Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Bisiklet

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar merhaba; bu aralar elektrikli bisikletler dikkatimi çekmeye başladı. alsammı diye düşünmeden edemiyorum, ancak bu konu ile ilgili bilgi sahibi değilim. alırken hangi markayı önerirsiniz, motor ve akü seçiminde nelere dikkat etmeliyiz, fiyatlar akü gücünemi, yoksa motor gücüne göremi değişiyor v.b...  bilgili arkadaşlar bizleri aydınlatırsa sevinirim. bu arada şimdiden herkese hayırlı bayramlar. kazasız belasız sevdiklrinizle güzel bir bayram dileğiyle..

Yanıtlama zamanı:

Volta marka elektriklilere bak kardeşim türk malı, çinden falan gelme değil. Jel akü olmalı 2000v ve üstü olsun aldığın

Yanıtlama zamanı:

Direkt elektrikli değilde pedala destek sistemi alabilirsiniz (bence mantıklısı bu). Önce bisikleti sonra bu sistemi edinmek de mümkün. Bisikleti vasat elektriği iyi temin ettiniz mi kralı yok :D 

Tanınmış markalarda bu işin içinde bosch gibi.

http://www.bikeandoutdoor.com/scott-e-sub-tour-men-sehir-ve-tur-bisikleti

Yanıtlama zamanı:

Dikkatimi çeken ilan;

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-union-marka-elektrikli-bisiklet-316777608/detay

Şundan bir öğrencimde vardı, 2. kademesinde ibre 80 gösteriyordu, km.nin gerçeğe yakın olduğunu düşünüyorum. Ş.içinde güvenle kullanılabilir kanaatını taşıdım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-doganer-moto-volta-vs7-3000watt-sinifini-en-hizlisi-204263508/detay

Yanıtlama zamanı:

Tek kullanıcaksanız sürekli kullanılmıcaksa yapacagınız km 10-20 arası birşeyse bence o kadar parayı elektrikli bisiklete vermek saçma zamanla aküsü eskir yapacagınız menzil düşer sarj sorunu olur vs vs en iyisi ince teker şehir bisikleti almak hem spor olur.Bizim evden çarşı 5km o yolu Mtb bisikletimle ile 10-12dkda yorulmadan alıyorum minibüs 20dkdan aşağı gitmiyor apartmanda oturuyorsanız yer sıkıntısıda olur diye düşünüyorum oldu bitti beğenmiyorum ben bu elektrikli bisikletleri ztn :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.