Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Clio 4 İnceleme Ve Test Sürüşü - 0.9 Tce 90 Ps

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende gördüm bugun ama test aracımıydı dikkat etmedim. Aracı ise beğenmedim hele o konsoldaki ekran çok çakma duruyor. İçi genel anlamda kaliteden yoksun. Bu sınıfta puntodan başkasına bakmıyorum :)

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 86
  • Görüntüleme 63,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yakup çok güzel bir değerlendirme sunmuşsun, çok teşekkürler! Renault 12 ve 9 döneminden kalma servis, yedek parça rahatlığı, sorunsuzluk ve uzun ömürlülük kriterleri ile ülkemizde belli bir tüke

• Cihan Buğdaycı
    Cihan Buğdaycı

Biraz abartmiyormusunuz. Sonucta bu araba cikmadan once senelerce ar-ge calismasi yapip milyonlarca euro para dokuyorlar.Dunya da milyonlarca insan renault marka araba aliyorlar.Butun bu insanlar mem

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bugün bir arkadaş yeni aracı getirdi birkaç foto. Araba 1.5dci 90bg. 41-42 arası bir fiyata geldi Oyak indirimiyle. Satış fiyatı 45 gibi sanıyorum. Otopark içinde de iki tur kullandım, çok yumuşak kul

Yanıtlama zamanı:

2012 yılında sıfır km araç al, hem de clio, hem de 40bin TL para ver borca harca gir, arka camı elle açılsın. Önünde devasa renault amblemini taşı bedava billboard gibi reklam yap.

Araç da itibar da yok şantiye arabası clio neticesinde. Renault'un bu müşteri kitlesiyle sırtı yere gelmez hala yok satıyorsa.

Gidin 2.el focus alın daha iyi. Aynı paraya sıfır km alternatif bakanlar için; Bknz: Hyundai i20 crdi full+full sunroof teknik olarak her türlü daha üstün.

Genel olarak araç çok kalitesiz merak edenler için fiesta kat be kat daha kaliteli. Sadece reklamı güzel yapıyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Clio gerçekten çok güzel görünüyor, kalite olarak pek iddialı değil ama detaylarda eski araçlarımız 2007 GP dan iyi olduğu kesin, bence sınıfında bir Polo bir de Fiesta alınası araçlar, ama genel olarak tercihim makyajlı Fiesta.

Yanıtlama zamanı:

Bugün bir arkadaş yeni aracı getirdi birkaç foto. Araba 1.5dci 90bg. 41-42 arası bir fiyata geldi Oyak indirimiyle. Satış fiyatı 45 gibi sanıyorum. Otopark içinde de iki tur kullandım, çok yumuşak kullanımı var. Ben beğendim, fakat bu fiyatlara almazdım. :)

20121120113411.jpg

20121120113529.jpg

20121120113058.jpg

20121120113127.jpg

20121120113207.jpg

20121120113215.jpg

20121120113222.jpg

20121120113430.jpg

20121120113621.jpg

Yanıtlama zamanı:

Clio 3 ve 4 kullanilan sasini ve suspansiyon sisteminin ayni oldugunu ogrenince hayal kirikligina ugradim. Bir onxeki kasaya modifiye yaparim daha iyi:)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
84127038312003178350814.jpg

Buna bayıldım yaa, Renault bu işi bu sefer başardı bence. 

Tasarım bana yeten diyenler için güzel araba.. Renault zaman zaman iyi çiziyor megane'lerde bunu göremesem de :D:zha:

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay, sen testini falan yaptın, daha iyi bilirsin tabi ama sık karşılaşıyorum şu sıralar. Güzel olmuş bu sefer. Hani ön tasarımı da arka tasarımı gibi çekici olsa eminim çok daha iyi satış rakamlarına ulaşır. İç mekanda bazı problemlerden falan bahsedildi ama bu araç b sınıfı bir araç. Bence segmentinin ihtiyaçlarını yeterince karşılar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Yakup Çağatay, sen testini falan yaptın, daha iyi bilirsin tabi ama sık karşılaşıyorum şu sıralar. Güzel olmuş bu sefer. Hani ön tasarımı da arka tasarımı gibi çekici olsa eminim çok daha iyi satış rakamlarına ulaşır. İç mekanda bazı problemlerden falan bahsedildi ama bu araç b sınıfı bir araç. Bence segmentinin ihtiyaçlarını yeterince karşılar.

Bende onu diyorum gerçek rakipleri bunları yapalı çok oldu geç kaldılar bile. O yüzden radikal tasarımdam fazlası gerekir kimilerini geçmek için..Sonuç olarak bu araba zaten işini hep yapıyordu.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

reno clioyu övenler incelesin bu videoyu  

http://oto-park.com/haberler/cizgi-film-renault-clio-15-dci-icon/980

bu da fiesta

http://oto-park.com/haberler/askin-meyvesi-ford-fiesta-16i-titanium/984

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

clio sahipleri geçtim fiestayı focusla kıyaslıyorlar araçlarını da hiç önümde seyreden bir clio görmedim daha :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.