Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Yeni Kasa Mk4 Focus Test Ediliyor (Casus Çekimler)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Değil değil :D Ayrıca niye biri shoplasın canım :) Saçma sapan görsel işte, bi anlamı dahi yok.

Gece gece anlam veremedim zaten.. var mı bir ipucu fotoda? Neyse ayık kafa bakayım yarın :)

• Yanıt 555
  • Görüntüleme 226,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinan yücel
    sinan yücel

Yakında kamuflajlı olarak 2. ele düşecek...

• Görüyorum ki forumdaşlarım 140-150.000 TL'lik yeni bir Focus tarif ediyor.

• Dikkat ettim.Izgara mevcut tıtanyum ızgarasının ters çevrilmiş hali. Eldeki ızgaralar ziyan olmasın diye herhalde.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Onur Sezgin yazdı:

Gece gece anlam veremedim zaten.. var mı bir ipucu fotoda? Neyse ayık kafa bakayım yarın :)

Bence yok :D Ama artık sona geliyordur ve bundan sonra yeni kıyafeti ile yakalanır sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Bu zaten sw den çok sedanın arkasına hb totosunu eklemişler gibi. Çamurluk boşluğuna kar araçlarının paleti takacaklar sanki.

Yanıtlama zamanı:

Shop bence arka kelebek camı dalgalı, arka çamurluk teker mesafesi ilginç, bu haliyle millet güler geçer. Mühendis böyle yapıncaya kadar okeye dördüncü otursaymış [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

Mevcut kasaya göre yaklaşık 10cm daha uzun olacak gibi yorumlayabiliriz sanırım bu durumu. Bu uzama bagaja ve içe ne kadar yansıyacak bakalım? 

Yanıtlama zamanı:

arabaya ek yapmışlar, ek yeri dalgalı. Birleşim yerindeki saç panellerin kaynağı görünüyor. 

Standart ford işçiliği :D:D:D

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, H. Cenk yazdı:

arabaya ek yapmışlar, ek yeri dalgalı. Birleşim yerindeki saç panellerin kaynağı görünüyor. 

Standart ford işçiliği :D:D:D

yapma hocam, bu kadar vurma... bu arabayı satıp başka bir eşşeğe binince anlayacaksınız haksızlık ettiğini :) 

Yanıtlama zamanı:

Niye bu kadar kasıyorlar, doğrudan station wagon kullansalar ya .. :fikir: Ellerinde SW'mi kalmamış.

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

yapma hocam, bu kadar vurma... bu arabayı satıp başka bir eşşeğe binince anlayacaksınız haksızlık ettiğini :) 

O kadar da gülücük koyduydum ama :) 

Ben her yerde arabanın malzeme kalitesinin en az golf belki üstünde olduğunu söyledim, işçilik kusuru olmadığını söyledim. Sessizliğin golf seviyesinde belki daha iyi olduğunu söyledim. Benim eleştirilerim hep arabanın 3-5 yıl daha önce tasarlanmış olması sebebiyle (bu endüstri için önemli bir süre artık) hacmi iyi kullanamama, ergonomi ve donanım vs seviyesindeydi.  

Bu arada yukarıdaki çakma SW nin sharklı olması beklenmedik bir gelişme benim için ;) 

Yanıtlama zamanı:

Adamları bir rahat bırakmadınız ki araç üzerinde rahat rahat çalışsınlar :):)

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Bekir B. yazdı:

Adamları bir rahat bırakmadınız ki araç üzerinde rahat rahat çalışsınlar :):)

Bmw'si olana hava hoş tabi :)

Yanıtlama zamanı:
Bmw'si olana hava hoş tabi [emoji4]

Aslında hepsinin keyfi ayrı ama focus un yeri bir başka benim gönlümde,

b4c0240f15f0c0b8d9c9907d83db83e0.jpg

Misafir
This topic is now closed to further replies.

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.