Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sezai Rahmi YILDIRIM

Üye
  • Toplam İleti

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sezai Rahmi YILDIRIM Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Düzce
  • Arabam:
    '15 Focus Tdci Trend X
  • Meslek:
    T.Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Sezai Rahmi YILDIRIM's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

8

Toplam Beğeni

  1. Sonucu ve aşamaları merak edenler muhakkak olacaktır. Aşamaları paylaşırsınız değil mi?
  2. 1.6 dizel 38 bindeki aracımı "kurum temizliği için yüksek devirlerde yarım saat kadar kullanmak" diye bir bilgi kalmış aklımda. Bunun aslı astarı nedir? Yapmalı mıyım?
  3. Bu başlığa göz attım, rakamlar önceki yıllara ait. Sakarya'da ucuz olur diye fiyat aldım: 30 bin bakımına 650 lira fiyat çıkardılar, %15 indirim uygularlarmış, 550 lira. Balatalar, diskler çıkarsa artı paraymış. Verecek miyiz bu meblağı? Bakım neleri kapsayacak? Düzce - Bolu aynı firma, torpilli fiyat sorgulamam henüz gelmedi. Büyük şehirlerde kaç liradır acaba?
  4. Gülümseyerek, memnuniyetle okudum yorumlarınızı. Yukarıda yazdığım gibi daha güzel tecrübe aktarımlarına şahit olacağız.
  5. Cevap yazan arkadaşlar çok teşekkürler. Hele ki admin Yakup Çağatay "hakkınızı helal ediniz" diyecek çalışma yapmış, hoşnut oldum. Ben poloyu nasıl atlamışım, anlamadım. Bir de İ20 telaffuz ediliyor. Paranın tamamlanmasına 2 ay var, süre içerisinde benden başkasına da gerekli olacak güzel görüşler çıkacak bu başlıktan.
  6. Oradan 3 bin, buradan 5 bin derken otomobil sanırım eylül gibi alınacak. En küçük oğlum, 93'lü, Şanlı Urfa'da 1 yıllık öğretmen. Ehliyeti de yeni aldı, heveslenmiş, benden fikir, yardım, takviye istiyor. Ne alayım dedi, kaldım gözüne far tutulmuş tavşan gibi. Genç işi, yani B sınıfı, az yakan, kolay satılan ve/veya takasda ezilmeyeceğimiz, Görünüş haliyle aranıyor, manuel düşünüyoruz, Tercihen dizel diyeceğim ama, mecburen çok km. li olacağı için korkutuyor, o sebeple LPG'li mi düşünmeliyiz?, Teknolojik, güvenli, özellikli, masraf çıkarmayacak, acemi olacağından küçük kazalar yaşarsa ki Allah'ım hepimizi korusun, parçaları ve tamiri acıtmayacak, ... Modelli, teknolojik olsun deyince, güvenliği tartışılan punto evo aklıma geliyor. Güvenlik ön plana alınınca focus, o da genç işi değil, paramıza göre eski modeller olabiliyor. 2012 fiesta vardı en büyük oğlumda, supap yaktığından yolda kalmıştı, soğudu, kardeşini de etkiledi. Yine de olabilirliği var. 307 nasıldır, hiç bilgim yok. Clio, nedendir bilmem listeme almak istemiyorum. Yaris, olabilir belki, fikrim yok. Konuyu açtım ki, bu samimi ortamdan belki bir alışveriş olur, daha da önemlisi, fikirleriniz daha isabetli olur. Saygılarımla.
  7. Dikkatimi çeken ilan; https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-union-marka-elektrikli-bisiklet-316777608/detay Şundan bir öğrencimde vardı, 2. kademesinde ibre 80 gösteriyordu, km.nin gerçeğe yakın olduğunu düşünüyorum. Ş.içinde güvenle kullanılabilir kanaatını taşıdım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-doganer-moto-volta-vs7-3000watt-sinifini-en-hizlisi-204263508/detay
  8. 2015 Trend X - Yaş 57 - Öğretmen indirimi var diye biliyorum. T. Sigortası 640 lira, Kasko 1400 küsür lira. (Yaptırmadım, Haziran - Temmuz gibi bekleyelim denildi)
  9. Arayan suyu bulur, Su da, arayanı.
  10. Otomobil seçerken baktıklarım: Focus, Corolla, Civic ve Astra idi. Toyotayı sıfır alıp, takribi bir yıl sonra oğluna veren bir arkadaş, civic aldı yine sıfır olarak. Kıyaslar mısın dedim, bir daha toyotaya dönüp bakmam bile dedi, hondayı çok övdü. Sıfır astra alan arkadaşa sordum; "Aman haa" dedi. Okulumdaki eski - yeni focusculara sordum, aldığım cevaplar arasında olumsuz yorum olmadı. Sanayide ford özel servisi olan bir dostuma sordum; "Mümkünse son kasayı, fiyat yetişmiyorsa ilk kasayı (2004 yılına kadar olanı sanırım) al, aradakilere bakma" dedi. Neden öyle yönlendirdiğini sormadım. Kalan Civic - Focus seçeneklerinden birini tercih etmem gerekiyordu ki, kardeşim oto kiralamacılığı yapıyor, bir çok deneyimi mevcut. Sorduğumda "Focus al, beğenmezsen kolay satar, sonra da hondayı denersin dedi.
  11. Eski konuları canlandırmış oluyorum ama; bu başlığı okuyuncaya kadar ben de zaman zaman benzinli honda mı alsaydım diyordum. Sırasıyla; Focus, Corolla, Civic, Astra düşünüyordum. Doğru tercihte bulunduğumu görmek sevindirdi.
  12. Şubat ayından sonra siteye girmemiş. Bunca arkadaş yardımcı olmaya çalışmış. Ahde vefa denilen, hatta sözünü verdiği konusuna cevap yazma lütfunda bulunmamış. Genelde böyle mi oluyor?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.