Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

kesinlikle f3 ve makyajlısı en güzeli. çirkin japon arabalarına benzemiş. göğüs tamamen corolla gibi. artık focus devri bitti. son kasa octavia yada D segmente geçme zamanı geldi. umarım mondeoyu buna benzetmezler 

• Yanıt 683
  • Görüntüleme 164,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bende yeni focusu merakla bekleyenlerdenim, döviz yatay seyrederken üzerine birde ötv indirimi piyasaya sürmek için daha iyi bir dönem olamazdı aslında... 1 ay daha beklicez gibi.

MONDEO için Geçenlerde şöyle bir haber okumuştum umarım doğru değildir. Mondeo en yakışıklı aracı ford markasının...

Ford, yeniden yapılanma kapsamında Avrupa operasyonunda önemli değişikliklere imza atıyor. ABD'li şirketin bu kapsamda kârlılığı daha yüksek olan SUV modellerine odaklanacağı, Mondeo, Galaxy ve S-Max modellerinin üretimine ise son vereceği belirtiliyor. Bayilik sayısının azaltılacağı da gelen haberler arasında.

481B082B-5068-4DA5-BF42-A3CEF722CF40.jpeg

33AA1FBB-D8F0-465F-A10C-9AD883C39521.jpeg

Yanıtlama zamanı:

mondeoya son verecekse D segmente yeni bir araç geliyor demektir. mondeo almaya niyetlenmişken kararı çabuk açıklarlar umarım. üretilmeyecekse zaten pek olmayan ikinci eli iyice düşer

Ali Gök tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

F3'te ilk çıktığında çirkin ördek yavrusu muamelesi görmüştü şimdiyse herkesin gözünde kuğu misali. Bu da öyle olacaktır diye düşünüyorum ve bence gideri var.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Semih G. yazdı:

F3'te ilk çıktığında çirkin ördek yavrusu muamelesi görmüştü şimdiyse herkesin gözünde kuğu misali. Bu da öyle olacaktır diye düşünüyorum ve bence gideri var.

Ben gözü bozuk birkaç sahibi dışında kimsenin bu tasarımı "kuğu gibi" algıladığını düşünmüyorum. 

Zaten tasarımın satış başarısı üzerine etkisi çok da güçlü değil, özellikle ülkemizde. 

Filo satışlarını bir kenara bırakırsak Focus'un öncelikli tercih edilen bir model olduğunu söylemek de kolay değil.

Mk4 ST Line bence dengeli ve albenili bir tasarıma sahip. Klasik modele dönüp bakmam bile. Active'i görmek lazım, o da ilginç gelebilir insanlara. 

image.png

Yanıtlama zamanı:

rakamda gayri resmi 257 bin tl cik ?

okan ali tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

257000tl demeseydin iyiydi... ?

Yanıtlama zamanı:

Çekime bu donanım mı gelmiş? Halojen farlı falan ?

Focus yine HB olarak güzel olacak her zamanki gibi. Sedana bir türlü ısınamadım. Ama bunun sedanı da bayağı D segment boyutlarında. Araç oldukça uzun görünüyor. iç hacim bu defa gerçekten büyümüştür.

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Active'i görmek lazım, o da ilginç gelebilir insanlara. 

Active 'i 5 yıl sonra belki 2.yada 3. El olarak düşünebilirim ekonomi böyle devam ederse ?

Yanıtlama zamanı:

257 bin tl ye focus. %4 zamla üstelik

Yanıtlama zamanı:

Kimse almanlar gibi araç tasarlıyamıyor, göze hoş gelen akıcı, estetik ve kaliteli bir duruş sergiliyorlar.

Yanıtlama zamanı:

onlarda klasikleşiyor bir süre sonra. Özellikle volskwagen

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, sinan yücel yazdı:

Kimse almanlar gibi araç tasarlıyamıyor, göze hoş gelen akıcı, estetik ve kaliteli bir duruş sergiliyorlar.

Focusu tasarlayanlar Almanlar değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Yani Ford Amerikan menşei bir marka ama, bir de Ford Europe var. Ford EU’nun tasarımından ve üretiminden Almanlar sorumlu değil mi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 dakika önce, Bedirhan Doğan yazdı:

Focusu tasarlayanlar Almanlar değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Yani Ford Amerikan menşei bir marka ama, bir de Ford Europe var. Ford EU’nun tasarımından ve üretiminden Almanlar sorumlu değil mi?

Her markanın dizayn bölümü oluyor bunun içinde onlarca çalışan var ve hepsi farklı milletin insanları ? Almanya da tasarımda etkin evet ama çoğu kimseye bunları anlatamazsınız genel bilgiler hep daha baskın çıkar ? 

Meraklısına: 

https://anasayfa.focusclubtr.com/ford-avrupa-uretim-yerleri-ar-ge-merkezleri/

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.