Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 20178 yıl comment_443314 Merhabalar ; Geçenlerde arkadaşımın aracın da torpido üzerine bir iz gördüm ve kaydırmaz telefon pedinin iz bıraktığını bir kaç yöntem (camsil, ıslak bez, kolonya gibi) deneyip çıkaramadığını söylemişti daha önce bu durumla karşılaşan var mı ? Çözümü var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 20178 yıl comment_443315 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Detailing Car Care (Araç Temizliği) kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20178 yıl comment_443564 Muhtemelen kuaförlerde oraya uygulanan temizlik parlaklık ürünleri ile geçecektir. Ben başka bişeyleri çok sürmeyin deformasyon olmasın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20178 yıl comment_444469 Merhabalar ; Geçenlerde arkadaşımın aracın da torpido üzerine bir iz gördüm ve kaydırmaz telefon pedinin iz bıraktığını bir kaç yöntem (camsil, ıslak bez, kolonya gibi) deneyip çıkaramadığını söylemişti daha önce bu durumla karşılaşan var mı ? Çözümü var mı ?Kaliteli markaların all purpose cleaner ürünleri çıkartır diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20178 yıl Yazar comment_444540 Teşekkür ederim, bi kaç marka denedik meguiars kaldı, bu arada epey çıktı ama hafif belli o da zamanla çıkar diye düşünüyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20178 yıl comment_444572 Teşekkür ederim, bi kaç marka denedik meguiars kaldı, bu arada epey çıktı ama hafif belli o da zamanla çıkar diye düşünüyoruzBen af verso öneririm. Üzerine de komple spritzle geçerseniz bişey kalmaz bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20178 yıl Yazar comment_444655 17 saat önce, Emre Dikmen yazdı: Ben af verso öneririm. Üzerine de komple spritzle geçerseniz bişey kalmaz bence. Hiç duymadım kullanan da görmedim nasıl ve nereden temin edebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20178 yıl comment_444656 Hiç duymadım kullanan da görmedim nasıl ve nereden temin edebilirimForum sponsorlarında mevcuttur. Alırsanız daha sonra da genel iç temizliğinizde, yıkama yaptığınız zamanlarda kullanabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın