Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hasan Tosun

Üye
  • Toplam İleti

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hasan Tosun Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    konya
  • Arabam:
    11 focus tdci trend x
  • Meslek:
    Teknik Ressam
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

583 profil görüntüleme

Hasan Tosun's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. A - Ses Grubu 1 Beyaz - Siyah Sol ön + 2 Gri - Siyah Sol ön - 3 Beyaz - Mor Sol arka + 4 Gri - Beyaz Sol arka - 5 Beyaz - Kırmızı Sağ ön + 6 Gri - Kırmızı Sağ ön - 7 Beyaz - Sağ arka + 8 Gri - Sağ arka - B - Enerji Grubu 1 (kullanılmaz) -- 2 Siyah - Yeşil Topraklama 3 (kullanılmaz) -- 4 Turuncu-Siyah Aydınlatma 5 Yeşil - Sarı Anahtar 6 Siyah - Sarı Toprak 7 Turuncu (kalın) - 12V(+)
  2. Çıkış kablolarından yada hoparlör giriş kablolarından paralel ek alıp deck dönüştürücüye giriş yapıp onuda anfiye giriş yapmayı düşünüyorum teyp yada tesisattan problem çıkarır mı?
  3. hoparlör soketinde 4 kablo girişi var, buradan paralel hat almak istiyorum hangi kablolardan almam gerekli
  4. Merhaba ; Ford Focus mk2,5 araçlarda ön ve arka hoparlörlere giden kablo renkleri hakkında bilgisi olan var mı?
  5. Şiş ile delince kablo geçmiyor çünkü biraz kalın bir tapa, kullanacağınız kablodan 1-2mm daha küçük bir tıg ile delip kabloyu geçirdikten sonra etrafını silikonlamanız en sağlıklı yöntem, tapanın kenarından geçirmeniz tehlikeli olabilir çünkü iç kısımda sigorta tablası var, olası bir sıvı teması ciddi problemlere yol açabilir. Ben jbl marka anfi ve pioneer bas için 8ga kablo kullanıyorum bi problem yaşamadım, kabloyu çekerken akünün hemen çıkışına sigorta eklemeyi de unutmayın.
  6. Ön sis farını ayrı kumanda eden anahtarı temin edip takarsanız hiç bir şeye gerek kalmadan çalışıyor, ayrıca gösterge panelinde de ön sis farı bildirim ışığı da yanıyor. Arka sis farları ile çalıştırmak için far anahtarının arkasında ki fiş grubundan köprülemek gerekiyor fakat kablo kalınlıkları bunun için uygun olmayabilir, bunun içinde mutlaka röle takılmalı yine de riske atmayın, muhtemelen elektrik tesisatına ya da far anahtarına zarar verir
  7. Merhabalar Daha önce far anahtarını çıkaran, değiştiren oldu mu nasıl çıkarılır değiştir tarif edebilir misiniz
  8. İletişim Bilgileri İletişim Kanalları: (Telefon veya mesaj yöntemi vs.) Alınacak Ürün Hakkında Ford Focus Far Anahtarı (Sis Farlı)
  9. Bilen yada daha önce uygulayan yok demek ki Servisten aldığım bilgi doğrultusunda trend paketlerin orjinal panjuruna nikelajlı parça monte edilemiyor panjurun komple değişmesi gerekli
  10. Teşekkür ederim @Murat Kav.
  11. Titanium ve collection paketler de olan ön panjur etrafın da ki nikelajı trend paketlere takan oldumu? Panjuru komple değiştirmek mi gerekli yoksa sadece nikelajlı parça takılabiliyor mu ?
  12. Aynı sesi 2004 c max tan duymuştum ve bu ses triger kayışı ve bilyaları yeni değiştikten sonra başlamıştı. Ustalar da 20-30 bin km sonra da kısmen azabileceğini ama bu sesin tamamen kesilemeyeciğini söylemişlerdi.
  13. Üst kapak neden değişti acaba, bu problem yüzünden değişir mi
  14. Hasan Tosun

    Motor Yağ Kaçağı

    Merhabalar ; Aracında böyle bir problemle karşılaşan var mı, sorun nedir, çüzümü nedir ?
  15. Hiç duymadım kullanan da görmedim nasıl ve nereden temin edebilirim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.