğru pinlere çevirmek gerek. sağda ve solda farklı işler yapmışım abi ne yapmışım bende anlamadım ama yanlış olduğunu görüp detaylı bakmadık. Sol tarafta (+) (-) yanlış bağlamışsın, Sağ tarafta köprüyü hiç yapamamışsın. yükseklik ayarı için yaptığım kablolamayı yanlış ve eksik yapmışım. xenon farı evde çalıştıramadık ama X paket ve X paketsiz araçta voltaj ölçtük aynı görünüyor. Kablolamayı düzelttiğimde çalışmasını bekliyoruz Şunuda bilgi olarak geçelim: Evde çalıştıramamızın neden 42a verecek güç kaynağımızın olmamasıydı. Ne alaka diyenler için; far motor kontrol devresi ayrı voltaj alıyor fakat far yanmadan devreye girmiyor. Evde bir adet akümüz olaydı onuda yapardık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Elinize sağlık Servet. Ozan iyice kafasına yatsın istiyor da ondandır inadı İzmire gelince deneriz hepsini artık. Benimde bir sorum olacak, diyot ısınan birşey mi? çünkü elektirk bandına sardım ben onu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Elinize sağlık Servet. Ozan iyice kafasına yatsın istiyor da ondandır inadı İzmire gelince deneriz hepsini artık. Benimde bir sorum olacak, diyot ısınan birşey mi? çünkü elektirk bandına sardım ben onu Adam soketi kablolar çıkmasın diye silikon banyasundan geçirmiş. Yoksa direk yapacaktık Isınmayan devre elemanı yok abi. Nekadar ısınacağı ise üzerinden geçen voltaj ve akım değerlerinin elemanın kendi değerleri ile alakalı. Atıyorum bir devre elemanı üzerinden 3v 100ma geçmesi üzerine tasarlanmışken sıcaklığı +4C olabilir. Ama sen 200ma geçirirsen bu +6C olabilir. (Sayılar sallamasyon) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Adam soketi kablolar çıkmasın diye silikon banyasundan geçirmiş. Yoksa direk yapacaktık Isınmayan devre elemanı yok abi. Nekadar ısınacağı ise üzerinden geçen voltaj ve akım değerlerinin elemanın kendi değerleri ile alakalı. Atıyorum bir devre elemanı üzerinden 3v 100ma geçmesi üzerine tasarlanmışken sıcaklığı +4C olabilir. Ama sen 200ma geçirirsen bu +6C olabilir. (Sayılar sallamasyon) Sağlamcı işte adam Rölede 12v ile şase arasına ters yönde akım geçmesin diye diyot ekletti Ozan; işte o ısınırmı sence? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 (düzenlendi) Hella nın automatic headlamp leveling sistemi http://www.youtube.com/watch?v=hyAxnRKT5FQ Aralık 30, 2013 Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 (düzenlendi) Sağlamcı işte adam Rölede 12v ile şase arasına ters yönde akım geçmesin diye diyot ekletti Ozan; işte o ısınırmı sence? Diyotun bir kodu varsa bakalım da geribeslemeyi nasıl önliyor diyotla Ozan merak ettim. Bu da bir kıyıda bilgi olarak durmalı. Aralık 30, 2013 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 1N4007 Servet ben pek anlamıyorum yanlış birşeyde söylüyor olabilirim; Ozan biliyor doğrusunu. Ama benim araba daha önce kısa fardan röleye tetik almazken bu röle bağlantısı ile alıyor. Eline sağlık; Mertol'de daha önce aynı şekilde hangi pin halogen ve bi-xenonda ne işe yaradığına dair bir tablo yapmıştı sağolsun. Benim şimdi düşündüğüm 1 ve 3 ü 13-14 e nası taşıycaz o pinler yerinden çıkacak gibi değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 1N4007 Servet ben pek anlamıyorum yanlış birşeyde söylüyor olabilirim; Ozan biliyor doğrusunu. Ama benim araba daha önce kısa fardan röleye tetik almazken bu röle bağlantısı ile alıyor. Eline sağlık; Mertol'de daha önce aynı şekilde hangi pin halogen ve bi-xenonda ne işe yaradığına dair bir tablo yapmıştı sağolsun. Benim şimdi düşündüğüm 1 ve 3 ü 13-14 e nası taşıycaz o pinler yerinden çıkacak gibi değil Orjinal pinler yerinde dursun abi, kablosundan ek alarak drlye taktiğin gibi tak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Orjinal pinler yerinde dursun abi, kablosundan ek alarak drlye taktiğin gibi tak. Ozancım ben yukarıda diyot ile ilgili yanlış birşey söylediysem kusura bakma. Ben çarşamaba günü bir aksilik olmazsa hem bağlantıyı parklara geçireyim tekrar hemde bu yükseklik ayarına bakayım. Dün hava kararınca geri dönmedim bağlantıdan artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap