Cem Boneval Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2016 Otomobil boyaları konusunda uzmanlaşmış bir firmanın global ölçekli anketlerinde çıkan sonuçları aşağıda grafik halinde paylaşıyorum. Görünen o ki 2015 yılının favori rengi tüm kıtalarda BEYAZ olmuş. Bunu G.Amerika'daki gümüş istisnası dışında SİYAH takip ediyor. Canlı renklere ilgi ise oldukça düşük. İşte öyle... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Buz dolabı Zevksiz dünya... Ev alırken odayı farklı boya arabayı beyaz al Markaların çoğunda Opak - Metalik farkı olmasa böyle bariz fark olacağını sanmıyorum malum dünya genelinde araçların çoğu ticari. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Buz dolabı Zevksiz dünya... Sen hele alışverişe bi başla da görecem seni buzdolabı mı çamaşır mak. mı daha fazla gerecek. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Sen hele alışverişe bi başla da görecem seni buzdolabı mı çamaşır mak. mı daha fazla gerecek. Beyaz eşyalar! bile renkleniyor hala daha beyaz beyaz diye bayrak sallıyorlar ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Birde şu var tabi: İstediğin renk olsa donanım uymuyor, donanımı bulsan istediğin rengi bulamıyorsun. Onun için yapıştır beyazı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Arabayı çoğu kişi yatırım amaçlı yada daha doğrusu ileride satınca zararım olmasın diye aldığından bence beyaza yöneliyor. (yani tarihte ilk beyaz aracı alan çoğunluk, şeker pembe alsaydı bugün şeker pembe çok satılırdı @Serdar yaman ) Misal ben alırken bayiye gelen 1.0 eb araçlar içerisinde seçenek olmadığından beyaz almak zorunda kaldım. (tüm gelenler beyazdı) Beyaz tüm renklerin çıkış kaynağıdır, görülebilir dalga boylarındaki tüm renkleri kapsar diyerek avutuyorum kendimi. 3 saat önce, Yakup Çağatay said: Beyaz eşyalar! bile renkleniyor hala daha beyaz beyaz diye bayrak sallıyorlar ya Bizim evdekiler genelde gri- siyah ağırlıklı kırmızı çamaşır makinası aşkına sağlamını değiştirmek isteyen hanımlar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Beyaz candır şeker pembe patlıcsn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 beyaz candır. bakımı kolay ve lokal boya sıkıntısı yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Dün hatun arabasını değiştirdi. ...benim fikri katkım olmadı. Eski aracı Beyaz'dı ... onu takasa verdi. Yerine Beyaz aldı Sessizce oturup sırıtmak dışında hiç bir şey yapmadım vallahi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 2 dakika önce, Kaan Yagizer said: Dün hatun arabasını değiştirdi. Hayırlı olsun... Vallahi seçme imkanım olsa ben de fazla düşünmeden beyaz alırdım, beğendiğimden değil işlevselliğinden,hele ki Antalya'da... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 arabayı alırken bayide benim arabanın gece gri(füme gibi) olanı vardı hazırda aynı paraya veriyorlardı ama ben beyazı tercih ettim hatta 3 günde bekledim hali hazırda olanı tercih etmedim yani focusda beyaz benim için favori renkdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Güneşi bir nebze az hissettirir beyaz; yıkamadan sonra daha uzun süre temiz görünür; ezik-çizik daha az belli olur; kuş arkadaşların hediyelerini bile daha az gösterir; "beyaz arabalı prens" narsistliğine kapılabilirsiniz; pahalı araba bile olsa naif görünür (masumiyet rengi olmasından olabilir, bilemedim); filmli camları daha çok gösterir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Ben beyazı sevmiyordum, bundan önceki 2 arabam da beyazdı sevmeye başlamıştım ama gönlüm hep Füme dedir. Külkahverengi de çok hoşuma gitti açıkçası Hanım da çok beğendi daha ne olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 ilk aracım beyaz fiestaydı daha sonra 2.5 kasa siyah f3 siyah her türlü siyah yaşlanınca belki beyaz alırım beyaz sevmiyorum şirket plasiyer arabası gibi one öyle tabi şahsi fikrim bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Bu anketi gördükten sonra Avrupa'dan gelenlerin Türkiye'de amma çok beyaz araba var diye şaşırmalarına bir anlam veremedim şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap