Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mert Ö.

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mert Ö. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kayseri
  • Arabam:
    '15 Focus Ti-vct Titanium
  • Meslek:
    Hemşire
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Mert Ö.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. anladım teşekkür ederim ?
  2. Merhabalar, yakın zamanda focus 3 titanium 1.6 TDCI 115 Hp almayı düşünüyorum, kronik olarak sorunları ve masrafları varmıdır, varsa nelerdir, düzgün ve bakımlı kullanımda uzun yıllar kullanabilirmiyim acaba? Deneyimleriniz nasıldır? Konu daha önce açıldıysa kusuruma bakmayın bulamadığım için buraya yazdım, cevaplarınız benim için çok önemli teşekkür ederim ?
  3. Arkadaşlar ben focus 2.5 dizel titanium hb almayı düşünüyorum Trim sesi ve kronik motor-teknik-elektronik arızları varmı acaba bu araçların, 10 yaşında 150k km de bir TDCİ focus hb tavsiye edermisiniz? Şu an 2015 titanium ti-vct aracım var ikinci araç olarak almayı düşünüyorum, sizce sıkıntı yaşarmıyım, birazda yalıtım ve süspansiyon konforuna takıntılı biriyim, bu araç hayal kırıklığımı olur yoksa mutlu mu eder sizce ? şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.
  4. İyi günler herkese, focus 3.5 Titanium 1.6 atmosferik aracım var, aktif ön ızgara sistemi her focus 3 ve sonrasında bulunurmu yoksa bazı motor seçeneklerinde mi var sadece bulamadım hiçbir yerde ?
  5. herkese iyi akşamlar 2015 titanıum focus aracım ile kasislerde ve virajlarda sağ arkadan çıtır çıtır ses geliyor bişey eziliyor gibi. trim sesi değil, arabayı sarsınca dışarıdanda duyuluyor bu ses. şu sıralar servise gidemediğim için sizlere danışmak istedim, bu sesin kaynağı nedir başına gelen varmı? Şimdiden teşekkür ederim
  6. Hocam aracımı size bırakayım bir kaç gün, sizinkinin ya huyundan ya suyundan kapar belki Şaka bir yana artık LPG takmayı düşünür olduk, ekstra zararı olurmu acaba bu motorlara diye düşünmeden edemiyoruz
  7. 0 aldığım 1.6 atmosferik titanium aracım şu an 1500 km'de. Yakıt tüketimi halen 100 km'de 9 lt civarlarında, en aşağı 8 i gördüm oda ilk aldığım zamanlarda idi. Aracım power shift, otomatik olduğu için cok yakar diye düşündüm ama yinede değerler fazla geldi cunku 10 lt gördüğüde oluyor, ayrıca aracı yumuşak kullandıgım halde bu degerler. Eski aracımda otomatikti, yani gaz tepkilerine yabancı değilim. Motor parcaları birbirine alısınca azalır diyorlar ama ortalama kaç binde normal yakıt tüketimini görebilirim acaba, birde alıştıktan sonra km kaç kurus yakacaktır bu araclar yardımcı olursanız çok sevinirim
  8. Dikkatimden kaçmıs teşekkür ederim
  9. bizimkiler mevcut sistemi olmadığı için desteklemeyecek yani anladım teşekkürler..Peki bizim sistemlerimiz sync 3 e yükseltilebilir mi yoksa yeni modellerde mi sunulacak ?
  10. Mert Ö.

    Focus MK3 Car Play ios

    Herkese iyi akşamlar Focus MK3 Titanium aracım, bizim araçlarımız ıos un sundugu car play özelliğini destekliyormu acaba bilginiz varmı?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.