Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Golf Mk.7, 4 Eylül 2012'de Berlin'de Tanıtılıyor ! (İlk Mesaja Fotolar Eklendi)


Dr.Mert

Önerilen Mesajlar

dsg şansıman biliniyor bu konuda forumzadeler bile oldu...ama..her güzelin kusuru var napalım...önceleri garantiden değiştirdiler baktılar batıcaklar garanti şartnamesini değiştirdiler bide baştan imza alıyorlar ...hhahahhhahaha...

Bazı kusurlar herkese göre kusur olmayabilir. Arabamı alıp aylarca kullanamayacaksam ve sadece ben değilsem ayrıca her yıl şanzumanda farklılık olacaksa her dakika yenisi çıkıyorsa burada durup düşünmek lazım.

Tabi düşünmeyene saygı sonsuz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

görücez gelip elinin tersiyle bi çakıcak focusa...yine simitciler binerken görücez.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Zaten onu kopya ederek saygısını gösterdi o , tabi sizin gibi fan'lar saygıdan yoksun :zha:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yürü len meydanı boşbuldunuz 2 yıldır...dedik size yeter arabalarınıza ancak geceleri bineceksiniz ve tümgündüz garajlarda saklıyacksınız artık...return of the king... :P

2 yıl ? hangi 2 yıl.. Dede'den zaten ne yorum beklenir ki, dede arabası dede yorumu işte :dede:

:zha:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yawww nolucak işte 2013 geldi dayandı simitciler zam yapmışlar..fordun yüzünden 750 krş oldu bi simit illa binicekler focusa protesto ediyrorum..

Seni duyan olmaz :D sadece izmir'deki bazıları belki :zha: Onlarda sen üzülme diye

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yawww nolucak işte 2013 geldi dayandı simitciler zam yapmışlar..fordun yüzünden 750 krş oldu bi simit illa binicekler focusa protesto ediyrorum..

Çüşşş. 750 kuruşa simit tepsisinimi satın aldın ulen? Sen birde müfettiştin demi? Alınan satılanı kontrol falan ediyordun yani.. Hadi onu geçtim , overlokcu bilem cebindeki parayı saymayı bilir be..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir arkadaşımda Jetta var, kendi kullandığı firma aracı, iyi bakar arabasına, hor kullanmaz, 3.şanzıman takılacak yakında (DSG)

Münferit örnekler çok, ama marka imajına olumsuz etkisi nedense hiç yok.

Dsg'de kaydadeğer problemler yaşandığı bir gerçek, ancak marka imajına etkisi neden yok tarafına gelince, tanıdığınız bildiğiniz yada serviste tanınmışlığınız yoksa bir çok ford servisinin basit garanti işlemleri için kıl tüy bahaneleri yerine adamlar garanti süresi dolalı fazla geçmemiş arızalarda dahi bir çok arızayı büyük oranda garanti kapsamında yaparak arabası bozulan adamın bile gönlünü alıyor... Haa bunu babasının hayrına mı yapıyor, değil elbette; 10 bin TL civarında otomatik şanzıman farkı alıp satarken müşteriden neredeyse 3 şanzıman parası alınca Ford gibi bahaneler uydurmalarına ve müşteriyi gıcık etmelerine pek gerek kalmıyor...

Marka imajı dediğimiz şeyi etkileyecek çok fazla değişken var... geçen yıllarda Maslak Doğuş Oto da 1 saate yakın misafir olmuştum, ortalama 10 dakikada bir şahit olduğum araç teslimlerinde istisnasız tüm showroom çalışanları masalarından kalkıp aracı showroom dan çıkaracak yeni sahibinin etrafında toplanarak anahtar teslimini alkışlıyorlardı... Biraz komik gelse de kafam sakin çayımı yudumlarken aslında alkışla ne yapıldığı ile ilgili bir fikir sahibi olmuştum... :)

"Birşey"i başarılı satmak zor zenaat vesselam...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.