Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl comment_433431 Arkadaşlar arabamın her taraf fotoğraftaki gibi sinek pisliğini andıran lekelerle kaplı.Aracımı genellikle ağaç altına (çınar ağacıymş) park ediyorum.Arabamı bugün yıkadım geçmedi.Silmeyi denedim o zaman geçiyor ama neredeyse kaportayı göçürecek kadar bir güç uygulamak gerekiyor.Bu lekeler sizce neden kaynaklanabilir ve gazyağı ile silmeli miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl comment_433434 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Detailing Car Care (Araç Temizliği) kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl comment_433435 Bu kategoride benzer konular mevcut. Kil deneyebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl comment_433443 Reçine tarzı izler bunlar . Piyasada reçine temizleyici ürünler var onlar ile temizleyebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20178 yıl Yazar comment_434060 Arkadaslar fotodaki lekeleri dun kil ile sildim.Lekeler gecti ama bu sabah baktim eskisi gibi olmus.Bu nedir,neden olabilir bir fikriniz var mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20178 yıl comment_434061 Aracı ağaçlardan uzağa parkedin. Özellikle koyu renkli, beje ya da kahverengiye çalan yaprakları olan ağaçlardan mümkün olduğunca uzak durun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20178 yıl Yazar comment_434067 Sunu merak ediyorum acaba boyayla ilgili kalici bir sorun mu?Eger agactan oluyorsa sorun degil havalar serinleyince zaten acikta durur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20178 yıl comment_434300 Lekelerin ben zararını görmedim. Yalnız ağaç reçinesi boyayı yakabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın