Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'un Yeni Donanım Listesi - Güncel Değişiklikler (2013 Değişiklikleri Eklendi)

Featured Replies

• Yanıt 559
  • Görüntüleme 247,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Temmuz kataloğu yayınlanmıştır. Buradan indirebilirsiniz   Temmuz.Katalog.pdf.zip Ekim 2012 sonrası için:  Yeni_Focus- Ekim12.pdf.zip Kasım 2013 sonrası için: Yeni_Focus (3).pdf Opsiyon olarak F

• Yollarda artık...        

• Bu "Manuel Araçlarda Sunulmaktadır" ibaresine de gıcık oldum... Adam katlanan yan aynaları bile manuele koymuş ne alakası var? Powershift'e hiçbişi koyma ozaman.. hatta powershift'i sadece trend'e k

Posted Images

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba, foruma yeni katıldım. geçen hafta 2012 TDCİ focus style aldık 10.000 km de. ilanda plus paket yazıyordu. detaylı bilgim yoktu ön park sensörü ve katlanan yan ayna olunca ben de plus paket olduğunu düşündüm ama araç 2012 ekim üretimi imiş. plus paket değil yeni style model imiş. bu hafta aynı galericide 2012, 10000 km de style plus var... sizce değiştirme li miyim...

fark...

ön cam ısıtma, aktif şehiriçi güvenlik, geniş bilgi ekranı, galiba bir de bluetooth, sesli kontrol...

yeni style ın eski plus pakete göre bir artısı var mı bilmiyorum..

teşekkür ederim...

Yanıtlama zamanı:

merhaba, foruma yeni katıldım. geçen hafta 2012 TDCİ focus style aldık 10.000 km de. ilanda plus paket yazıyordu. detaylı bilgim yoktu ön park sensörü ve katlanan yan ayna olunca ben de plus paket olduğunu düşündüm ama araç 2012 ekim üretimi imiş. plus paket değil yeni style model imiş. bu hafta aynı galericide 2012, 10000 km de style plus var... sizce değiştirme li miyim...

fark...

ön cam ısıtma, aktif şehiriçi güvenlik, geniş bilgi ekranı, galiba bir de bluetooth, sesli kontrol...

yeni style ın eski plus pakete göre bir artısı var mı bilmiyorum..

teşekkür ederim...

Selamlar, hoş geldiniz; iyi forumlar.

Km farkı yoksa ve kazalı-boyalı vs. değilse değiştirin derim; ama Style plus paketliler 2012 1 ve/ya 2. çeyrek üretimi oluyordu sanırım (benimkisi Mart üretimi mesela). Yeni style paketlerde bluetooth, ön cam rezistansı, aktif şehir içi güvenlik, otomatik park sistemi ( otomatik park sistemi, park sensörleri olduğuna göre olabilir ) yok, ekran da küçük; ha! tabi sorarsanız bu oyuncaklardan hangisi gerekli diye aslında hiç biri ama kış gününde buğu yapmış camı hemen çözüyor ön cam ısıtma; bluetooth'u sürekli kullanıyorum; büyük rahatlık ve güvenlik bence, aktif şehir içi de 2 defa yüz kızartıcı durumdan kurtardı beni. Oto. park da arkada korna çalan yoksa uğraştırmadan park ediyor...

Yeni style paketin plusa göre artısı yok hatta eksisi var bu durumda...

Yanıtlama zamanı:

Selamlar, hoş geldiniz; iyi forumlar.

Km farkı yoksa ve kazalı-boyalı vs. değilse değiştirin derim; ama Style plus paketliler 2012 1 ve/ya 2. çeyrek üretimi oluyordu sanırım (benimkisi Mart üretimi mesela). Yeni style paketlerde bluetooth, ön cam rezistansı, aktif şehir içi güvenlik, otomatik park sistemi ( otomatik park sistemi, park sensörleri olduğuna göre olabilir ) yok, ekran da küçük; ha! tabi sorarsanız bu oyuncaklardan hangisi gerekli diye aslında hiç biri ama kış gününde buğu yapmış camı hemen çözüyor ön cam ısıtma; bluetooth'u sürekli kullanıyorum; büyük rahatlık ve güvenlik bence, aktif şehir içi de 2 defa yüz kızartıcı durumdan kurtardı beni. Oto. park da arkada korna çalan yoksa uğraştırmadan park ediyor...

Yeni style paketin plusa göre artısı yok hatta eksisi var bu durumda...

teşekkür ederim...elimdeki arabada otomatik park var diğerleri yok...  motorda  Euro V motor falan gibi bi fark yoksa anlaşılan elimdeki yeni style'ın artı olarak sadece 6 ay daha sonra üretilmiş olma farkı var... 

Hakan K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

teşekkür ederim...elimdeki arabada otomatik park var diğerleri yok...  motorda  Euro V motor falan gibi bi fark yoksa anlaşılan elimdeki yeni style'ın artı olarak sadece 6 ay daha sonra üretilmiş olma farkı var... 

Evet, daha sonra üretilmiş olması artı değer. Dediğim gibi diğerleri de oyuncak zaten; siz yine en temizi hangisi ise ona bakın derim ben...

Yanıtlama zamanı:

motorda vs bir fark yok, sadece donanım farkı var birde üretim tarihi.

Yanıtlama zamanı:

motorda vs bir fark yok, sadece donanım farkı var birde üretim tarihi.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...

Yanıtlama zamanı:

Yine mi bir kol dayama icin titanyum almak zorundayiz ya bi standart yapmadilar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Jant doğrulandı benim tarafımdan da, otosanın verdiği görselde kaliper kırmızı. Araç şeker kırmızı.

Sipariş ile istenmiş bir araç yolda geliyor artık ona bakarak renk değişir mi öğreneceğiz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bazı arkadaşlarımız hala görünce şaşırıyor neden teyp böyle oldu falan diye BT olmayan modeller bu şekilde yani

Trend- Trend x - Yeni Style

Ek olarak aşağıdaki bardaklıklar arasında ufak parça yokmuş o eklenmiş. Torpiodaki USB aşağıdaki bölüme geldi. İlk mesajdaki tarihten itibaren gelen araçlar böyle.

IMG_1824.jpg

IMG_1825.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kaliperleri boyasak uzun vadede bi sıkıntı olur mu? Deneyen var mı?  

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=586426

Bu donanım başlığı ile alakası yok lütfen ilgili başlıklar için Arama motorunu kullanın mevcut başlıklar mevcut.

Yanıtlama zamanı:

Ne kadar çok paket seçeneği gelmiş eski kasada bir tekno paketi birde güvenlik paketini biliyorum. SONy teyp'inde Titaniumlarda standart olmaması mide bulandırıcı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.