Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Hyundai i30 İnceleme ve Test Sürüşü - 2012 Hyundai i30

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hafta sonu inceledim..Hyundai acaip pröminyom olmuş. İlgi alaka sıfır. Siz bakın arabaya deyip uzak köşeyi gösterdiler.

Test sürüşü yapamadım.

İyi bir araba olmuş kesin alınası var.

Ahh bir de küçük hacim turbo benzinlisi olsaydı

:):D :D :D :D

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

• Yanıt 132
  • Görüntüleme 87,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Lansmanından beri aklıma takılan ve yakından görmek istediğim bir araç yeni i30. Nedenine gelince Hyundai çok iyi yolda, Avrupa beklentilerini, yani kaliteli malzeme, ergonomi ve kullanışlılık, g

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Merhaba arkadaşlar. Bugün yakupla ufaktan bir test günü yaptık. Yeni Hyundai I30'u ve Yeni (!) Honda Civic'i test ettik. Keyifli saatler geçirdik. Sonra eve geldim ben uyudum Güne Yakupla buluş

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ogün'ün video burada   Benim video da burada  

Yanıtlama zamanı:

Hafta sonu inceledim..Hyundai acaip pröminyom olmuş. İlgi alaka sıfır. Siz bakın arabaya deyip uzak köşeyi gösterdiler.

Test sürüşü yapamadım.

İyi bir araba olmuş kesin alınası var.

Ahh bir de küçük hacim turbo benzinlisi olsaydı

:):D :D :D :D

Cenk abi sen al ben gece 1.0 focuslardan birinin motorunu söküp ona takacağım. :D :D :D :D :D :D :D

Yanıtlama zamanı:

çinliler tibet'te kurdukları cherry fabrikasından dalay lama şerefine yeni üretime aldıkları "dalayımmısana" modelini getiriyormuş, 125cc. iki zamanlı ve twin turbo. kaçırılmaz bir fırsat, bakılması ve test edilmesi lazım. aklında bulunsun cenk"ciim :)

Yanıtlama zamanı:

Bu arabayı incelediğimde en çok dikkatimi çeken tek dokunuşla dört camında açılıp kapanması oldu :yazyaz:

Sonunda bu özelliği koydular :D

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sağlam mı yani alınır mı bu :D

Yanıtlama zamanı:

5 yıldız almış ama umduğum çıkmamış bence sağlamlık.

Yanıtlama zamanı:

yani avm otoparkına girilmez diyosun.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

yani avm otoparkına girilmez diyosun.... :kıhkıh:

mazallah bir kızın aracına falan çarparsınız araç pert :):guitar::kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Hyundai İ30 0 km iken güzel ise , ford focus 8 yaşında iken hala güzeldir, Bmw ise 18 yaşında bile güzeldir B)

YkP CgTy tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ncap'dan 5 yıldız

screenshot20120525at807.png

screenshot20120525at807.png

Yeni Hyundai i30, Euro NCAP'in gerçekleştirdiği son çarpışma testinden en yüksek puanı alarak 5 yıldızın sahibi oldu.

Hyundai'den yapılan açıklamaya göre, bu sonuçla Hyundai i30, birçok rakibini farklı test kriterlerinde geride bırakarak C-segmentinin en güvenli araçlarından biri olarak belgelendi ve Hyundai markasının EuroNCAP'den 5 yıldız alan 7'nci modeli oldu.

Yeni i30'un bu çarpışma testlerinde ön plana çıkan özelliğiyse çocuk güvenliğinde oldu. İki farklı ölçümle yapılan çocuk güvenliği testlerinde yüzde 90;lık derecesi ile C segmentinin Çocuk Güvenliği;nde en yüksek derecesini elde eden Hyundai i30, bu başarısını hem 18 ay hem de 3 yaş çocuk testlerinde en yüksek puanları alarak elde etti.

Yolcu güvenliğinde de yetişkinler için yüzde 90'lık skor elde eden Yeni i30'un, hem sürücü hem de yolcular için iyi bir koruma sunduğu belirtildi. Yeni i30'un özellikle arkadan çarpmalarda aktif koltuk başlıkları ve koltuk yapıları sayesinde yolculara tam koruma sağladığı belirtildi.

Yeni i30'da standart olarak sunulan ESP ile birlikte ön ve arka yolcular için emniyet kemeri ikazı gibi ''Pasif Güvenlik'' unsurları, yüzde 86'lık skor alınmasında önemli rol oynadı.

Yeni i30'un EuroNCAP testleri sonucu 5 Yıldız ile derecelendirilmesinin ardından Hyundai, toplam 7 modeli ile bu başarıyı elde etmiş oldu. Hyundai sırasıyla, önceki nesil i30, i20, ix35, ix20, i40 ve Veloster ile EuroNCAP testlerinden 5 yıldız almayı başarmıştı.

Yanıtlama zamanı:

Yiğit Bey sağlamlık konusundaki beklentiniz nedir?

Yanıtlama zamanı:

Yiğit Bey sağlamlık konusundaki beklentiniz nedir?

benim ncap testlerinde en çok dikkat ettiğim konu, direk testi sonucudur. bu aracın direk testinde yolcu gövdesi çok zarar görmüş. benim sağlamlık kriterimde bu şekilde.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.