Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105736 Konular birleştirilmiştir. teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105738 En önemli değişikliklerin 1 taneside müzik sistemi göstergesi ve teyp yani bunlarda trend gibi oldu Buarada emin misin bu araba trend-x gibi duruyor çünkü OTOMATİK PARK YOK.. Resimdeki araç trend-x Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105740 Deri direksiyon eskilerde varmıydı bilmiyorum ama bunda yok El freni de yok hiç bişey yok bu style lerde yahu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105742 göstergedeki ekran sanırım eski halinde o mu ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105743 göstergedeki ekran sanırım eski halinde o mu ki? Soruyu anlayan izah edebilir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105744 Soruyu anlayan izah edebilir mi ? soru yokki mod orada... gösterge ekranı eski halindeki gibi geldi o mu diye soruyorum oruçtan sanırım algılama durumu minimum düzeyde ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105745 Konular birleştirilmiştir. teşekkürler Daha iyi olmuş teşekkür Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105746 göstergedeki ekran sanırım eski halinde o mu ki? senin anlayacağın şekilde yazayım göstergedeki ekran sanırım eski halinde gibi geldi, o mu ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105747 soru yokki mod orada... gösterge ekranı eski halindeki gibi geldi o mu diye soruyorum oruçtan sanırım algılama durumu minimum düzeyde ... senin anlayacağın şekilde yazayım göstergedeki ekran sanırım eski halinde gibi geldi, o mu ki? o ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105748 En önemli değişikliklerin 1 taneside müzik sistemi göstergesi ve teyp yani bunlarda trend gibi oldu Buarada emin misin bu araba trend-x gibi duruyor çünkü OTOMATİK PARK YOK.. Resimdeki araç trend-x Yanındaki bilgi kağıdında style yazıyordu bi yanlış varsa bayinin yanlışıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105749 Yanındaki bilgi kağıdında style yazıyordu bi yanlış varsa bayinin yanlışıdır Yanlış abicim aynen Telefon açta düzeltsinler çünkü hem manuel hem style ise otopark standart.. ee araç manuel ise ve park yoksa trend-x oluyor. Baktın mı cam'a yağmur & far sensörü var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105750 soru yokki mod orada... gösterge ekranı eski halindeki gibi geldi o mu diye soruyorum oruçtan sanırım algılama durumu minimum düzeyde ... Fazıl sanırım sende de algılama düzeyi minimum; bir şey eski halindeyse değişen şey sorulunca cevap aynı kalan şey olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105751 Baktın mı cam'a yağmur & far sensörü var mı ? Yağmur sensörü vardı da far sensörü görünen biryerdemi ? Temmuz 30, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105752 Fazıl sanırım sende de algılama düzeyi minimum; bir şey eski halindeyse değişen şey sorulunca cevap aynı kalan şey olabilir mi? eski halindeyse ve donanımlar değiştiyse bu eksiklik olarak düşünülür! değişen değilde eksiklik soruldu yeni donanımda eski gösterge eksikliktir olarak düşündüm ben! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105753 Yağmur sensörü vardı da far sensörü görünen biryerdemi ? Yağmur ve Far sensörü aynı yerde bulunur...Peki kendinden kararabilen iç dikiz aynasıda varmıydı ? o da varsa style oluyor ama eksik style olmuş bu. o zaman bunda park sistemini unutmuşlar ne style, ne de trend-x olmuş ahahaha Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın