Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20179 yıl comment_418744 katlanir aynanin maliyeti nedir ki baz donanima eklemezler? ambition mutlu eder gibi duruyor. bence gayet iyi satar bu meret... Silindir sayısı 4 Silindir hacmi (cc) 1395 Çap / Strok (mm) 74,5 x 80,0 Maks. güç [Kw(PS) / dev/dak] 110 (150) / 5000-6000 Maks. tork [Nm / dev/dak] 250 / 1.500 - 3.500 Performans Maks. hız (km/h) 198 İvmelenme (0-100 km/h) 9,6 Tüketim Şehiriçi ( lt / 100 km ) 7,5 Şehirlerarası ( lt / 100 km ) 5,6 Ortalama ( lt / 100 km ) 6,3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl comment_418773 Ben dün gittim gördüm. Aynalar katlanıyor tavan rayı da var. Kuga başlangıç donanımı iyi dedik ya işte bu donanımda Kuganın içinden geçer. Millet beğenmemiş ama ben 17 mytikas jantlara bayıldım. Tesadüfen araba kapuçino bejdi o kadar beğenmedim. O rengi gördüğüm iyi oldu. Hacim olarak da çok büyük aleni D SUV. Ancak Alperene katılamıyorum. Kalite, bir D SUVa yakışmayacak şeklde düşük bana sorarsan . Aynı Octaviaya ilk bindiğimde hissettiklerim. Tam align edilememiş dış paneller (Çamurluk A sütunu birleşim yerinde) , kalitesiz bir far kumandası, oldukça kötü ucuz görünen ve yanal destekleri yetersiz duran koltukları beğenmedim. Golfteki spor koltukları koysalardı keşke. Arabanın aküsü bitikti. Boleroyu açamadık. Yalnız kadranı da hiç beğenemedim. 1976 skoda favorit gibi. Biraz daha alımlı olsun isterdim. Onun dışında genel anlamda gayet güzel. Tam boy stepneye rağmen heyhülala bir bagaj var. İlk D segment arac için bu fiyata mükemmel. Yalnız ellerinde araba yok. Gittiğim bayiiye 3 tane düz ambition gelmiş. Millet havada kapmış . Hatta satılmış olanı adama rica edip hala sergiliyorlardı. Şİmdi sipariş verirsen temmuzda alırsın diyorlar. 125 lik düz vites 110 + metalik renk ile 111 küsur olmuş. Hafta sonu kalırsa eşime gösterip belki sipariş vereceğim. Not: Yani iddialı değilim. Yanlış değerlendirmiş olabilirim . Biliyorsunuz bir ara 2. el insignia baktım.. onun da standart koltukları bana çok dandik geldi, almadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl Yazar comment_418779 E hani 4x4 ? O olmazsa olmazdı Kuga'ya göre dokunmatik ekran, ön park sensörü, arka kol dayama ve autohold artısı var. Karartılmış arka cam ve renkli yol bilgisayarı da yok. İçinden geçecek düzeyde fark göremedim. Ama donanım/fiyat olarak Ateca ve Tiguan'a vuracak onlara göre çok iyi Kuga dizel otomatik ve başlangıç seviyede verdiği 4x4 ile pek rakibi değil gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl comment_418780 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: E hani 4x4 ? O olmazsa olmazdı Kuga'ya göre dokunmatik ekran, ön park sensörü, arka kol dayama ve autohold artısı var. Karartılmış arka cam ve renkli yol bilgisayarı da yok. İçinden geçecek düzeyde fark göremedim. Ama donanım/fiyat olarak Ateca ve Tiguan'a vuracak onlara göre çok iyi Kuga dizel otomatik ve başlangıç seviyede verdiği 4x4 ile pek rakibi değil gibi Kandırdılar beni Dokunmatik ekran dediğin SYNC3 karşılığı. Yani android autosuyla .. Tavan rayları, LED stoplar, fren enerjisi geri kazanımı falan bir iki bir şey daha var. .. Mayıs 4, 20179 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl Yazar comment_418781 5 dakika önce, H. Cenk yazdı: Kandırdılar beni Dokunmatik ekran dediğin SYNC3 karşılığı. Yani android autosuyla .. LED stoplar, fren enerjisi geri kazanımı falan bir iki bir şey daha var. .. Evet biliyorum. Akıllı Şarj Sistemi de şu Ford'un her arabasına koyduğu ama donanımda pek bahsetmediği detay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl comment_418789 136 Ps lik 4.18 i ile aynı 0-100 değeri var. Bana pek mümkün gelmedi ama...? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl comment_418794 Ağırlık 1500-1700 kg arasında, 1.4 motor araç tatil yolunda yüklü iken hangi versiyonu olursa olsun zorlanacaktır. Performans beklentisi içinde olmadan idare eder. Motor çabuk eskir (bkn. kuyuya taşı atan adam). Kuga'da da çok farklı değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl comment_418851 Ben dün gittim gördüm. Aynalar katlanıyor tavan rayı da var. Kuga başlangıç donanımı iyi dedik ya işte bu donanımda Kuganın içinden geçer. Millet beğenmemiş ama ben 17 mytikas jantlara bayıldım. Tesadüfen araba kapuçino bejdi o kadar beğenmedim. O rengi gördüğüm iyi oldu. Hacim olarak da çok büyük aleni D SUV. Ancak Alperene katılamıyorum. Kalite, bir D SUVa yakışmayacak şeklde düşük bana sorarsan . Aynı Octaviaya ilk bindiğimde hissettiklerim. Tam align edilememiş dış paneller (Çamurluk A sütunu birleşim yerinde) , kalitesiz bir far kumandası, oldukça kötü ucuz görünen ve yanal destekleri yetersiz duran koltukları beğenmedim. Golfteki spor koltukları koysalardı keşke. Arabanın aküsü bitikti. Boleroyu açamadık. Yalnız kadranı da hiç beğenemedim. 1976 skoda favorit gibi. Biraz daha alımlı olsun isterdim. Onun dışında genel anlamda gayet güzel. Tam boy stepneye rağmen heyhülala bir bagaj var. İlk D segment arac için bu fiyata mükemmel. Yalnız ellerinde araba yok. Gittiğim bayiiye 3 tane düz ambition gelmiş. Millet havada kapmış . Hatta satılmış olanı adama rica edip hala sergiliyorlardı. Şİmdi sipariş verirsen temmuzda alırsın diyorlar. 125 lik düz vites 110 + metalik renk ile 111 küsur olmuş. Hafta sonu kalırsa eşime gösterip belki sipariş vereceğim. Not: Yani iddialı değilim. Yanlış değerlendirmiş olabilirim . Biliyorsunuz bir ara 2. el insignia baktım.. onun da standart koltukları bana çok dandik geldi, almadım Abi ben malzeme kalitesinden bahsetmiştim. Yani sert plastik minimum düzeyde.. ama dediğin gibi, özellikle arka koltuklar çok kalas görünüyor. Ve evet gösterge paneli superb'den kötü.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20179 yıl comment_424081 Herkesin bir Q7 si olsun kampanyası...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20179 yıl comment_424085 2 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Çok tipsiz bu ya Baz olduğu için jantlar bozmuş,fena değil yoksa Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın