Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201610 yıl comment_367143 10 saat önce, Gökhan Tekin said: Belki rodaj sürecinde olduğu için bu kadar yüksek olmuştur. Tabi trafikte etkili bu durumda. Aynı aracın manuelinde şehir içi kullanımda maksimum 6.4 lt tüketiyor benim araç. Zamanla sizin miktarda azalacaktır elbet. hocam bu değer benzinli manuel focusta mı elde ediyorsunuz? normal bir kullanım ile, şehiriçinde? bu değeri ancak 90-110 km aralığında sabit hızda otoyolda yakalayabilirsiniz... söylediğiniz değer manuel dizel değerleri neredeyse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201610 yıl comment_367170 Evet Mert Hocam. Ben de çok şaşırdım aslında hatta aracı aldığım gibi LPG taktıracaktım ancak bu değerleri görünce vazgeçtim. 1 seneye yaklaştım şeytan kulağına kurşun Belki inanmayanlar olabilir hocam ancak dediğiniz hızlarda Ordu-Ankara arasında 6'nın altına iniyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201610 yıl comment_367207 9 saat önce, Gökhan Tekin said: Evet Mert Hocam. Ben de çok şaşırdım aslında hatta aracı aldığım gibi LPG taktıracaktım ancak bu değerleri görünce vazgeçtim. 1 seneye yaklaştım şeytan kulağına kurşun Belki inanmayanlar olabilir hocam ancak dediğiniz hızlarda Ordu-Ankara arasında 6'nın altına iniyorum. Hocam aracımı size bırakayım bir kaç gün, sizinkinin ya huyundan ya suyundan kapar belki Şaka bir yana artık LPG takmayı düşünür olduk, ekstra zararı olurmu acaba bu motorlara diye düşünmeden edemiyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201610 yıl comment_367226 On 09.06.2016 at 01:17, Gökhan Tekin said: şehir içi kullanımda maksimum 6.4 lt Nasıl, gerçekten şehir içi verisi mi bu? Ortalama hızınız kaç peki? Çok ütopik bir rakam geldi bana, şehirler arasında bu değeri yakalamak çok kolay ama şehir içinde bilemedim. Depo ölçümü yaptınız mı hiç, mesela bir depoyla kaç km gidebiliyorsunuz şehir içinde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201610 yıl comment_367239 focus 3 makyajlı arabam var. uzun süre yol bilgisayarındaki ortalama tüketimi sıfırlamayınca ortalama tüketim gittikçe düşüyor ama sadece yol bilgisayarında düşüyor. pompaya gittiğinizde gerçek değerle aradaki fark görülebilir. aynı sorunu iki arkadaşım daha yaşadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367636 2015 ford focus 1.6 benzinli arabamın yakıtından illallah ettim yaklaşık 40-45 kuruş yakıyor . Lpg ye geçeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370452 Merhaba, Aracım 2012 Focus 1.6 Powershift Titanium X Paket... Aracı bir hafta önce 57,500 km de satın aldım. Hemen bi uzun yol yaptık. Yanlış hesaplamadıysam 0,30 kuruş yaktı. 1 Haftadır istanbuldayım ve aracı çok kısa mesafelerde kullanıyorum. 5 Km gidiş 5 km geliş gibi düşünebilirsiniz. Yol bilgisayarına baktım 15 litre gösteriyor. Bana biraz fazla geldi. Sizce bir hata mı vardır yoksa mesafeler kısa diye mi bu kadar fazla görünüyor. Ve en önemli soru şu ki hakkaten 15 litre mi yakıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370489 Az/Cok yakan araba yoktur, cok/az kazanan erkek vardir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370504 1 saat önce, Servet Ö. said: Az/Cok yakan araba yoktur, cok/az kazanan erkek vardir. Bakış açına kurban @Kerem Bozdoğan yönetimle görüşüp bu başlığa girişini yasaklamak için elimden geleni yapıcam, kusura bakma Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370560 67 km ortalama full dolu araba 6.3lt ortalama tüketim. Çok yorgunum yarin resimlerini koyarim. Rekor kimde Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201610 yıl comment_370627 Merhaba değerli forum üyeleri Hafta sonu 3 yetişkin bagaj full dolu (tekli koltuğu da yatırmak suretiyle orayada eşya koyduk) Ankara Burhaniye arası yakıt tüketimi değerlerim. Hizimi 118 e sabitledim ama arada 130 140 yaptığım da oldu. Kendimden gecmisim fuluence ile kapisirken çok kisa sürede olsa 200 gördüm. Yanlıştı ama o tahrik etti. Sonu hüsran tabi:kıhkıh::kıhkıh: Bugün döndüm daha hızlı geldim ortalama hız 108 km/h olmuş ortalama 6.4 litre oldu. Önceki aracim fındık motor dizel Multijet ile kıyaslandığında çok şaşırtıcı değerler geldi bana. Fotoğrafları asagida paylaşıyorum. Selam ve sevgilerimle.. Sizin gösterge normalden cok farkli. Acaba degistirdinizmi yoksa baska bir işlem mi var? Eger şase nodan ozelliklere bakıp iletirseniz sevinirim. Etisten ya da xlt/ab den bakalim. Tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201610 yıl comment_370628 2 dakika önce, Teoman Saraç said: Sizin gösterge normalden cok farkli. Acaba degistirdinizmi yoksa baska bir işlem mi var? Eger şase nodan ozelliklere bakıp iletirseniz sevinirim. Etisten ya da xlt/ab den bakalim. Tesekkurler Neresi farklı ? MCA bu şekilde geliyor. Yol bilgisayarında da eklemeler var. Seyahat süresi, 2. yb vb gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201610 yıl comment_370631 İşte bende onu diyom. Farklı bendekiyle he bendeki makyajli degil. Simdi dicen farkli olmasi normal diye. Ama bazi malzemeleri kullandigimiz icin yazilimla falan ya da elm ile bizde de açılma olabilirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201610 yıl comment_370649 Bir saat önce, Teoman Saraç said: İşte bende onu diyom. Farklı bendekiyle he bendeki makyajli degil. Simdi dicen farkli olmasi normal diye. Ama bazi malzemeleri kullandigimiz icin yazilimla falan ya da elm ile bizde de açılma olabilirmi? Sakin ol heyecanlanma, sendekinde bir sey acilmiyor. MCA ninki farkli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201610 yıl comment_370654 53 dakika önce, Servet Ö. said: Sakin ol heyecanlanma, sendekinde bir sey acilmiyor. MCA ninki farkli. ?. Öldüm heycandan... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın