Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2019 Yeni Toyota Corolla Sedan

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Piyasaya hakim olan 3 modelden biride corolla dır. Bence güzel olmuş. Focus, civic, ve corolla ciddi kapışacaklar. LPG seven biri olarak corolla gözüme daha bir hoş göründü. Eğer 6 litre gerçekçi ise gaza bile gerek yok. 

• Yanıt 67
  • Görüntüleme 16,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Fiyat Listesi 1.6 Vision  103.700 TL 1.6 Vision Multidrive S 108.500 TL 1.6 Dream 122.500 TL 1.6 Dream Multidrive S 127.500 TL 1.6 Flame 130.000 TL 1.6 Flame Multidrive S 135.000 TL 1

• suat coşkun
    suat coşkun

Ben İstanbul da daha görmedim.Hiç denk gelmedi.Komplekse girmeye başladım.Acaba bizim semtler premıum değil mi diye?Ezikmiyiz neyiz?

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Corolla, ömrü hayatı boyunca ne zaman sürüş keyfi sunmuş abi yapmayın ? Kağıt üzerinde bağımsız sunan birçok makina vardı zamanında kaç tanesi yüksek performans sunuyordu, bazısı yapmak zorunda olduğu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Serkan erden yazdı:

Focus, civic, ve corolla ciddi kapışacaklar.

...ve en çok Megane satacak.

Toyıta hibridi iyi oturttu ve ben her kullandığımda memnun kaldım.

Göz ardı edilmemeli.

Yanıtlama zamanı:

dizel ciddi darbeler yiyor. hibrid de arabayı prize takmak garip geliyor. alışkanlıkları bırakmak kolay değil.

Ali Gök tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Ali Gök yazdı:

dizel ciddi darbeler yiyor. hibrid de arabayı prize takmak garip geliyor. alışkanlıkları bırakmak kolay değil.

Hibrit şarj edilmiyor diye biliyorum. Kendi ihtiyacını kendi karşılıyor. Hibrit motor ustaları henüz yaygın değil. Olanlarda zaten yetkili serviste. Sanayiye düşmeleri 7-8 sene alır bence. Henüz tam alışılmadı ama bence en güzel motor. 

Yanıtlama zamanı:

o zaman hibrid ile elektrikli farklı şeyler. Ürdün den bir araç gelmişti toyota camry. yakıtın neredeyse yarısını kendi üretiyordu. 

Yanıtlama zamanı:

Toyota yıllarca hibrite yaptığı argenin meyvesini artık yiyecek gibi görünüyor. Haricen elektrik bağlantısı ile şarj etme derdi yok. Hibrit araçlar elektrikli araçlara göre Türkiye yollarına daha uygun. 

Yanıtlama zamanı:

Hybrid araçlar elektrik ihtiyacını araç üzerindeki küçük hacimli motorunu jeneratör olarak kullanarak sağlıyor. Akü hücreleri bu şekilde dolduruluyor. Ekstra olarak frene basılıyken de alternatör devrede oluyor bir miktar şarj sağlıyor. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4.12.2018 - 21:40 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/2019-yeni-toyota-corolla-sedan-tanitildi/

EU ve USA spec tüm fotoğraflar ile.

Sedan iki adet motora sahip - WLTP

A) 1.8L hibrit 122 hp 4.3 L/100 km

B) 1.6L benzin 132 hp (Manuel veya CVT) 6.1 L/100 km

Dizel yok.

Fiyat Listesi

1.6 Vision  103.700 TL
1.6 Vision Multidrive S 108.500 TL
1.6 Dream 122.500 TL
1.6 Dream Multidrive S 127.500 TL
1.6 Flame 130.000 TL
1.6 Flame Multidrive S 135.000 TL
1.6 Flame X Paket 136.500 TL
1.6 Flame X Paket Multidrive S 142.500 TL
1.6 Passion 149.500 TL
1.6 Passion Multidrive S 155.500 TL
1.6 Passion  X Paket  153.000 TL
1.6 Passion X Paket Multidrive S 159.000 TL

Hibrit Fiyat Listesi

1.8 Hibrit Vision e-CVT 137.500 TL
1.8 Hibrit Dream e-CVT 149.400 TL
1.8 Hibrit Flame e-CVT 154.000 TL
1.8 Hibrit Flame X Paket e-CVT 158.500 TL
1.8 Hibrit Passion e-CVT 171.500 TL
1.8 Hibrit Passion X Paket e-CVT 175.000 TL

Yanıtlama zamanı:

toyota da bir garip,  fiyat listesini verip donanım listesini vermemesi komik olmuş . 

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, H. Cenk yazdı:

toyota da bir garip,  fiyat listesini verip donanım listesini vermemesi komik olmuş . 

sitesinde var abi şimdi baktım e-broşür içinde

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Adem Kazıl yazdı:

sitesinde var abi şimdi baktım e-broşür içinde

Benim ona zekam yetmedi maalesef..

Girmiştim oraya broşüre tıklamıştım. Ne bir şey açıldı ne bir şey yükledi bir iki kere daha denedim, yok diye kapadım. Sen söyleyince bir daha bakınca anladım. Broşüre tıklayınca alttaki aksesuar katalogu değişip görüntüle oluyor ve de oraya tıklayınca açılıyormuş ? 

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Hibrit Fiyat Listesi

1.8 Hibrit Vision e-CVT 137.500 TL
1.8 Hibrit Dream e-CVT 149.400 TL
1.8 Hibrit Flame e-CVT 154.000 TL
1.8 Hibrit Flame X Paket e-CVT 158.500 TL
1.8 Hibrit Passion e-CVT 171.500 TL
1.8 Hibrit Passion X Paket e-CVT 175.000 TL

Arkadaş bu nedir?Bu kadar paket yapmaya ne gerek var.Birde fiyatlar lansman fiyatlarıymış.Ötv desteği bitince bu fiyatlar baya yükselir.Bu fiyatlarla almak isteyen en az 2 ay araç bekler gibime geliyor.

Yanıtlama zamanı:

Ford binek bu sene diğer arabaların fiyatlarını göz önüne alınca nal toplar.

Konyada henüz yeni focus görmedim, satışı var mı bilmiyorum bile

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
05.02.2019 - 09:32 tarihinde, Ali Gök yazdı:

Hibrit şarj edilmiyor diye biliyorum. Kendi ihtiyacını kendi karşılıyor. Hibrit motor ustaları henüz yaygın değil. Olanlarda zaten yetkili serviste. Sanayiye düşmeleri 7-8 sene alır bence. Henüz tam alışılmadı ama bence en güzel motor. 

--2 dakika sonra eklendi--

Bu rakamlarla focus pek satmaz gibi. Civic ile corolla başlangıç fiyatları aynı. İkisi arasında müşteri zorlanacak gibi. Ama corolla ağırlık olayını oldukça indirmiş. Daha seri bir araç olacak gibi.. 

Yanıtlama zamanı:
04.02.2019 - 21:33 tarihinde, Serkan erden yazdı:

Piyasaya hakim olan 3 modelden biride corolla dır. Bence güzel olmuş. Focus, civic, ve corolla ciddi kapışacaklar. LPG seven biri olarak corolla gözüme daha bir hoş göründü. Eğer 6 litre gerçekçi ise gaza bile gerek yok. 

focus artık bunlarla kapışamaz .Yeni corolla: Civic,Megane,Egea ile kapışır..Focus artık premıumlarla kapışıyor satışta ,sanırım yetkililerin premıuma yakın olacak focus derken bahs etitiği olay buydu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.