Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404768 NOT: BURASI FİYAT VE DONANIM İÇİNDİR. Test ve yorumlarınız için buraya: https://www.focusclubtr.com/topic/13908-2017-makyajlı-ford-kuga-15-tdci-powershift-incelemesi/ Genel bilgiler için buraya: https://www.focusclubtr.com/topic/11573-2017-makyajlı-kuga-tanıtıldı-15-dizel-otomatik-geliyor-genel-başlık/ Fiyatlar geldi Kasko değer listesi sağolsun https://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-2017-ford-kuga-turkiye-fiyat-ve-donanim-listesi/ Ford Kuga Style 1.5 EcoBoost 182 PS A/T AWD: 117.000 TL Ford Kuga Style 1.5 TDCI 120 PS Manuel FWD: 117.000 TL Ford Kuga Style 1.5 TDCI 120 PS PowerShift FWD: 123.500 TL Ford Kuga Titanium 1.5 TDCI 120 PS Manuel FWD: 123.500 TL Ford Kuga Titanium 1.5 TDCI 120 PS PowerShift FWD: 141.000 TL Ford Kuga ST-Line 1.5 TDCI 120 PS PowerShift FWD: 147.500 TL Titanium üzerine bu paketler var. -19” Jant Paketi – 2.670 TL -Konfor Paketi – 14.950 TL -Tekno Paket – 14.900 TL -Adp. Bi-Xenon – 5.650 TL -Açılabilir Panoramik Cam Tavan – 4.650 TL STYLE LED gündüz farı SYNC 1 (Bluetooth, sesli kontrol) + USB 4.2 inç TFT renkli müzik sistemi ekranı TFT renkli yol bilgisayarı Anahtarsız çalıştırma sistemi Arka park sensörü Yağmur ve far sensörü Elektrikli park freni Çift yönlü otomatik klima Deri vites topuzu Deri kaplı direksiyon simidi Manuel 6 yönlü sürücü koltuğu Manuel 4 yönlü ön yolcu koltuğu Derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon Otomatik kararan iç dikiz aynası Hız sabitleme ve limitleme sistemi 17” Alüminyum jant – 235/55 Lastik basınç göstergesi – TPMS 6 hoparlör – Orta seviye müzik sistemi Ayak ve harita aydınlatması 7 hava yastığı (sürücü diz dahil) HLA, ESP, ABS, EBD, TCS, ROM ve TVC Halojen farlar Ön sis farları ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı noktaları Disk frenler – ön/arka Uzaktan kumandalı merkezi kilit Global Açma/Kapama Devamı yukarda verdiğim linkte mevcuttur efem Unutmadan https://www.focusclubtr.com/topic/11573-2016-makyajlı-kuga-tanıtıldı-15-dizel-otomatik-geliyor/ https://www.focusclubtr.com/topic/13017-15-tdci-powershift-kuga-teknik-değerleri-ve-bol-resimli/ https://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-2017-ford-kuga-turkiye-fiyat-ve-donanim-listesi/ ST-Line + Tekno Pak + Bi-Xenon + Parçalı Deri için Bi-Xenon, LED gündüz Parçalı Deri koltuk Sync 3 + 2 x USB + AV + SD Yuvası Geri görüş kamerası Manuel bagaj Isıtmalı ön cam Siyah tavan rayı Spoiler yok Kararan dikiz aynası Katlanır yan aynalar Isıtmalı koltuk yok Manuel ayarlı koltuklar Arka çift yönlü har. ve kol dayamalı Anahtarsız çalıştırma var, giriş yok. Çift yönlü oto. klima Far yıkama ve ısıtmalı yıkama jeti 8J X 19" Stil 3 jant 235/45 R19 V lastik 17'' Mini yedek lastik Aluminyum ayak pedalı Gri dikişli deri direksiyon Isıtmalı direksiyon yok Direksiyondan vites değiş. peda. Adaptif hız sabitleme Elektrikli el freni Lastik basınç değeri ekranda gözüküyor (sanırım) Nav yok Kör nokta, şeritte kalma vs tekno paket şeyleri var klasik. Otomatik park ve ön arka sensörler. 6 hoparlör - orta seviye müzik sistemi. Sony yok. Ayak ve harita aydınlatma var ama sanırım ambiyans aydınlatma yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404771 Isıtmalı koltuk, Anahtarsiz giriş ayrı bir paket mi yoksa tek tek mi eklenecek ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404773 alıncak araba değil. xenon yok, nav yok , sony yok , parçalı deri yok , anahtarsız giriş yok, elektrikli bagaj kapağı yok, LED stop yok, spoiler yok . Yokoğlu yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl Yazar comment_404774 ST-Line ile parçalı deri standart. Xenon opsiyon. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404775 Bu durumda @Murat Kavuk için epey eklenecek donanım var ? Yeni projeler çıktı, ohh beah... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl Yazar comment_404776 Bir saat önce, Haldun K yazdı: Isıtmalı koltuk, Anahtarsiz giriş ayrı bir paket mi yoksa tek tek mi eklenecek ? Bunlar ST-Line'ın verdiğim kombinasyonu için geçerli. Detayları Şubat sonunda öğrenilecek en geç. Isıtmalı koltuk ise Titanium üzerine konfor paketi ile gelecek %90. Elektrikli koltuk ile Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404779 Ben titanium alırımki, st line almam. önemli olan titanium donanımı ? Anahtarsız giriş ve bagaj kapağının olmaması st line için normal. St line donanım arabası değil. Ford xenon olmayan led drl + mercekli far da kullanıyor makyajlı kuga da. O olsa yeter. Ama anahtarsız giriş isterim. Alıştık artık. Olmadı cmaxdan sökeriz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404780 Sync 3 den başka yeni bir şey yok. Ford severler haricinde tercih edilecek bir araba değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl Yazar comment_404783 56 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Sync 3 den başka yeni bir şey yok. Ford severler haricinde tercih edilecek bir araba değil. 5-6 senedir hiçbir aracında sunmadığı adaptif hız sabitleme hariç herhalde bir de elektrikli el freni yoktu bunda şimdi var. 19'' de opsiyondu bunda standart. Satar bal gibi satar zaten yıl sonunda verilerde görürüz zaten, diesel çılgınları boş durmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404786 Otosan farklı bir anlaşma yapmamış ise; led drl, çok renkli ambiyans, led stoplar ve anahtarsız giriş titanyumlarda standart olması gerekli (Avrupada öyle çünkü).. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404817 Selamlar Bugün sabah Grnd C-max da 1.5tdci-Powershift'i tecrübe ettim.Açıkçası hoşlandım.Vites değiştirme bandı tamda Tork bandının içerisinden çıkmıyor.Dolayısı ile iyi akıyor araç.Muhtemel agırlıklar denk olduğu için Kuga da aynı performansı gösterecektir. Epeydir Ford kullanmıyorum.Dikkatimi çekenler: -Sürüş sessizliği -net olarak en sessiz 1.5-1.6 dizel motor -Powershift i epeyce derleyip toparlamışlar -Süspansiyon hakikaten epeyce üst seviyelere ulşamış. -Direksiyon gerçekten hafifleşmiş,zira bende şu an 2016 40.yıl var.Onunla direksiyon ve sürüş konforu konusunda bariz daha konforlu. Spor olup olmamayı tartışmıyorum.3 ay önce kullandığım A3tdi den sonra 3.20ed yakıt masrafımı 2 ile çarptı:) Açıkçası ben sevdim.Çok daha diri duruşuna rağmen ST-Line ı sırf spor süspansiyon yüzünden elerim.... Satış temsilcisi temmuz da teslim olur dedi..... Ben yine sordum eminmisiniz diye :() Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl Yazar comment_405938 Efendim fiyat listesi ilk mesaja eklenmiştir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl comment_405939 @Yakup Çağatay fena yakalamışsın. Birilerin başı fena ağrıyacak.... Oy, oyyy. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl Yazar comment_405940 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: @Yakup Çağatay fena yakalamışsın. Birilerin başı fena ağrıyacak.... Oy, oyyy. Geç bile uyandım aslında 5-6 gün erken oldu sonuç olarak. Sağlık olsun artık ne yapsın abiler sistemin açığı var Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 20179 yıl comment_405947 Bilgiler için teşekkürler, bence Kuga'da büyük değişiklikler var, ancak yine de bir makyaj olduğunu unutmamak lazım, Focus yenilendiğinde gerçek Kuga'yı da göreceğiz diye düşünüyorum. Yine de Ford yeni geliştirdiği SYNC3, iyileştirilmiş dikey-yatay akıllı park sistemi, çarpraz trafik asistanı gibi sürüş asistanlarını getirdi. Ford gerek Avrupa'da, gerek ise Amerika'da SONY ile olan anlaşmasını bozdu. Avrupa'da Bang&Olufsen, Amerika'da Harman tercih ediyor, ki bence iyi de olmuş. (bkz: 2018 Expedition) Sanırım Kuga bu geçiş döneminden nasibini aldı ses sistemi açısından. Isıtmalı koltuklar ve direksiyon Avrupa için yeni Kuga'da kesinlikle olan bir özellik. Türkiye'de eksik donanım olacaksa, Fiesta için de umutlanmamak gerekir. Opsiyon listelerini bekliyoruz. Bu arada Kuga ST-Line için 1.5 ecoboost 182 PS olmak durumundaydı, hatta sitelerinde dahi yazıyor. 2.0 dizel gelmiyor diye tek 120 PS'ten St-line olmaz ki... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın