Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hamza S

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Kendimizi biz düşürmüyoruz sağ olsun Ford gibi markalar düşürüyor.Sorun şurda Ford benim aracımı ayıplı diyor.Ama ayıbın görünmeyen yerde deyip başından savuşturuyor .Valla premium mu bilmem ama ben bu araca 90 bin tl ödedim. Benim içinde güzel para bu rakam. Yaşadığım yer küçük bi ilçe aracın böyle olduğunu bir çok kişi biliyor. Buyrun satın bu aracı burda değer kaybetmeden. --11 dakika sonra eklendi-- Buyrun bunu da Youtube verdim https://www.youtube.com/watch?v=RKFF_LSWj1M
  2. Yani servisle anlaşmak böyle bir arabayı kabul etmek olacak. Ama insan ciddi paralar verip sıkıntı olmasın olursa da garanti kapsamında bir araç nasıl olsa diyebileceği gönül rahatlığı ile bineceği birsey arıyor. benim gördüğüm Ford gerçekten bu konuda gözümden düştü. Aynı hataları Avrupa ya da Amerika da yapabilse keşke.
  3. Kesinlikle deneyimi mi burada paylaşacağım ki başka yürekler yanmasın aynı sorun plakanın üst tarafında da var birleşim yeri olduğunu söyledi serviste bu konuda daha öncede şikayet olmuştu dedi. Bunun için araba değiştiren var değiştiremeyen de var bu tamamen şans işi olmuş. Aynı bayiden alınan başka bir araç aynı problemden dolayı değiştirilmiş ki hiç yasal yollara başvurulmadan. Bunun da bilgisini aldım servisten.
  4. Sorun aslında küçük ama boyanın olduğu yer sıkıntılı. Ee ülkemizde de boya takıntısı fazlasıyla olduğundan.Resimlerde çok belli olmuyor zaten ama elle dokunduğunuzda açık belli dalgalanma olduğu.Serviste aynı kararı verdi zaten
  5. Merhabalar Yaklaşık 6-7 ay önce Kartaş Pursaklar Ankara Ford bayisinden 2016 Focus Titanium araç aldım. Geçenlerde aracı temizlerken arka kapının fitilin orada boya hatası fark ettim. Bir kaç gün sonra bu hata için aracı aldığım yere gittim.Onlarda araçta boya hatası olduğunu ve boyanın dalgalanma yaptığını söylediler. Bunun için karar verecek merci Ford otosan dediler. Neyse servise çekip süreci incelediler resimlerini çektiler. İşlemleri başlattıklarını söyleyip aracı bana geri teslim edip gönderdiler. Bir hafta sonra beni ford direk hattan Meral hanım arayıp aracın değişiminin yapılmayacağını araçta görsel olarak bir bozukluk oluşmadığını söylediler. Bende yasal haklarıma başvuracağımı ilettim. Şimdi mahkemelik olacağız. Bu konuda daha önce deneyimi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.