Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yazlık Lastik Tercihi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Ali Gök yazdı:

110 125 hız aralığında kullanıyorum. bariz bir frenleme mesafesi yaşar mıyım

Panik fren ihtiyacı doğduğunda ne olacağı bilinmez.

Reaksiyon süresi de hesaba katılırsa fren mesafesi hızın metre cinsinden yarısıdır.

Yani 100 km/h ile giderken 50 m demektir.

Bence boş yolda farklı hızlarda sert frenleme ile aracınızın davranışını gözlemleyin, tavrınızı ona göre belirleyin.

Belki de üretim teknolojilerini geliştirmişler fren performansını düzeltmişlerdir. 

• Yanıt 105
  • Görüntüleme 21k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zafer Yusoğlu
    Zafer Yusoğlu

Eleştirilere dayanamadım.  --19 dakika sonra eklendi-- Aracın üzerinde gelen conti 3 dü galiba rezil bir lastik ti. Nokian kışlıkları takınca aracın huyu bile değişti. Daha sessizleşti. Yağmur

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Konu gene dönüp dolaşıp Petlas'a geliyor ya... Gerçek ikisinin arasında bir yerde, yani ne Ç*** söylediği kadar iyi, ne de G*** yazdığı kadar kötü.  Hep yazıyorum lastik değerlendirmeleri ço

• Cenk Demirel
    Cenk Demirel

Haklısınız. Adı üstünde ' eco ' modeli. Daha çok belli ağırlığa ve segmente göre araçlarda kullanılması, ona uygun da bir sürüş belirlenmesi bu lastik adına daha mantıklı. Nispeten şehir içi yavaş kul

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

ne alırsanız alın conti eco contact almayın, çok çok kötü.

Petlas dahil mi?

Yanıtlama zamanı:
23 saat önce, Ozan Kar yazdı:

petlas diye lastik mi var? ? 

adam haklı beyler.... dağılın

Yanıtlama zamanı:
13.08.2018 - 19:52 tarihinde, Zafer Yusoğlu yazdı:

Conti 3 den sonra iyi gibi. Takan lastikçi yağmur performansını övdü durdu. Daha 500 km anca yapmışımdır. Şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. 2 gün sonra Angara ya gideceğim. Ozaman daha iyi yorumlayabilirim. 

Selam abi lastikler ile ilgili yorumun nedir frenleme viraj performansı nasıl

Yanıtlama zamanı:

Gy egp 2. Yazı bu yaz şu ana kadar 2000 yaptım. Hala çok iyi durumda bakalım seneye ne yapacak.

215.55.16

Geçen kış 2016 Aralık ta 340 aldım şimdi 550.. Michelinler 800 ü bulmuş

la havle

Yanıtlama zamanı:

@Adem Kazıl 2100 km uzun yol yaptım dunlop la. Ani fren hiç yapmadım. Ani hızlanmalarda conti ve nokian pati çekerken bunda birşey yok. Ama viraj performansı iyi. Bol virajlı Refahiye Gümüşhane arası tek gidiş tek geliş yolda bir kere çok keskin bir virajda bir kez lastik sesi duydum. Ama kayma falan yapmadı. Güven verdi lastik. 250 ye alınabilir bir lastik. Eski conti 3 den sonra çok iyi. 

Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dunlop FM 800 alın. Hem fiyat,hem performans olarak çok güzel bir lastik. 4 lastikte büyük firmalara göre 350-400 arası fiyat farkı var. 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hangisini ÖnerirsinizFB_IMG_1539027556022.jpg.42a296b73db2ba7bc0e1ae6da14cc71d.jpg

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Ben Dunlop'a şans verirdim.

Ben Falken alırken, bayide dunlop ta vardı. Diş deseni, etiket değerleri hepsi aynıydı. Fiyatları da çok yakındı. Adet başı 10-15 TL fark vardı. Sadece dunloplar 2017 üretimdi. 

Ne farkı var dedim. Aynı fabrikada üretiliyor. Hiç bir farkı yok dedi. Ben de Falken aldım. 

Bilinen bir farkı var mı?

Yanıtlama zamanı:

Conti,michelin, goodyear,nokian vb. cileri bu kış göreceğiz adet başı 500 TL fiyatları görünce ...Petlasa dil uzatıyorlar paşa paşa gidip çoğu petlas alacak.Petlasa ön yargılı olanlarda hangi ucuz lastiği alsam diye kara kara düşünecekler ?

Yanıtlama zamanı:
40 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı:

Conti,michelin, goodyear,nokian vb. cileri bu kış göreceğiz adet başı 500 TL fiyatları görünce ...Petlasa dil uzatıyorlar paşa paşa gidip çoğu petlas alacak.Petlasa ön yargılı olanlarda hangi ucuz lastiği alsam diye kara kara düşünecekler ?

Çağlar bu konuyu ne zaman görsem aklıma sen geliyorsun ?

Petlas kışlığı fiyatına göre iyi ancak yazlığı çok kötü diye defalarca söylememize rağmen seni ikna edemedik. Nedir senden çektiğimiz ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.