Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Netflix Türkiye'de!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Cem Boneval said:

Bu iş iyi oldu vallahi, ameliyat sırası beklerken Jessica Jones ilk bölümünü bitirdim.

Bir dahaki beklemede de Marcos'a başlarım.

Narcos çok çok güzel bir dizi hocam.

her bölümü bir film kıvamında. hele o intro müziği beni benden alıyor.

şiddetle tavsiye...

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 14,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Online dizi ve film yayını yapan Netflix bugün itibariyle Türkiye'de kullanıma sunuldu   https://www.netflix.com/tr/  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

https://www.netflix.com/title/80204890   Formula 1 belgeseli bugün geldi, 1 sezon şimdilik    

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bu iş iyi oldu vallahi, ameliyat sırası beklerken Jessica Jones ilk bölümünü bitirdim. Bir dahaki beklemede de Marcos'a başlarım.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Cem Boneval said:

Yanlış hareketler bunlar... :kıhkıh:

...genç adam üstad, hatun kısmının öfkesi üzerine dolu gibi yağdığında kaçacak yer arayacak ama çok geç olcek :)

@Yakup Çağatay kardeşim ... akıllı adam hatunun sorularına / taleplerine 

- Olur

- Tabi ki

- Evet

... cevapları veren kişiye denir. Repertuarın daha kalabalık olması gerekmiyor, ya da kısaca "sen nasıl dersen öyle yapalım canım!" tümcesini kullanırsın ... olur, biter. 

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Cem Boneval said:

Yanlış hareketler bunlar... :kıhkıh:

2 dakika önce, Kaan Yagizer said:

...genç adam üstad, hatun kısmının öfkesi üzerine dolu gibi yağdığında kaçacak yer arayacak ama çok geç olcek :)

@Yakup Çağatay kardeşim ... akıllı adam hatunun sorularına / taleplerine 

- Olur

- Tabi ki

- Evet

... cevapları veren kişiye denir. Repertuarın daha kalabalık olması gerekmiyor, ya da kısaca "sen nasıl dersen öyle yapalım canım!" tümcesini kullanırsın ... olur, biter. 

Ben bişey kaçırdım galiba :D 

Yanıtlama zamanı:

Aynen, bizim evde her zaman son söz bende: "Peki karıcım..." (Biliyorum çok bayat ama espri falan değil tamamen gerçek)

En kıymetlisi eşin söylemeden hissedip/tahmin edip yapmak ama erkeklerin empati yeteneksizlkikleri çoğunlukla buna izin vermiyor.

Ayrıca Kaan kızımız hiç öyle öfke yağdıracak biri de değil netekim :kıhkıh: 

Yanıtlama zamanı:

İyi ki benim eşim üye değil ha foruma. Burada gördüklerini isterdi bu seferde. Sen niye hiç Olmaz dışında kelime söylemiyorsun diye çıldırtırdı beni :D . Dur arayıp tekmil verim sırtımdaki oklava izi geçmedi hala.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, testuser said:

Ben bişey kaçırdım galiba :D 

Böyle temizdir işte :P 

Bizimki biraz garip yerlerde tepkiler verebiliyor :zha: Şaşırtıyor ama alıştım artık şaşırmıyorum :D 

---

Shift + Cntrl + Alt + S ile ek menü çıkartabiliyorsunuz.

Böylelikle 1080p izlerken bile kotayı daha az harcamak mümkün, ortalama 3000 bitrate iyidir. 

Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Böyle temizdir işte :P 

Bizimki biraz garip yerlerde tepkiler verebiliyor :zha: Şaşırtıyor ama alıştım artık şaşırmıyorum :D 

Bak ne güzel alışmışsın :) pozitif kan grubu olan anne-babadan negarif olabilmişsem hele de bunu 0'la taçlandırabilmişsem seni şaşırtmam çok normal bence :) 

Yanıtlama zamanı:

içinde gizli bir "evil existence" var mı bilmiyorum da geçen ozanın Güven Özveri Tecrübeli olduğunu söylediğimde göktürklerden bahsedecek kadar temiz cidden. Hala olayın şokunda olurdum da beni kahve ile zehirleme planları içime şüphe düşürdü

Tr'de upload hızları ciddi vahimken stream işinde en başarılı çözüm netflix olabilir. Aslında digiturk ve teledünyanın da online webtv stream'leri var ki maçları da oradan izliyoruz ancak kalitesi baya vahim ki geçen maç izlerken telefona gelen bildirimlerden pozisyonun gol olup olmayacağını bilerek izlemek biraz garip gelmişti bana.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
40 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Shift + Cntrl + Alt + S ile ek menü çıkartabiliyorsunuz.

Böylelikle 1080p izlerken bile kotanızı daha az harcaman mümkün, ortalama 3000 bitrate iyidir. 

Buna ek olarak diyelimki alt yazı şuan yok (ki öyle çoğu filmde yok) alt yazıyı bir yerden indirip bunlara adapte edebilirsiniz bunun için kısayol

Shift + Cntrl + Alt + T

Yanıtlama zamanı:

narcos, house of cards vb birkaç netflix dizisini torrent ten indirip seyrediyorduk ne güzel.. adamlar şimdi buraya geldi, indirmeye devam edersek ayıp olacak ama.. kota işi ne olacak.. evde sinema sistemi var.. dizileri 720p 5.1 seyrediyorum bir bölüm 1 gb.. stereo olursa 300 mb..tat vermez aksiyonda.. darama olursa sorun yok.. peki bu arakadaşlar yayınları nasıl veriyor.. mkv 1 gb iken, online kaç gb..?

bence limitsiz kotasız adilsiz internet işinede girmeliler.. zaten hitap edecekleri kesim biraz paralı olmalı, kotasız veya yüksek ayda 100 tl ye gelebilecek net bağlantısı.. e bu paralı insanların zaten bu dizileri seyredecek vaktide olmaz.. evde bulunsun diye bulundururlarsa başka..

illaki bir pazar araştırması yapmışlardır ama bizim burada bile kablo tv gelse diye dilekçe toplantı, 2000 daire için kablo tv geldi ama bizim girişte 16 daire var sanırım 10 tl lik analog tv  abonesi bile yok.. ben kablonet ve odalarda analog tv kullanıyorum+digiturk..

hele bir süre geçsin bakarız bir çaresine.. şimdilik bana hitap etmez..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Low (0.3 GB per hour)
  • Medium (SD: 0.7 GB per hour)
  • High (Best video quality, up to 3 GB per hour for HD and 7 GB per hour for Ultra HD)
  • Auto (Adjusts automatically to deliver the highest possible quality, based on your current Internet connection speed)

https://help.netflix.com/en/node/87

Yanıtlama zamanı:

Medium 200 kb/s yani 2 mbit hızda internet gerektiriyor. Hd olan ise 833 kb/s, yani 8 mbit gerektiriyor. Bizim internet tarifelerimizin çoğunluğunun sonunda "kadar" yazdığını öngörürsek hd işi özellikle "prime time" denen yoğun vakitlerde yalan olabilir.

• 10 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.