Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201610 yıl comment_366191 ST modelleri nerede hakikaten Ülkeye girdi dediler? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201610 yıl Yazar comment_366192 3 dakika önce, Ercan Altunbaş said: ST modelleri nerede hakikaten Ülkeye girdi dediler? Burada yazıyoruz vs eğer talep vermek istiyorsanız premium bayii'lere bu ay ortasından itibaren başvurabilirsiniz. http://www.focusclubtr.com/topic/12112-fiesta-st-focus-st-ve-focus-rs-türkiye-fiyat-ve-donanım-listesi-açıklandı/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201610 yıl comment_366204 2 saat önce, Yakup Çağatay said: Focus için gündemde olacak seçenek 1.5 182 A/T bakalım neler olacak. Amanın, O da gele gele dual clutch olmadan mı gelecek yani? A/T derken? Eğer gören duyan okuyan varsa Otosan yetkililerine sesleniyorum. Direksiyonda koldan vitesli getirin, nostarji olur daha güzel olur. Tövbe tövbe... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201610 yıl comment_366207 fiesta st line nin inşallah arka frenler disk olur insan o parayı verince kampanayı görünce bir darlanma geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201610 yıl Yazar comment_366208 9 dakika önce, Servet Özkan said: Amanın, O da gele gele dual clutch olmadan mı gelecek yani? A/T derken? Eğer gören duyan okuyan varsa Otosan yetkililerine sesleniyorum. Direksiyonda koldan vitesli getirin, nostarji olur daha güzel olur. Tövbe tövbe... Abi Ecoboost için dual clutch ile geleceğini hiç yazmadık ki. Öyle bir üretim yok maalesef. Artık tüm benzinli (Fiesta 1.0 hariç) tam otomatik. Bilmem kaç kere yazdım ama bir çoğu demekki okumuyor sadece bakıyor Otosan'ın ne zaman kendine göre şanzıman motor getirdiği görülmüş canım, elde ne varsa ona göre seçiyorlar işte. 19 dakika önce, Ahmet Özçelik said: fiesta st line nin inşallah arka frenler disk olur insan o parayı verince kampanayı görünce bir darlanma geliyor. %99.9 disk olmaz. ST'ler sadece disk. Yeni kasa ile gerekirse geçerler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201610 yıl comment_366214 15 dakika önce, Yakup Çağatay said: Abi Ecoboost için dual clutch ile geleceğini hiç yazmadık ki. Öyle bir üretim yok maalesef. Artık tüm benzinli (Fiesta 1.0 hariç) tam otomatik. Bilmem kaç kere yazdım ama bir çoğu demekki okumuyor sadece bakıyor Otosan'ın ne zaman kendine göre şanzıman motor getirdiği görülmüş canım, elde ne varsa ona göre seçiyorlar işte. Ben genelde bakmıyorum hatta. Neyse o vakit Ford'u kınıyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201610 yıl Yazar comment_366215 Şimdi, Servet Özkan said: Ben genelde bakmıyorum hatta. Neyse o vakit Ford'u kınıyoruz Mondeo, Kuga kullanmıştın, aynısı işte. Ecoboost'u ecoboost yapamadılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201610 yıl comment_366366 Otosan uğraşmak istemiyorsa Türkiye'deki dağıtım hisselerini Doğuş a satsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201610 yıl comment_366368 1.0 ve 1.5 ecoboost ile tork konvertörlü şanzıman vermeleri aşırı saçma. Hem tüketimi arttır, hem performansı törpüle, nerde kaldı downsizing'in anlamı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201610 yıl comment_366374 Tam otomatik elden geçirilmiş bir tam otomatik (Peugeot'taki Aisin mesela) olsa bal gibi olur ama bu haliyle hafif sirkemsi bir kıvam var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl Yazar comment_366698 Almanya fiyatı ve donanımı açıklandı, fiyat konusunda yanılmadık tabii kisi! Titanium ile benzerler. Tabi bu genel taslak olarak görülmeli Türkiye'deki Titanium donanımı Almanlardan biraz farklı ama ST-Line'ın üzerinde fazla oynama şansı yok ama dediğim gibi yine de benzer kalacak bu kesin bilgi. Dizel, ilk satır 1.5 tdci ikinci otomatiği. Diğerleri 2.0 ve otomatiği Benzinli - Bunlarda sırayla 1.0 125, 1.5 150 1.5 182 ve otomatikleri Ana başlıkta söylenen detaylar standart konmuş. Örnekler; ST Line dizayn 3 kollu deri siyah dikişli direksiyon, paslanmaz çelik pedallar, elektrikli arka camlar, çamurlukta ST Line logosu, Ford Power, spor body kit, difizör, ön kol dayama, sportif süspansiyon, kırmızı dikişli ön spor koltuklar, LED teknolojisi ile gündüz farları,17 " alaşım jantlar, ST-Line dizayn metalik renk 15-kollu tasarımlı, lastikler 215/50. Jant tasarımı standart olarak bu geliyor ama gri boyalı olan İlk görselde sunulan seçenek 18 opsiyonu. Standart olarak Almanya'da 8'' dokunmatik ekran yok ama muhtemelen F/O bu opsiyonu (ykş. 1900 tl) koyup getirir. Arka kol dayama yok. Otomatik klima yok (eklenirse ykş. 800 tl). Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366700 25bin Euro'luk araba yapip hala donanıma "elektrikli arka camlar" gibi bir ifade yazılması çok saçma değil mi yahu? Sadece Ford değil bir kaç markada daha gördüm bunu hadi Dacia falan anlarım adamların amacı belli ama diğer büyük markaların B sınıfında dahi bunu standart sunup belirtmemesi gerek. Ne biliyim sileceği donanıma yazmak gibi bir şey benim gözümde. Bu arada Auris'in 1.33 versiyonundan bahsetmiyorum bile... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366721 Style ve titanyuma paket olarak koyabilmeliydim (hiç değilse titanyuma). Bu haliyle olmadı. Red - black serisine dönecek bu iş sonunda. Ben otosanın yerinde olsam hiç uğraşmam, onlar yine de gayret içindeler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl Yazar comment_366722 5 saat önce, Semih G. said: 25bin Euro'luk araba yapip hala donanıma "elektrikli arka camlar" gibi bir ifade yazılması çok saçma değil mi yahu? Sadece Ford değil bir kaç markada daha gördüm bunu hadi Dacia falan anlarım adamların amacı belli ama diğer büyük markaların B sınıfında dahi bunu standart sunup belirtmemesi gerek. Ne biliyim sileceği donanıma yazmak gibi bir şey benim gözümde. Bu arada Auris'in 1.33 versiyonundan bahsetmiyorum bile... Avrupa bizim gibi donanım manyağı değil, adam 2. sırayı belkide hiç kullanmayacak ne diye para versin Donanım listesinde olma sebebi baz versiyonda olmaması ve bunun üzerine ifadesi ile liste yapılması. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366723 8 saat önce, Yakup Çağatay said: Jant leşşş İyi niyetli ama geç kalınmış bir hamle. Kasa bitmiş araba golf astra ve megane ın gerisinde kalmış, bayımlar ledli halojen farı matah bir şeymiş gibi şimdi koyuyor. Tabii ki satılmayacak zararı artırmaktan başka bir işe yaramayacak. Bunu 2-3 yıl önce çıkaracaktın. Sanıyorum Mert ve Doğandaki jantın siyahı çıkmış. Onu bari koysalarmış. @Mert Yürüyen @Doğan Kurban 2. edit: Yok benzeriymiş Haziran 7, 201610 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın