Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.5 Tdci Powershift Kuga Teknik Değerleri [WLTP eklendi] ve Bol Resimli

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı:

... taş'mı yiyicez?

artık ders olmuştur, taş muhabbeti yapmazsınız diyordum ama yok... can çıkmadan huy çıkmıyor :smiley2k:

• Yanıt 157
  • Görüntüleme 62,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Öyle bir niyetimiz yok da, sadece asıl kullanım amacına yönelik bazı detaylar var arabada onu belirtmek istedim. Tamamıyla şehir için yapılmış denemez. Cmax iki karış suda motoru yer (bilmeyenler için

• Niye ki? Ben c-max'ı satıp kuga aldım. Ön konsol dışında alakası olmayan iki araç  

• Aslında çok da dert etmiyor bagajı. 1.6 dizel manuel comfortline tiguen'e 146 verene kadar 1.5 dizel manuel titanium kuga'ya 124 vermek daha mantıklı değil mi?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
artık ders olmuştur, taş muhabbeti yapmazsınız diyordum ama yok... can çıkmadan huy çıkmıyor :smiley2k:

Sen fena kaşınıyon sankim :D

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Aen fena kaşınıyon sankim :D

Aramızda kalsın ; hiç işi düşmeyecekmiş gibi konuşanları ekstra seviyorum.

4 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

... can çıkmadan huy çıkmıyor :smiley2k:

Köpekbalığı vejeteryan olur mu? 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Kaan Yagizer yazdı:

Abi bir iki ay en fazla dizinin dibine gelmesine kaldı. Eti de kemiği de senin.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı:

Hahaha :) nasılda özledim o dünyanın en güzel kahvesini var ya, galon galon içerim :smiley2k: ne veriiiim abime ^_^

Sir, bu kuga ne zaman düşer dükkana? 2017'yi devirmeden gelir mi test aracı?

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

Hahaha :) nasılda özledim o dünyanın en güzel kahvesini var ya, galon galon içerim :smiley2k: ne veriiiim abime ^_^

Sir, bu kuga ne zaman düşer dükkana? 2017'yi devirmeden gelir mi test aracı?

Hani senin yerden yere vurduğun kahve mi bu? @Serdar Eryürekli nin soda şişesini hasretle beklemesi geldi aklıma birden.

--0 dakika sonra eklendi--
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

2018 mi demek oluyor mu?

hahahaha sen varya gözünden kaçmıyor valla 1 harf bile.

Yanıtlama zamanı:
35 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

2018 mi demek oluyor mu?

yanlış yazmışım...

2016'yı devirmeden gelir mi diyecektim

Yanıtlama zamanı:

titanium yavan duruyor... ST-Line yada spor paket artık hangisiyse, daha derli toplu dışarıdan. Tipinden bağımsız olarak (ki bence oldukça yakışıklı) bu motor şanzıman kombinasyonu ile yürür gider... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yukardaki zaman için güncelleme yapayım. Test araçlarını dizel otomatik yapmak isteyen bayiilerin arabası Ocakta ancak gelir. Aralık ayında üretimi başlayacak diye biliyorum. Zaten daha erken olmasının hiç anlamı yok teslimat Şubat çünkü.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Zaten daha erken olmasının hiç anlamı yok teslimat Şubat çünkü.

tabi ki var...

Sene sonu kampanyalarından faydalanmak isteyen dizel otomatikçi suv severleri kaçırmayıp, " az sabredin bu kampanyalara dalmayın, iki ay sonra 2017 model araba burada" demek için bence iyi bir zamanlama olurdu...

Adam Aralık ve Ocak aylarındaki çılgın indirimlerden dizel otomatiş suvunu kapmadan müşteri rezerve etmek lazım :smiley2k: 

Desen ki "sana ne?" harbiden bana ne yani... ne halleri varsa görsünler ^_^

Yanıtlama zamanı:

Bu başlığa hiç yazmadığımı fark ettim.

SUV'lardan hoşlanmıyorum, muhtemelen ondan itici gelmiştir.

Şu kadarını yazayım 1.6 ton araca 1.5L dizel veya benzinli 120/125 PS motor koyasrsanız, bolca bağırı ve gitmez, bu 1.5EB 182 PS'te bile çok değişmez.

Kalıbının arabası olmaz yani.

Bu durumla barışık insanlar kullansınlar öncelikle, yoksa hayal kırıklığı olur.

Deneyimlere göre mesela Almanya koşullarında trafiğe rahat karışmak için baz motor ancak 2.0L 150 PS dizeldir, o da ancak idare eder otoyollar nedeniyle.

Tabii tercihler farklı olabilir. Büyük ama güçsüzü, gösterişli ama çelimsizi kabul edenler çıkabilir. 

Ama "ceviz" motor gitmez demesem de bunu zor taşır derim. 

Kahrolsun vergi dilimleri...

Yanıtlama zamanı:

1640 kg'luk 2.0 dizel 170 beygirlik A6 bile, hantal olmasa da seri değil. Kg 1600 üzerine çıkıyorsa bence hakkı 2.0değil. 200 beygir altı değil diyeyim ki 2.0 245'lik benzinli ve dizel motorlar ya da hybrid'lerin gayet başarılı olduğunu göz ardı etmemiş olayım.

Ama 1.6 dizel superB ve passatın 1500 kg civarında olduğu, performans isteyenin de yazılıma yöneleceği düşünülürse Tr ortalamasına göre çok vahim olmaz bence.

Tabi şehir içinde 90 beygirlik hyundai accent blue'yu hayattan soğumadan kullanabiliyorsam, arabaya veya performansına ilgisi olmayanların tek derdi tüketim olacaktır. En azından QQ  ve benzeri rakipleri gibi 2 çeker değil.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.