Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'deki Eksiklikler ve Hatalar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yahu dikinede kim park edemez ki?!? :yeah:

• Yanıt 586
  • Görüntüleme 150,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EKSİKLİKLER : 1- Anahtarsız giriş olmaması - Eksiklik mi bilemem, ama ben en çok aracı sürücüsüz vermelerinden şikayetçiyim, ne o öyle her gün kullan kullan, rahat yok... 2-Alarm olmaması - C

• Ayarlar ==> Sürücü Yardımı ==> Çekiş kontrolu ESP'ye gelince... Düşük hızlarda denemek iÇin kaygan zemin bulmanız lazım, buzlu, karlı, ıslak veya toprak. Hafif sağ sonra sertÇe sol (ya

• Şu şemalar daha kolay anlamanızı sağlayabilir: Yani aslında elek yok ama sert bir boru ile aşağıdaki kapak sisteminin geçilmesi lazım. teorik olarak uygun gereçleri edinen bir hırsız benz

Yanıtlama zamanı:

Ehliyete bağlamayın bence. Sigortacılara sorun bakalım frene diye gaza basıp duvara çakan kaç sürücü varmış... :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Ehliyete bağlamayın bence. Sigortacılara sorun bakalım frene diye gaza basıp duvara çakan kaç sürücü varmış... :yeah:

Bu iyimser cevapdi zaten :kop: anlayan anladı beni :zha:

Eheheheh

--- iPhone Yolladı ---

Yanıtlama zamanı:

ne burdan bana gondermemı yapıyorsunuz ya ben sırf ozellık olsun dıye soyledımyoksa ben sızın hepınızden ıyı park ederı m :yeah:

Yanıtlama zamanı:
:yeah: 

Batu Aydın tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar ön kapılardaki kırmızı kedi gözlerini ışıklı hale getirebilirmiyiz kapılar açıldığında yansa? iki led koyamamışlar:(

Yanıtlama zamanı:

Kapı açıldığında yansaydı süper olurdu. Dikine park meselesine gelince, arabada otomatik park olduğunu duyanların istedikleri şey şu: in arabadan, araba ortadan kaybolsun. Lazım olunca istediğin yerde lak diye düşsün. İnsanlar demiyor ki bu bir otomobil, hem dikine, hem paralel, hem de sırt aşağı yapması lazım aslında parkı, :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Olucak olucak bize yetişmese de çocuklar torunlar kaydettikleri herhangi bir yerde veya muhtemelen o zamana internetten kaydedilebilir hale gelen avmlerde arabaya git kendini park et diycekler araba da edecek. Telefon edince de geri dönecek diye umuyorum.

Bilmiyorum daha önceden verildi mi.

Yanıtlama zamanı:

Ya vos vos seat felan hepsidikinede gire biliyor birde park yerini bulma konusunda diger markalarinki cok daha basarili bence tek araba olsa bile iki araba olmasin hemen birinci arabanin onune girebiliyor bizimki yerini bulmuyor bile :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Ya vos vos seat felan hepsidikinede gire biliyor birde park yerini bulma konusunda diger markalarinki cok daha basarili bence tek araba olsa bile iki araba olmasin hemen birinci arabanin onune girebiliyor bizimki yerini bulmuyor bile :yeah:

O sistem ayrı bu sistem ayrı...Vw giriyorken seat da girer skoda da girer tüm vw group girer..Vw tek başına değil..Hepsi bir...Aynı sistem..

Sensörler düzgün yere girer sadece öyle videolara bakıp yanılmayın her sensörün yanılma payı var..C sınıfır 50 binlik araç alıyorsunuz altı üstü..bunu unutmayın

Yanıtlama zamanı:

Dogrudur sikayetim yok adminim aksine cok memnunum :) bugun bir kuka vardi kucucuk ve sonrasi bombostu o araya girdi :) iki araba yoktu sadece baslangic yeri vardi kuka

Yanıtlama zamanı:

Dogrudur sikayetim yok adminim aksine cok memnunum :) bugun bir kuka vardi kucucuk ve sonrasi bombostu o araya girdi :) iki araba yoktu sadece baslangic yeri vardi kuka

İyi de bu kuka arasına park etmek için değil ki...Kukayı nasıl anlasın araba :D:)

Araba belki sövmüştür ulen buraya da mı giremedin diye :):D :D :D hahaha

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.