Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Paylaşımlık Videolar !!!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Süleyman Ünal said:

Bizim mahalle fırını da aynı uygulamayı yapıyor.

Yapıyorlarsa tebrikler. Çok iyi uygulama.

İlk olarak şunu okumuştum yıllar önce..

Askıda Kahve

Napolide küçük bir kafedeydim.
2 müşteri geldi.
"5 kahve 2 si bizim için 3 askıda "
5 kahve ödeyip 2 tane aldılar.

Askıda kahve nedir diye sordum?
Garson bekleyin ve görün dedi
Başka müşteriler geldi.2 kız kendi içtikleri kahvenin parasını ödedi.
Bir süre sonra 3 avukat geldi.7 kahve dedi 3ünü içtiler ve 7 adet ödediler..

Biz konuşmaya devam ederken bir süre sonra fakir bir adam içeri girdi.
Nazik bir ses tonu ile Hiç askıda kahveniz var mı? diye sordu...

Napolide insanlar bu şekilde birbirlerini görmeden kahve hatta yemek ısmarlıyorlar.

• Yanıt 1,5k
  • Görüntüleme 233,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bu reklam filmini ilk çıktığında çok izlemiştim..

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

devil baby    

• http://www.dailymotion.com/video/x28z9lp_rusya-da-yol-veren-surucuye-nasil-tesekkkur-edeceegini-bilemeyen-insanalr_auto Trafikte her türlüsünü yaşamak mümkün. Çok nazik insanlarda var, kafasına taş

Posted Images

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Korkutucu @Mertcan Çelik :smiley2k:

Boston Dynamics bu 4 ayaklı arkadaşları aslında Amerikan Ordusuna geliştiriyor; arama-tarama-kurtarma, yük taşıma, keşif, mayın arama, müfreze destek vs. gibi görevleri olacak. Sanki ticari boyuta yaklaşmışlar; acaba askeri bağlamda ne durumdular?

Yanıtlama zamanı:

@Ahmet Dursun Ben korkutucudan çok eğlenceli buluyorum açıkçası. Gavurların "frontline" dedikleri ön cephe'de bunlar çok iş görmez fazla dayanıklı olmadıkları için ancak arama taramada ciddi yardımcı olabilirler bence de. Ne kadarı askeri seviyede kullanılıyor ya da sponsor ediliyor bir fikrim yok malesef de bulaşık dizip boşaltacak bir tane her eve lazım :D 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Mertcan Çelik said:

@Ahmet Dursun Ben korkutucudan çok eğlenceli buluyorum açıkçası. Gavurların "frontline" dedikleri ön cephe'de bunlar çok iş görmez fazla dayanıklı olmadıkları için ancak arama taramada ciddi yardımcı olabilirler bence de. Ne kadarı askeri seviyede kullanılıyor ya da sponsor ediliyor bir fikrim yok malesef de bulaşık dizip boşaltacak bir tane her eve lazım :D 

Video sonundaki "blooper"a ve adamın robottan kaçış hızına bakarsak zarar verme potansiyeli yüksek... Yüksek nüfus yoğunluklu "urban" çatışma bölgelerinde bilakis çok iş görebilirler ki temel amaç müfrezeye alan yaratmak ve zayiatı azaltmak olursa bol kullanılır... Ha! Evde iş yapacaksa eğlenceli olduğu muhakkak :lol:

Bir de aklıma şu geldi nedense (dk 2.20/B166ER)

Yanıtlama zamanı:

Fırından yeni çıktı taze video

Yanıtlama zamanı:
On 30.06.2016 at 22:50, Süleyman Ünal said:

Fırından yeni çıktı taze video

yanlamak için çok daha makul makineler varken neden modlu bir mustang kullanalım ki ? 

Bir de ABD ve uzak doğuda yanlamak, burnout, donut yapmak bu kadar popülerken Avrupada o kadar da olmazsa olmaz görünmüyor sanırım. 

Yanlamak için gereken geniş ve boş kavşaklı bir caddeyi avrupalının bulması zor sanırım,  bulsa bile muhakkak kameralardan cezayı yiyecektir onun yerine kıvrımlı dar kır/dağ yollarında bol lift off oversteer li kullanımları daha mı çok seviyor acaba avrupalı ? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.