Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 İphone 5 ile ilgili bildiğin bişeyler varmı mesela bana sor galaxy note 2 nin donanımını komple sayayım. Eylül gibi galaxy note 2 piyasaya düşecek ben iphone 5 ide bekliyip kıyas yapıp birini almayı düşünüyom varsa bildiğin bişeyler paylaş öğrenelim Bunlar doğru konularda tartışıldı aslında.. oradan devam edebiliriz.. imza madde-4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 (düzenlendi) Bunlar doğru konularda tartışıldı aslında.. oradan devam edebiliriz.. imza madde-4 Anayasa mübarek 1 cevap vericen ordan oraya yolla devlet dairesine çevirdin burayı Bu gün gideyim yarın geleyim ben bari Link i atta beri aratma bari oradan cevap yaz en azından ekran boyutu ne olucak onu de bari Temmuz 30, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Anayasa mübarek 1 cevap vericen ordan oraya yolla devlet dairesine çevirdin burayı Bu gün gideyim yarın geleyim ben bari Link i atta beri aratma bari oradan cevap yaz en azından ekran boyutu ne olucak onu de bari Ferhat abi diyorsun ki özel hayatın yok mu? ama sen hiç özen göstermiyorsun destek olmuyorsun, herşeyi bizden bekliyorsun oluyor mu böyle... 4.0 inc Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 (düzenlendi) Ferhat abi diyorsun ki özel hayatın yok mu? ama sen hiç özen göstermiyorsun destek olmuyorsun, herşeyi bizden bekliyorsun oluyor mu böyle... 4.0 inc Hııııı desene len abi işim var anlayışsızmıyız biz (aman sabahlar olmasın) Haydi iyi geceler Temmuz 31, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 4443673 Yakup beyle görüşecektim buyrun benim ilgili mailiniz için aramıştım, internet sitemizdeki hatalı yerleri düzenlemeleri için ilgili birime bildirdik, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz rica ederim iyi çalışmalar. Bakalım bu sefer tam olacak mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Uzng Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yeni donanım ile ilgili bulamadığım ve kafama takılan bir nokta var? Gösterge panelindeki renkli TFT ekran tekno paket ile mi geliyor yoksa smart paket almak yeterli oluyor mu? Sadece sunroof u olmayan bir titanium alma yolunda ilerliyorum.. Gerçi ısıtmalı cam da güzel bir özellik ama.. :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yeni donanım ile ilgili bulamadığım ve kafama takılan bir nokta var? Gösterge panelindeki renkli TFT ekran tekno paket ile mi geliyor yoksa smart paket almak yeterli oluyor mu? Sadece sunroof u olmayan bir titanium alma yolunda ilerliyorum.. Gerçi ısıtmalı cam da güzel bir özellik ama.. :) Smart ve üstü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Titanium + Smart alınca değişen ekran sizi nasıl karşılıyor? Aydın abi yarın olmadan Ferhat abiye göster bunu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 4443673 Yakup beyle görüşecektim buyrun benim ilgili mailiniz için aramıştım, internet sitemizdeki hatalı yerleri düzenlemeleri için ilgili birime bildirdik, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz rica ederim iyi çalışmalar. Bakalım bu sefer tam olacak mı Düzenlemişler. Aktif.Şehir.içi plus için düzenlenmiş yani silinmiş. Jant kapağı silinmiş (trend x) yine 1 eksik kalmış, modeller kısmında BT yok.Onu da söylemiştim..Neyse birdaha yazmaya gerek yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Titanium + Smart alınca değişen ekran sizi nasıl karşılıyor? Aydın abi yarın olmadan Ferhat abiye göster bunu Gördü gördü; hatta ford power tuşuna da bastı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Gördü gördü; hatta ford power tuşuna da bastı Benim bastığım power tuşumuydu ben onu teyp açma düğmesi sandıydım bak görüyonmu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Focus hb modeller için bodykit katologda var ilgilenenenlere duyurulur.18 beş kollu jantla focus tadından yenmez artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Konular birleştirildi. 1 aydır var çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre mızrak Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 ellerine sağlık üstad çok başarılı bir paylaşım gerçekten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Bu yeni donanımlara ek olarak gelecek değişiklikler aşağıdaki gibidir. Focuslar bundan sonra SYNC ile donatılarak gelecek (titanium ile yani) Focus'a My Ford Touch 8'' dokunmatik ekran Temmuz 2013'de sunulacak Haziran ayında ise Elektrikli Focus yollarda olacak (Avrupa) zaten bundan sonra MFT olacak demiştik. Yine Focus ile Ocak ayı ve sonrası Navigasyon seçeneği olacak ister sony ile ister sony'siz 5.0 TFT ekran ile Harita sorununu türkiye ford çözmüş oldu bundan sonra ford modellerinde Navi görebileceksiniz. Focus'da sunulan navi fiyatı ne olur ? Sony ile 3000 lira veya altı daha fazlası olmayacak yani uçuk kaçık olmayacakmış. Görsel; 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap