Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129935 Bende gördüm bugun ama test aracımıydı dikkat etmedim. Aracı ise beğenmedim hele o konsoldaki ekran çok çakma duruyor. İçi genel anlamda kaliteden yoksun. Bu sınıfta puntodan başkasına bakmıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201213 yıl comment_134514 2012 yılında sıfır km araç al, hem de clio, hem de 40bin TL para ver borca harca gir, arka camı elle açılsın. Önünde devasa renault amblemini taşı bedava billboard gibi reklam yap. Araç da itibar da yok şantiye arabası clio neticesinde. Renault'un bu müşteri kitlesiyle sırtı yere gelmez hala yok satıyorsa. Gidin 2.el focus alın daha iyi. Aynı paraya sıfır km alternatif bakanlar için; Bknz: Hyundai i20 crdi full+full sunroof teknik olarak her türlü daha üstün. Genel olarak araç çok kalitesiz merak edenler için fiesta kat be kat daha kaliteli. Sadece reklamı güzel yapıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201213 yıl comment_134550 Clio gerçekten çok güzel görünüyor, kalite olarak pek iddialı değil ama detaylarda eski araçlarımız 2007 GP dan iyi olduğu kesin, bence sınıfında bir Polo bir de Fiesta alınası araçlar, ama genel olarak tercihim makyajlı Fiesta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134630 Bugün bir arkadaş yeni aracı getirdi birkaç foto. Araba 1.5dci 90bg. 41-42 arası bir fiyata geldi Oyak indirimiyle. Satış fiyatı 45 gibi sanıyorum. Otopark içinde de iki tur kullandım, çok yumuşak kullanımı var. Ben beğendim, fakat bu fiyatlara almazdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134767 Clio 3 ve 4 kullanilan sasini ve suspansiyon sisteminin ayni oldugunu ogrenince hayal kirikligina ugradim. Bir onxeki kasaya modifiye yaparim daha iyi:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134793 Az yakar çok kaçar ama muhtemelen hala duramıyor, denemek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147675 Buna bayıldım yaa, Renault bu işi bu sefer başardı bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl Yazar comment_147677 Buna bayıldım yaa, Renault bu işi bu sefer başardı bence. Tasarım bana yeten diyenler için güzel araba.. Renault zaman zaman iyi çiziyor megane'lerde bunu göremesem de Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147680 @Yakup Çağatay, sen testini falan yaptın, daha iyi bilirsin tabi ama sık karşılaşıyorum şu sıralar. Güzel olmuş bu sefer. Hani ön tasarımı da arka tasarımı gibi çekici olsa eminim çok daha iyi satış rakamlarına ulaşır. İç mekanda bazı problemlerden falan bahsedildi ama bu araç b sınıfı bir araç. Bence segmentinin ihtiyaçlarını yeterince karşılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl Yazar comment_147683 @Yakup Çağatay, sen testini falan yaptın, daha iyi bilirsin tabi ama sık karşılaşıyorum şu sıralar. Güzel olmuş bu sefer. Hani ön tasarımı da arka tasarımı gibi çekici olsa eminim çok daha iyi satış rakamlarına ulaşır. İç mekanda bazı problemlerden falan bahsedildi ama bu araç b sınıfı bir araç. Bence segmentinin ihtiyaçlarını yeterince karşılar. Bende onu diyorum gerçek rakipleri bunları yapalı çok oldu geç kaldılar bile. O yüzden radikal tasarımdam fazlası gerekir kimilerini geçmek için..Sonuç olarak bu araba zaten işini hep yapıyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222776 reno clioyu övenler incelesin bu videoyu http://oto-park.com/haberler/cizgi-film-renault-clio-15-dci-icon/980 bu da fiesta http://oto-park.com/haberler/askin-meyvesi-ford-fiesta-16i-titanium/984 Mart 2, 201412 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222779 clio sahipleri geçtim fiestayı focusla kıyaslıyorlar araçlarını da hiç önümde seyreden bir clio görmedim daha Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın