Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yahu dikinede kim park edemez ki?!? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yahu dikinede kim park edemez ki?!? Hmmm düşünüyorum Düşünüyorum .. Evet buldum, ehliyeti olmayanlar olabilir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Ehliyete bağlamayın bence. Sigortacılara sorun bakalım frene diye gaza basıp duvara çakan kaç sürücü varmış... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Ehliyete bağlamayın bence. Sigortacılara sorun bakalım frene diye gaza basıp duvara çakan kaç sürücü varmış... Bu iyimser cevapdi zaten anlayan anladı beni Eheheheh --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 ne burdan bana gondermemı yapıyorsunuz ya ben sırf ozellık olsun dıye soyledımyoksa ben sızın hepınızden ıyı park ederı m Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 ne burdan bana gondermemı yapıyorsunuz ya ben sırf ozellık olsun dıye soyledımyoksa ben sızın hepınızden ıyı park ederı m 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 (düzenlendi) Kasım 26, 2011 Batu Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 arkadaşlar ön kapılardaki kırmızı kedi gözlerini ışıklı hale getirebilirmiyiz kapılar açıldığında yansa? iki led koyamamışlar:( 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Işık gelince parlıyor orası..(önemli olan islevsellk ise sorun yok) Koyulabilir tabi neden olmasin.. --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Kapı açıldığında yansaydı süper olurdu. Dikine park meselesine gelince, arabada otomatik park olduğunu duyanların istedikleri şey şu: in arabadan, araba ortadan kaybolsun. Lazım olunca istediğin yerde lak diye düşsün. İnsanlar demiyor ki bu bir otomobil, hem dikine, hem paralel, hem de sırt aşağı yapması lazım aslında parkı, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Olucak olucak bize yetişmese de çocuklar torunlar kaydettikleri herhangi bir yerde veya muhtemelen o zamana internetten kaydedilebilir hale gelen avmlerde arabaya git kendini park et diycekler araba da edecek. Telefon edince de geri dönecek diye umuyorum. Bilmiyorum daha önceden verildi mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Ya vos vos seat felan hepsidikinede gire biliyor birde park yerini bulma konusunda diger markalarinki cok daha basarili bence tek araba olsa bile iki araba olmasin hemen birinci arabanin onune girebiliyor bizimki yerini bulmuyor bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Ya vos vos seat felan hepsidikinede gire biliyor birde park yerini bulma konusunda diger markalarinki cok daha basarili bence tek araba olsa bile iki araba olmasin hemen birinci arabanin onune girebiliyor bizimki yerini bulmuyor bile O sistem ayrı bu sistem ayrı...Vw giriyorken seat da girer skoda da girer tüm vw group girer..Vw tek başına değil..Hepsi bir...Aynı sistem.. Sensörler düzgün yere girer sadece öyle videolara bakıp yanılmayın her sensörün yanılma payı var..C sınıfır 50 binlik araç alıyorsunuz altı üstü..bunu unutmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Dogrudur sikayetim yok adminim aksine cok memnunum bugun bir kuka vardi kucucuk ve sonrasi bombostu o araya girdi iki araba yoktu sadece baslangic yeri vardi kuka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Dogrudur sikayetim yok adminim aksine cok memnunum bugun bir kuka vardi kucucuk ve sonrasi bombostu o araya girdi iki araba yoktu sadece baslangic yeri vardi kuka İyi de bu kuka arasına park etmek için değil ki...Kukayı nasıl anlasın araba Araba belki sövmüştür ulen buraya da mı giremedin diye :D hahaha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap